Tesettürlü misafirleriniz batiriyordur, sonra da unutuyorlardirKızlar 4 yıllık evliyim. Ne eşim gömlek giyiiyor nede ben türbanlıyım. Ama evin değişik yerlerinde sürekli biyerlere batırılmış toplu iğneler buluyorum dolabımda sıkıştırılmış çekyatın köşesine batırılmış başka odada başka Bi berjerimin üstüne batırılmış vs nedir bilmiyorum kafayı yiğcem eşime de sordum ben iğneyle falan işim olmadı diyo bende öyle hiç bir zaman toplu iğne kullanmadım aklına bişi gelen var mı lütfen cevap verin...
Maalesef sadece babaannem var tesettürlü oda apartmanın merdivenlerini çıkamadığı için gelmiyor bize..Tesettürlü misafirleriniz batiriyordur, sonra da unutuyorlardir
Kombinin kapağına bile sıkıştırılmıştı oraya kim neden batırır ki kombi dolabını açıpAnneniz, kayınvalideniz, gelen komşular, akrabalarınız eğer kapalıysa eşarbını düzeltirken öyle bir yere iliştirip unutmuş olabilir
Evinize giren çıkan insanları siz bilmiyormusunuz?Kombinin kapağına bile sıkıştırılmıştı oraya kim neden batırır ki kombi dolabını açıp
Türbanlı yakınım hiç yok Bi babaannem var oda merdivenleri çıkamadığı için gelmez zaten bize.Gelen türbanlı bir yakınınız var mı ?
Bana da çok anlamsız geldi. Evinize en sık kinler girip çıkar ?
Hep yakınlarım gelir kayınvalidem annem babam 2 tanede komşum var, abimler görümcem ler bu kadar..Evinize giren çıkan insanları siz bilmiyormusunuz?
Evinize girip çıkan tesettürlü biri varsa eşarbı düzeltirken kullanmış olabilir diyeceğim de farklı yerlerde olması ilginç
Yani bilmiyorum pekte anlamam böyle şeyden ama toplu iğne görünce evin heryerinde büyü gelmedi değil aklıma, zaten kocamla da çok uzağız bu aralar. Çünkü Bi türbanlı yakınım bile yok gelen yani neyin nesi bu iğnelerKimden neyden supheleniyorsunuz
Hiç kimse de Anahtarımız yok zaten küçük bebeğim var neredeyse sürekli evdeyim anca markete gidersem giderim onuda kimse bilmez bebeğimle gider gelirimEvinizin kilidini değiştirin, kimseye yedek anahtar vermeyin.
Yani ne yapılır bilemedim.Yani bilmiyorum pekte anlamam böyle şeyden ama toplu iğne görünce evin heryerinde büyü gelmedi değil aklıma, zaten kocamla da çok uzağız bu aralar. Çünkü Bi türbanlı yakınım bile yok gelen yani neyin nesi bu iğneler
Çok teşekkürler denicem bunuEvinize bir süre eşiniz dışında kimseyi almayın ve tüm iğneleri temizleyin. Sonra evinize normalde gelen kişileri gün gün alın yani tek alın evi gözlemleyin. Sonraki gün yine normalde gelen birini eve alın gözlemleyin. Kimin yaptığı ortaya çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?