- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 aya istediğin kilodasin az kalmış70 :)
86 Yim şimdi
Benim hedef 55 ama kilo yerinden oynamiyor yaptığım diyeti başkası yapsa simdiye iskelet olmuştu
Bende öyle düşünüyorum ama az fazla yesem diğer gün kilo alıyorumÇok katı yapıyoruz diyeti sanırım o yüzden vücut durduruyor kendini
witch hunt konun var mı ? Yazdığın takip edeyim.
Zayıflama yarismasina gelseneHayır canım açmadım ama düşünüyorum konu açmayı ..
Eğer 75 e falan düşebilirsem
Zayıflama yarismasina gelsene
Diyet gruplarında 5. Takım cuma yarışması ortamı harika oraya hergün ne yediğini falan yaziyosun kızlar çok iyi baya yardimci oluyorlar moralin bozuk olduğunda destekler hep bende ordayım beklerim
aslında bende heryerde adapte olamam ama 5. Takım gerçekten çok icten gelirsen beklerim.Bakalım
Gelirim inşallah ..
Ama ben pek motive olamıyorum öyle yerlerde :)
Kendi başıma tutturdum bir şetler bakim ..
Sporda yapmıyorum zaten ..
Spor zayıflamada % 30etkili beslenme % 70 canım hiç takma yaniBakalım
Gelirim inşallah ..
Ama ben pek motive olamıyorum öyle yerlerde :)
Kendi başıma tutturdum bir şetler bakim ..
Sporda yapmıyorum zaten ..
aslında bende heryerde adapte olamam ama 5. Takım gerçekten çok icten gelirsen beklerim.
Spor zayıflamada % 30etkili beslenme % 70 canım hiç takma yani
Yazıl valla çok iyi geliyor sinir stres kalmıyor insandayurtdışında olduğum için fırsatım olmadı inşallah dönünce bir salona yazılıcam ..
Ben burdayım bana takıl canım ayrıca cuma yarışması 5. Takimdayim orda ortam güzel motive oluyorsun beklerimKızlar bende bugun bir cok kezoldugu gibi diyete basladim ama bu sefer son olsun istiyorum yanimda birbirimizi motive edebilecegimiz bir yoldas ariyorum bana bu konuda yardimci olmak isteyen olursa birlikte kilolarimizi vermeye baskolayalim
kaç kilosun hedefin kaç ? Bende bazen ipleri birakacak gibi oluyorum ne zman düşecek olsam tutuyor kızlar işine yarayacagini düşünüyorum.Kızlar bende bugun bir cok kezoldugu gibi diyete basladim ama bu sefer son olsun istiyorum yanimda birbirimizi motive edebilecegimiz bir yoldas ariyorum bana bu konuda yardimci olmak isteyen olursa birlikte kilolarimizi vermeye baskolayalim
75 kiloyum 55 istiyorum bu dediginiz takımın linkini atar mısınızkaç kilosun hedefin kaç ? Bende bazen ipleri birakacak gibi oluyorum ne zman düşecek olsam tutuyor kızlar işine yarayacagini düşünüyorum.
Telefondan yapamadim75 kiloyum 55 istiyorum bu dediginiz takımın linkini atar mısınız