Yok almıyorum hiçevinize yardımcı vs alıyormusunuz haftalık/aylık?
evin belirli yerlerine en çok iğne bulduğunuz yerlere yatak odasına falan kamera alın. soran olursa da (ilerde çalışma gibi bir durumunuz varsa) bebek icin aldım. gün geçtikçe fiyatlar artıyordu şimdiden alayım dedim dersiniz. farketmeden birisi koyarsa vay onun halineYok almıyorum hiç
Bu güzel, kim yapıyorsa Allah bin türlü yahu !Evinize bir süre eşiniz dışında kimseyi almayın ve tüm iğneleri temizleyin. Sonra evinize normalde gelen kişileri gün gün alın yani tek alın evi gözlemleyin. Sonraki gün yine normalde gelen birini eve alın gözlemleyin. Kimin yaptığı ortaya çıkar.
Evinize gelen tesettürlü kişiler olabilir mi , yani kaybolmasın diye üzerine bırakamazlar mı, mesela benim görümcem kendi evlerinde hep koltuklara saplar iğneleri..Kızlar 4 yıllık evliyim. Ne eşim gömlek giyiiyor nede ben türbanlıyım. Ama evin değişik yerlerinde sürekli biyerlere batırılmış toplu iğneler buluyorum dolabımda sıkıştırılmış çekyatın köşesine batırılmış başka odada başka Bi berjerimin üstüne batırılmış vs nedir bilmiyorum kafayı yiğcem eşime de sordum ben iğneyle falan işim olmadı diyo bende öyle hiç bir zaman toplu iğne kullanmadım aklına bişi gelen var mı lütfen cevap verin...
O zaman durum farklı , iğneleri toplayın ve çaresine bakın hatta bilen birine gösterin nedir diye , kombi köşesi falan ne alaka yaniTürbanlı yakınım hiç yok Bi babaannem var oda merdivenleri çıkamadığı için gelmez zaten bize.
Kombi dolabına takıpda unutmaz herhalde?Bende türbanlı değilim. Evime kimse gelmez ama kutu ile iğne almışım. Havluya tutturmuşum bohça ya tutturmuşum. Sandıktan bişey çıkarıp siz takıp unutuyor olablirmisiniz
En mantıklı yorum...Kiracıysanız daha önceki kiracılardan kalmadır. Ya da siz eve girmeden önce orada kalanlardan kalmadır ancak dikkatinizi çekmiştir. Misafirlerinizindir, tesettürlü olmaları gerekmiyor, bambaşka sebeplerle giysilerinde kullanıyor ve o anda oraya takıyor olabilirler. Aklı evvelin biri kendini hoca olarak tanıtan birine gidip ondan taktik olmuş olabilir. Ama çok emin olarak söylüyorum böyle bile olsa eşinizle aranızdaki soğukluğun nedeni bu toplu iğneler değil. Objektif olarak evliliğinizi değerlendirirseniz size daha faydası olacak şeyler bulursunuz bu konuda.
Sizin hayal dünyanız geniş. Büyü yapılması daha olası demekki sizin içinKombi dolabına takıpda unutmaz herhalde?
Mutuluğunuzu kıskanan kem gözlüler büyü yapmışlardır.böylr yakışıklı koca böyle mutlu yuva kimde var .bir alemsiniz vallaKızlar 4 yıllık evliyim. Ne eşim gömlek giyiiyor nede ben türbanlıyım. Ama evin değişik yerlerinde sürekli biyerlere batırılmış toplu iğneler buluyorum dolabımda sıkıştırılmış çekyatın köşesine batırılmış başka odada başka Bi berjerimin üstüne batırılmış vs nedir bilmiyorum kafayı yiğcem eşime de sordum ben iğneyle falan işim olmadı diyo bende öyle hiç bir zaman toplu iğne kullanmadım aklına bişi gelen var mı lütfen cevap verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?