Yok almıyorum hiçevinize yardımcı vs alıyormusunuz haftalık/aylık?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Toplu iğne faciası
- Konu Sahibi 59Nur59
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- . yardım kızlar kızlar acil bakınnn kızlar acill topluiğne
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evin belirli yerlerine en çok iğne bulduğunuz yerlere yatak odasına falan kamera alın. soran olursa da (ilerde çalışma gibi bir durumunuz varsa) bebek icin aldım. gün geçtikçe fiyatlar artıyordu şimdiden alayım dedim dersiniz. farketmeden birisi koyarsa vay onun halineYok almıyorum hiç
kameradan sonra iğneler yok olmaya başlarsa da yine evinize gelenlerden şüphelenirsiniz.
Birileri sizin evliliğiniz ile uğraşıyor olabilir. S seymakusbasi nın söylediğini uygulayın. O zaman çıkar ortaya. Çok dikkatli olun ve Felak Nas okuyun.
Sinek küçüktür ama mide bulandırır derlerya.. Dikkatli olmanızda fayda var
Sinek küçüktür ama mide bulandırır derlerya.. Dikkatli olmanızda fayda var
- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
Bu güzel, kim yapıyorsa Allah bin türlü yahu !Evinize bir süre eşiniz dışında kimseyi almayın ve tüm iğneleri temizleyin. Sonra evinize normalde gelen kişileri gün gün alın yani tek alın evi gözlemleyin. Sonraki gün yine normalde gelen birini eve alın gözlemleyin. Kimin yaptığı ortaya çıkar.
Bebek var o evde ya ona birşey olsa
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.296
- 298
- 24 Ocak 2021
- 11.420
- 25.767
- 548
Evinize gelen tesettürlü kişiler olabilir mi , yani kaybolmasın diye üzerine bırakamazlar mı, mesela benim görümcem kendi evlerinde hep koltuklara saplar iğneleri..Kızlar 4 yıllık evliyim. Ne eşim gömlek giyiiyor nede ben türbanlıyım. Ama evin değişik yerlerinde sürekli biyerlere batırılmış toplu iğneler buluyorum dolabımda sıkıştırılmış çekyatın köşesine batırılmış başka odada başka Bi berjerimin üstüne batırılmış vs nedir bilmiyorum kafayı yiğcem eşime de sordum ben iğneyle falan işim olmadı diyo bende öyle hiç bir zaman toplu iğne kullanmadım aklına bişi gelen var mı lütfen cevap verin...
- 24 Ocak 2021
- 11.420
- 25.767
- 548
O zaman durum farklı , iğneleri toplayın ve çaresine bakın hatta bilen birine gösterin nedir diye , kombi köşesi falan ne alaka yaniTürbanlı yakınım hiç yok Bi babaannem var oda merdivenleri çıkamadığı için gelmez zaten bize.
- 20 Ağustos 2014
- 3.278
- 8.911
- 358
Kiracıysanız daha önceki kiracılardan kalmadır. Ya da siz eve girmeden önce orada kalanlardan kalmadır ancak dikkatinizi çekmiştir. Misafirlerinizindir, tesettürlü olmaları gerekmiyor, bambaşka sebeplerle giysilerinde kullanıyor ve o anda oraya takıyor olabilirler. Aklı evvelin biri kendini hoca olarak tanıtan birine gidip ondan taktik olmuş olabilir. Ama çok emin olarak söylüyorum böyle bile olsa eşinizle aranızdaki soğukluğun nedeni bu toplu iğneler değil. Objektif olarak evliliğinizi değerlendirirseniz size daha faydası olacak şeyler bulursunuz bu konuda.
- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
- 20 Temmuz 2022
- 5
- 21
- 3
- 31
Kombi dolabına takıpda unutmaz herhalde?Bende türbanlı değilim. Evime kimse gelmez ama kutu ile iğne almışım. Havluya tutturmuşum bohça ya tutturmuşum. Sandıktan bişey çıkarıp siz takıp unutuyor olablirmisiniz
- 25 Temmuz 2021
- 883
- 1.164
- 63
- 2 Şubat 2021
- 768
- 4.382
- 63
- 11 Ağustos 2021
- 663
- 1.063
- 63
- 42
En mantıklı yorum...Kiracıysanız daha önceki kiracılardan kalmadır. Ya da siz eve girmeden önce orada kalanlardan kalmadır ancak dikkatinizi çekmiştir. Misafirlerinizindir, tesettürlü olmaları gerekmiyor, bambaşka sebeplerle giysilerinde kullanıyor ve o anda oraya takıyor olabilirler. Aklı evvelin biri kendini hoca olarak tanıtan birine gidip ondan taktik olmuş olabilir. Ama çok emin olarak söylüyorum böyle bile olsa eşinizle aranızdaki soğukluğun nedeni bu toplu iğneler değil. Objektif olarak evliliğinizi değerlendirirseniz size daha faydası olacak şeyler bulursunuz bu konuda.
- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
Sizin hayal dünyanız geniş. Büyü yapılması daha olası demekki sizin içinKombi dolabına takıpda unutmaz herhalde?
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.209
- 598
Mutuluğunuzu kıskanan kem gözlüler büyü yapmışlardır.böylr yakışıklı koca böyle mutlu yuva kimde var .bir alemsiniz vallaKızlar 4 yıllık evliyim. Ne eşim gömlek giyiiyor nede ben türbanlıyım. Ama evin değişik yerlerinde sürekli biyerlere batırılmış toplu iğneler buluyorum dolabımda sıkıştırılmış çekyatın köşesine batırılmış başka odada başka Bi berjerimin üstüne batırılmış vs nedir bilmiyorum kafayı yiğcem eşime de sordum ben iğneyle falan işim olmadı diyo bende öyle hiç bir zaman toplu iğne kullanmadım aklına bişi gelen var mı lütfen cevap verin...
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.