Aynen kesin büyü demişim ben çünkü.Sizin hayal dünyanız geniş. Büyü yapılması daha olası demekki sizin için
Bence sizin algınız dar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kesin büyü demişim ben çünkü.Sizin hayal dünyanız geniş. Büyü yapılması daha olası demekki sizin için
Büyüğü bilmemde koltuğuma, evimin orasına burasına iğne sokan birini görsem o iğneyi bir tarafına batırmadan evden yollamam.Benim de büyü kültürüm hiç yokmuş onu fark ettim. Evde iğne bulsam aklımın ucundan geçmez büyü müydü.
Benimde. Kim uğraşacak hem. Herkes kendi hayat derdinde.Benim de büyü kültürüm hiç yokmuş onu fark ettim. Evde iğne bulsam aklımın ucundan geçmez büyü müydü.
Daha önce çevremden hiç duymadım, bir yerlerde okumadım. Bu siteden öğrendim hep evden çıkan alakasız şeylerin büyü olabileceğini. Evin olmadık yerlerine bulaşmış yağ lekesi, saç tutamı, iğne bulsam aval aval bakar çöpe atarmışım herhalde. Bu sitenin kadınları sayesinde mevzuya ayıktım. Teşekkürler KK ahsjajskjskBenimde. Kim uğraşacak hem. Herkes kendi hayat derdinde.
nerede yazdı kocam çok yakışıklı diye?ben mi kaçırdım?yoksa senin hayal gücün mü ferhans?Mutuluğunuzu kıskanan kem gözlüler büyü yapmışlardır.böylr yakışıklı koca böyle mutlu yuva kimde var .bir alemsiniz valla
Espri işte. Tamam büyü amaçlı düşünülmüş olabilir ama gram inanmam o tarz şeylere.nerede yazdı kocam çok yakışıklı diye?ben mi kaçırdım?yoksa senin hayal gücün mü ferhans?
10 çocuk yapma gücünde değilmiş konu sahibi.kıskanmayalım.sadece başı toplu iğnelerle dert de olan bizim gibi bir fani işteEspri işte. Tamam büyü amaçlı düşünülmüş olabilir ama gram inanmam o tarz şeylere.
Ahahah çok güzel espri.zekice.10 çocuk yapma gücünde değilmiş konu sahibi.kıskanmayalım.sadece başı toplu iğnelerle dert de olan bizim gibi bir fani işte
yok artık.aldattığı kadın eve nasıl giriyor peki?Forumda büyü ile ilgili konu açmak yasak.
İnternette toplu iğne büyüsü diye bir şey yazıyor. Muhtemelen eşiniz sizi aldatıyor. Aldattığı kadın sağa sola toplu iğne koyuyor.
Konu sahibi evde yokken getiriyorduryok artık.aldattığı kadın eve nasıl giriyor peki?
Aynen aynen.Forumda büyü ile ilgili konu açmak yasak.
İnternette toplu iğne büyüsü diye bir şey yazıyor. Muhtemelen eşiniz sizi aldatıyor. Aldattığı kadın sağa sola toplu iğne koyuyor.
İnanın bazı erkeklerin gözü çok kara. Benim komşum gurbetçi bir aile idi. Adam zaman zaman farklı kadınları da getiriyor ailesiyle yaşadığı eve.yok artık.aldattığı kadın eve nasıl giriyor peki?
Kafada kurma seviyemMuhtemelen eşiniz sizi aldatıyor. Aldattığı kadın sağa sola toplu iğne koyuyor.
İkinci bir şık ise kayınvalide ya da görümce var iseler ve konu sahibi gelinden haz etmiyorlarsa ara bozmak içinde yapıyor olabilirler. Ama bence kesinlikle forumda yasaklı olan konu.Kafada kurma seviyem
Aklima malum şey geldiKombinin kapağına bile sıkıştırılmıştı oraya kim neden batırır ki kombi dolabını açıp