• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplu iğne faciası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde. Kim uğraşacak hem. Herkes kendi hayat derdinde.
Daha önce çevremden hiç duymadım, bir yerlerde okumadım. Bu siteden öğrendim hep evden çıkan alakasız şeylerin büyü olabileceğini. Evin olmadık yerlerine bulaşmış yağ lekesi, saç tutamı, iğne bulsam aval aval bakar çöpe atarmışım herhalde. Bu sitenin kadınları sayesinde mevzuya ayıktım. Teşekkürler KK ahsjajskjsk

Mutuluğunuzu kıskanan kem gözlüler büyü yapmışlardır.böylr yakışıklı koca böyle mutlu yuva kimde var .bir alemsiniz valla 😄
nerede yazdı kocam çok yakışıklı diye?ben mi kaçırdım?yoksa senin hayal gücün mü ferhans?

Forumda büyü ile ilgili konu açmak yasak.
İnternette toplu iğne büyüsü diye bir şey yazıyor. Muhtemelen eşiniz sizi aldatıyor. Aldattığı kadın sağa sola toplu iğne koyuyor.
yok artık.aldattığı kadın eve nasıl giriyor peki? :işsiz: :işsiz:

Bence eşiniz koymuş sizi suphelendirmeye çalisiyor. Yada annenize ,cevrenize bakin.. Buluncada atin cope büyü diye tutturmayin. Nefret ediyorum büyu arayip , birileri bana buyu yapiyor diye dolasanlardan . Bizzat kendi teyzem servet doktu bunlara. Kendi yetmedi kizina bulasti onda da var diye. Diye diye evliligi bitme noktasina geldi.
Bir arkadasim vardi yatak odamda büyu oluyor , esim yoldaki kadinlara benim yanimda laf atiyor büyuden dedigi anda kopardim baglarimi . Sahsiyetsiz eşlerin, sorunlu evliliklerin sebebi kişilerdir sorunu yanlis uerde aramayin

Yaprak dökümü izleyenler ilk saniyede olayı anladı. :kahve:

Huzursuz etmek iste amaç, ise yaradığından değil de öyle yani. İğne gibi batsin rahatsiz etsin huzurun kaçsın diye. Ben bugüne kadar evde 1 toplu igne bile bulmadım tesadüfen, hatta bazen arasam da bulamam lazım olunca.

Tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Ama yapılan şeyin işe yarayacağını da düşünmüyorum. Burada niyet kötü sadece.

Forumda büyü ile ilgili konu açmak yasak.
İnternette toplu iğne büyüsü diye bir şey yazıyor. Muhtemelen eşiniz sizi aldatıyor. Aldattığı kadın sağa sola toplu iğne koyuyor.
Aynen aynen.
Belkide kadın türbanlı sevişmeden önce iğnelerini çıkarıp seviştikleri yere işaret koyuyor.
Kombi dolabı fantazisi bile yaşamış olabilirler 😂😂

yok artık.aldattığı kadın eve nasıl giriyor peki? :işsiz: :işsiz:
İnanın bazı erkeklerin gözü çok kara. Benim komşum gurbetçi bir aile idi. Adam zaman zaman farklı kadınları da getiriyor ailesiyle yaşadığı eve.
İnternette birini kendine bağlamak için yapılır diyor.

15 yıldır tesettürlüyüm evimizin hiç bir yerinde iğne olmaz.
Gelen giden misafir de eşarbına tutturur, hadi oldu koltul kenarına koysun ama siz sayıca fazla olduğunu söylüyorsunuz.
Ayrıca eve gelenler unutsa "burada iğnem vardı" derler değil mi?
Üstelik evde bebek var, çok tehlikeli.
Büyü müyü anlamam. Yasak da burda ama iğne oluyor herhalde böyle pis işlerde.
Bunu yapabilecek insan var mı etrafınızda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back