• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplu iğne faciası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok almıyorum hiç
evin belirli yerlerine en çok iğne bulduğunuz yerlere yatak odasına falan kamera alın. soran olursa da (ilerde çalışma gibi bir durumunuz varsa) bebek icin aldım. gün geçtikçe fiyatlar artıyordu şimdiden alayım dedim dersiniz. farketmeden birisi koyarsa vay onun haline😂
kameradan sonra iğneler yok olmaya başlarsa da yine evinize gelenlerden şüphelenirsiniz.

Evinize bir süre eşiniz dışında kimseyi almayın ve tüm iğneleri temizleyin. Sonra evinize normalde gelen kişileri gün gün alın yani tek alın evi gözlemleyin. Sonraki gün yine normalde gelen birini eve alın gözlemleyin. Kimin yaptığı ortaya çıkar.
Bu güzel, kim yapıyorsa Allah bin türlü yahu !
Bebek var o evde ya ona birşey olsa 😡😡😡😡😡

Bende ilk evlendiğim zamanlarda çok bulurdum toplu iğne sonradan farkettim ki o dönem görümcem bizde çok kalırdı ve iğnelerini başörtüsünü çıkartırken bir yerlere koyuyordu sonra unutup gidiyordu

Kızlar 4 yıllık evliyim. Ne eşim gömlek giyiiyor nede ben türbanlıyım. Ama evin değişik yerlerinde sürekli biyerlere batırılmış toplu iğneler buluyorum dolabımda sıkıştırılmış çekyatın köşesine batırılmış başka odada başka Bi berjerimin üstüne batırılmış vs nedir bilmiyorum kafayı yiğcem eşime de sordum ben iğneyle falan işim olmadı diyo bende öyle hiç bir zaman toplu iğne kullanmadım aklına bişi gelen var mı lütfen cevap verin...
Evinize gelen tesettürlü kişiler olabilir mi , yani kaybolmasın diye üzerine bırakamazlar mı, mesela benim görümcem kendi evlerinde hep koltuklara saplar iğneleri..

Türbanlı yakınım hiç yok Bi babaannem var oda merdivenleri çıkamadığı için gelmez zaten bize.
O zaman durum farklı , iğneleri toplayın ve çaresine bakın hatta bilen birine gösterin nedir diye , kombi köşesi falan ne alaka yani 🤔

Kiracıysanız daha önceki kiracılardan kalmadır. Ya da siz eve girmeden önce orada kalanlardan kalmadır ancak dikkatinizi çekmiştir. Misafirlerinizindir, tesettürlü olmaları gerekmiyor, bambaşka sebeplerle giysilerinde kullanıyor ve o anda oraya takıyor olabilirler. Aklı evvelin biri kendini hoca olarak tanıtan birine gidip ondan taktik olmuş olabilir. Ama çok emin olarak söylüyorum böyle bile olsa eşinizle aranızdaki soğukluğun nedeni bu toplu iğneler değil. Objektif olarak evliliğinizi değerlendirirseniz size daha faydası olacak şeyler bulursunuz bu konuda.

Bende türbanlı değilim. Evime kimse gelmez ama kutu ile iğne almışım. Havluya tutturmuşum bohça ya tutturmuşum. Sandıktan bişey çıkarıp siz takıp unutuyor olablirmisiniz

Șu durumda eve gelen herkes şüpheli.
Kamera taktirin, taktirdiginizi da kimseye soylemeyin.

Son düzenleme:
Büyü ile ilgili konu açmak yasak o yüzden konu sahibi büyüden bahsederken zorlandi galiba

Ben başka yönden düsünüyorum
Çalısiyor musunuz ?
Eşiniz sizi aldatıyor olabilir mi ?
Eve gelen ikinci bi kadın olabilir mi ?
Sırf siz farkedin diye etrafa iğneler birabilir

Kiracıysanız daha önceki kiracılardan kalmadır. Ya da siz eve girmeden önce orada kalanlardan kalmadır ancak dikkatinizi çekmiştir. Misafirlerinizindir, tesettürlü olmaları gerekmiyor, bambaşka sebeplerle giysilerinde kullanıyor ve o anda oraya takıyor olabilirler. Aklı evvelin biri kendini hoca olarak tanıtan birine gidip ondan taktik olmuş olabilir. Ama çok emin olarak söylüyorum böyle bile olsa eşinizle aranızdaki soğukluğun nedeni bu toplu iğneler değil. Objektif olarak evliliğinizi değerlendirirseniz size daha faydası olacak şeyler bulursunuz bu konuda.
En mantıklı yorum...

Kızlar 4 yıllık evliyim. Ne eşim gömlek giyiiyor nede ben türbanlıyım. Ama evin değişik yerlerinde sürekli biyerlere batırılmış toplu iğneler buluyorum dolabımda sıkıştırılmış çekyatın köşesine batırılmış başka odada başka Bi berjerimin üstüne batırılmış vs nedir bilmiyorum kafayı yiğcem eşime de sordum ben iğneyle falan işim olmadı diyo bende öyle hiç bir zaman toplu iğne kullanmadım aklına bişi gelen var mı lütfen cevap verin...
Mutuluğunuzu kıskanan kem gözlüler büyü yapmışlardır.böylr yakışıklı koca böyle mutlu yuva kimde var .bir alemsiniz valla 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back