- 3 Şubat 2009
- 9.753
- 16.543
- 44
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Bence sen bi insanlar nasıl olmalı'yi bosver. Ben en çok nasıl rahat ederim'i düşün. Hayat bu kadar acel tecel geçirilecek bi yer degil. Nereye yetisiosun anlamadim mezara mi? Haldir yaldır gittiğin yere nedir yani en nihayetinde. Biraz arkana yaslan ve yaptığın işten keyif almaya bak. Bana düşünceliden ziyade anhedonik geldin çünkü. Sanki her sey gorev iki dk ayagini uzatamiosun gibi.
Tabiki baskalarini düşünüp saygi gostermeliyiz ama bu seni veya cevreni zora sokuyorsa bi noktada fazla yapiyoruzdur. Inan bizim toplum hızlı bile. Cok eli çabuk ve iş bitiriciyiz. Avrupada her sey cok yavas. Kimse de sinirlenmez. Çünkü herkes hizli olamayabilir. Insanlarin farkli olduğunu bastan bi kabullenis var. Biri sırada hizla olunca madalya vermedikleri gibi yavasa da of puf yapmazlar.
Koc burcu musun ? Azcık sal.
Tabiki baskalarini düşünüp saygi gostermeliyiz ama bu seni veya cevreni zora sokuyorsa bi noktada fazla yapiyoruzdur. Inan bizim toplum hızlı bile. Cok eli çabuk ve iş bitiriciyiz. Avrupada her sey cok yavas. Kimse de sinirlenmez. Çünkü herkes hizli olamayabilir. Insanlarin farkli olduğunu bastan bi kabullenis var. Biri sırada hizla olunca madalya vermedikleri gibi yavasa da of puf yapmazlar.
Koc burcu musun ? Azcık sal.
Son düzenleme: