Toplu iğne faciası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

59Nur59

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
23
19
8
27
Kızlar 4 yıllık evliyim. Ne eşim gömlek giyiiyor nede ben türbanlıyım. Ama evin değişik yerlerinde sürekli biyerlere batırılmış toplu iğneler buluyorum dolabımda sıkıştırılmış çekyatın köşesine batırılmış başka odada başka Bi berjerimin üstüne batırılmış vs nedir bilmiyorum kafayı yiğcem eşime de sordum ben iğneyle falan işim olmadı diyo bende öyle hiç bir zaman toplu iğne kullanmadım aklına bişi gelen var mı lütfen cevap verin...

Tesettürlü misafirleriniz batiriyordur, sonra da unutuyorlardir

Anneniz, kayınvalideniz, gelen komşular, akrabalarınız eğer kapalıysa eşarbını düzeltirken öyle bir yere iliştirip unutmuş olabilir
Kombinin kapağına bile sıkıştırılmıştı oraya kim neden batırır ki kombi dolabını açıp

Evinize girip çıkan tesettürlü biri varsa eşarbı düzeltirken kullanmış olabilir diyeceğim de farklı yerlerde olması ilginç

Evinize girip çıkan tesettürlü biri varsa eşarbı düzeltirken kullanmış olabilir diyeceğim de farklı yerlerde olması ilginç

Kimden neyden supheleniyorsunuz
Yani bilmiyorum pekte anlamam böyle şeyden ama toplu iğne görünce evin heryerinde büyü gelmedi değil aklıma, zaten kocamla da çok uzağız bu aralar. Çünkü Bi türbanlı yakınım bile yok gelen yani neyin nesi bu iğneler

Büyü yapıldığını düşünüyorsunuz sanırım . Evinize gelenlere sorun . Verdikleri cevaplara güvenmezseniz , bir süre dışarda buluşalım deyin . Tabi eşiniz de aynı fikirde olmalı Eve misafir kabul etmiyorum deyin . Çekinmeyin kimseden , sakince , suçlamadan konuşun .
Ayrıca yıllardır başörtüsü takarım , avuç avuç iğneyle dolaşmadım hiç . 2 tane olur kafamda . Biri eksik olsa çıkamam dışarı .
Evde toplu iğneleri ulaşılabilir bir yere mi koydunuz ?

Yani ne yapılır bilemedim.

Çok teşekkürler denicem bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…