Kontakt Lens Topazio Kullananlar Baksın Lütfen !

uye olman gerekıomuş oraya ya ugrasmak ıstemıyorum uyelıkle ..googlda venus amber yazıp bakıyorum ama tabı cok bişe cıkmıyor resım olarak

alla alla gonderdım ama suzgecınemı takıldıkı? kopyalıyım

canım harıkasın cok tesekkur ederımmm..ay bazılarında fena kötu durmuşşş acaba bende nasıl duracakk tersıde takılıyormus acaba tersını takan bırının resmı yokmuu..bazılarında sarı bazılarında turuncu bazısında bal olmuş kafam karıştı cokmu damarlı sence ufff :KK43: yıne hatalı bı seçımmı yaptım kıı

Alla alla spama da baktım ama bulamıyorum neden ki acep? Canım bence bu lens çok koyu renk gözü olanlarda sarımsı daha açık renk gözü olanlarda bal rengi duruyor. Ama sen de açık bal rengi gibi istiyordun zaten hatırladıım kadarıyla. Damarlı gibi gözüküyor fotoğraflarda ama bana kalırsa fotoğraflarda çok fazla çıkmış damarları günlük kullanımda rahatsız etmez gibi. Bakıyorum şimdi tersini takıp fotoğraf çeken biri var mı diye bulursam onu da atıcam canım.

ya sonucta bl green ocean rahat kullanmış bırıyım damara ragmen ama okadarda kötu durmaz ınsallah ne bılım galpal vardı oda cok begenınce gaz aldım bırden beklıyorum zahmet oluyor gülüm sana

Baktım canım saolasın..galpalın dıger adı zevzeg evet blogundada ole yazıo gormusdum ben bunlarıda o sonkılerın ters oldunu blmıodum...turuncu gbı olmus nedense ıcıme sınmedı of gene hatalı seçim yaptım galıba...

Canım bozma moralini gelince göreceksin nasıl durduğunu ancak, buradan başka fotoğraflara bakarak kesin bir yorum yapamayız ki. Fotoğraflarda kendi kullandığım lenslerimin çoğu zaman olduklarından farklı çıktıklarını gözlemliyorum. ınşallah yakalarsın istediğin tonu. Damar konusunda bence için rahat olsun fotoğraflarda soloticalar bile pigment pigment çıkıyor. Freshlooklar berbat çıkıyor ama ben günlük hayatta gayet severek kullanıyorum freshlooklarımı mesela. Gelince fotoğrafları koyarsın hepberaber bakar yorum yazarız canım sıkma canını güzel olacak bence.

bılıosun topazıodan memnun kalmadım sattım ama 80 tl zarar ettım e bunlarında kargosu cok geldı..çalışmadıgım ıcın zorda kaldım hep benım yuzumden...solotıcada kendıme uygun renk bulamıyorum ben cor sevmıyorum begendıgım renkler ıcın senı açmaz koyu goze uymaz dıolar böhüüüüüsenağlama

Ben de tanita grilerde 138 TL zarar ettim kaydirigubbakcemile3 Satamadım da duruyor öyle. Ben yaz sonunda charme mel alıcam o da doğal durmazsa solotica almayı düşünmüyorum bir daha. Doğal durursa başka renklerini de alabilirim. Koyu gözü çok fazla açmaz diyorlar doğru çünkü yarı opak soloticalar. Ne istediğine bağlı biraz aslında. Sen çarpıcı değişim istiyorsun. Benim aklımın bir köşesinde de quartzo var topazio'dan daha doğal diyorlar bence de renk olarak çok daha doğal onu da düşünebilirsin.

Ben esmeralda guartzo ve topazıo serısınden memnun kalcagımı dusunmuyorum cunku gozyapımla uyumsuz o 3 ude aynı serı..oysa en begendıgım renkler onlardaydı...benım aklımda ice,kristal,mel,ocre var bunlar hoşuma gıdıyor ılla o serılerden alcam yanı bıgun meraktan..charm sevıyorum ama cristalı cor alabılırım açması için zaten açıkmış..bu arada canım krıstalde hıcbıryerdeyok bırkere gordum kayboldu resım koyu kahve gozde duruşunu bulabılırmıısın o sıteden acaba cok olmuosam tabiiii :KK43:

Yok canım nolucak bakıyorum hemen. Bu arada cristal sadece n.c serisinde var cor serisinde yok. ıki taraflı takılıyor bir tarafı cor bir tarafı n.c

baktım canım bı dolu resm koymuşsun hakkını odeyemem cok sagol..zencının gozler fena olmus ama renk en cok onda ıstedgm gbı durmuş mavı grı dıgerlerını sevmedım...bundanda caydım ıyımı böüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü eyvahedigeldismile

mırıana forumun ılk sayfasında cok begendım demıssın topazıoyu.. aıswarya rai nın gozlerıne benzıo demııssın.. nı sattın sonra..nıe degıstı fıkırlerın.. rahatlıgı nasıldı.. batma yapıomuydıu

X