Toplanın Mucizemi Anlatıyorum

Her kelimeyi yüreğim titreyerek okudum 2 kaybı olan biri olarak maşallah size ve bebeğinize hayatınızda çektiğiniz son zorluk bu olsun hem bebeğinizin hemde sizin sağlıklı uzun ömrü olsun
Amin Allah razı olsun Allah bir daha evlat acısı yaşatmasın size, sabır metanet versin. Evlat kaybının düşüncesi bile beni mahvetmisti. Sizi düşünemiyorum.

O çift çizgiyi gördüğünüzden beri siz de annesiniz. Bebekleriniz yok olmadı. Bir yerde sizi bekliyor.
Kayıpların sebebi neydi? Kalp durması mı?

O çift çizgiyi gördüğünüzden beri siz de annesiniz. Bebekleriniz yok olmadı. Bir yerde sizi bekliyor.
Kayıpların sebebi neydi? Kalp durması mı?
Yok hayır ikisi de kanamam başladı kalp atışını duyamadan gittiler maalesef. Evet biliyorum o çift çizgiyi iki defa tattım gördüm anneyim inşallah rabbim kucağımıza almaui da nasip eder

Amin Allah razı olsun Allah bir daha evlat acısı yaşatmasın size, sabır metanet versin. Evlat kaybının düşüncesi bile beni mahvetmisti. Sizi düşünemiyorum.
Çok teşekkür ederim evet gerçekten çok çok kötü bişey rabbim kimseye yaşatmasın hele ki 3 gün öncesinde kalp atışını dinleyip 3 gün sonra o hastaneden onsuz çıkmak çok kötü bişey rabbim evladınızi sizi sizi de evladınıza bağışlasın

Amin size de sağlıkla kucağınıza alacağınız evlat nasip etsin

ağlattınız beni ya Çok sevindim ciddenn azminize de hayran kaldım Allah her zaman sağlık sıhhat versin sizlere

Ah Zeynep neler yaşadık utkumuz kazandı rabbim bu evladıma ömür versin bende mucizem diye paylaşayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…