Ay bende boyleyim
Ama hep tersi insanlari gordum
Bebegim 3 aylikti avmdeydik cocugu emzircem emzirme odasinin kapisini tiklattik dolu dendi
bi baktik cisi tasmis zibini falan hep cis
Bide ustunde tulum vardi hep islak
Asagi kata indik ordaki emzirme odasinda sira var resmen
Tekrar yukari ciktik tiklattik doluuuu diye bagirdi icerdeki
Neyse dedik bebek arabasinda degistirdik cocugun uzerini ama bu sefer de emmek istiyor agliyor
Tekrar soyle bi kapiya yaklastim ki icerde pisss pissss muzik sesi geliyor
Aaa dedim cocugu uyutmaya calisiyorlar
Nerdeyse 40 dk olmustu dedim bu nedir yani tiklattim kapiya hafifce
Kadin cikti bebek uyutuyoruz ya of dedi geri girdi
Bende dedim burasi alt degistirme ve emzirme odasi uyutma odasi degil
Nasil sinir oldum ama
Bebegi uyutup starbucksta kahve icecek diye bana çatti
Bebek yarim saat emsin hani emziriyordur anlarim ama bebegi kucaginda sallayip muzik esliginde uyutmaya calisiyor odayi isgal edip
Bizde hemen esim islak mendilleri bezi hazirlar 2 dkda degistirip emzirmeye gecerim odalar tek kisilik oluyo bazen kapi calinca esime diyorum sen cik bayan gelsin belki alt degistircektir diye
Cocuk doyunca da omzumuza alip oyle cikiyoruz gezerken uyusun diye
Insanlar cok rahatlar
Biz kendimizi fazla kasiyoruz malesef
Ben o emzirme odasında bebeğin altını açmış orada yatırmıs,eşinin alışverişini bitirmesini (bezi değiştirmeden evet,öylece dakikalarca)işgal eden adam gördüm ki büyük bir oda bu bahsettiğim normalde 2 kişi alt değiştirirken,2 koltukta oturup 2 anne emzirebilir bebeğini,tek kişilik minik bir oda değil. Bekledim, bekledik(arkada kuyruk coğalıyordu zira bekledikçe)kapıyı çaldı en son gelenlerden biri adam açtı,bebek yatıyor altı değiştirilmek üzere, adam degiştirmiyor neymis esi gelecekmiş. Sinirlendik işgal edemezsiniz bu şekilde ,degiştirip bezi çıkın artık dedik bir zahmet eşini aradı ki yarım saat geçmiş öyle biz beklerken,kadın sallana sallana geldi baya sonra. Erkeğin işi yok o odada zaten o ayrı,birde girmiş oturuyor içerde. Bende delirmiştim bu olaya. Bunlar sorumsuz ,bencil salaklar bunlara bende kızıyorum açıkçası. Bu odaya eşiyle girip işgal edene de kızıyordum sanki göbek bağları bir kesilmiş,bir kaç kez çıkarttım adamı dışarı,siz çıkarsaniz bizde bez değiştireceğiz diye,bozuluyorlar birde ama yapacak birşey yok. O alan işgal edilemez,hızlıca işini halleder çıkarsın.
Erkekler girmemeli zaten bence, sadece anneler girmeli.
Konu sahibi size hak verdiğim çok yer oldu ama ilk olayda üzerinize alınmanızı gerektiren bir durum yok,korna çalanlara eşlik ederdim ben olsam,ben bekletmiyorum sonuçta. Yaya geçidinde beklediğiniz bir yaşli,engelli de olabilirdi,dolayısıyla bekleyeceğiz yayanın geçmesini yapacak birsey yok. Yavas yürür hızlı yürür ona birşey diyemeyiz. Ben hızlıca karşıya geçmeye bakarim,oyalanmadan ama bir başkasından aynısını beklemem. Beklersem sinirimden ölürüm zaten. Boşvermek en güzeli böyle durumlarda.
Markette bende hızlica işimi halletmeye bakarım,çok kalabalıksa poşetlemeden arabaya doldurup, kasadan çıktıktan sonra poşetleme yaparım kimseyi bekletmemek için ama eskiden poşet ücretsizken fazladan poşet alabilmek için birşeyleri poşete saran tiplere sinir olurdum,incik cincik teker teker poşetliyorlardı falan. ücretli şimdi herkes kullanacaği kadar poşet alip hızlıca poşetliyor artık pek beklemiyoruz bence.
Parkta karışmıyorum kimseye inin binin demiyorum,çocuk sonuçta bunlar, strese girmeye gerek yok. İllaki inecek yani saatlerce oturmayacak o salıncakta. Gel başka birşey yapalım diyerek dikkat dağıtmakta bir çözüm (kendi çocuğuma)