- 15 Eylül 2017
- 85
- 38
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, ne gibi etkileri oldu acaba ?She vec önerebilirim. Çok kısa sürede fayda gördüm.
Lekelerim vardi. Onlar için kullandım.Teşekkür ederim, ne gibi etkileri oldu acaba ?
Kızlar cildim karma bir cilt gözenek,siyah nokta, ve sivilce izlerim var tabi en çok şu gözeneklerimden kurtulmak istiyorum The Purestin mavi bir toniği var hiç deneyen oldu mu memnun musunuz ? Veya farklı tonik ve serum önerebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim bu the purestin serumunun testeri vardı bende bir kez kullandım ve sivilce yaptı hemen ertesi gün, mavi toniği çok merak ediyorum almayı düşünüyorum ama serum sivilce yapınca bi tereddüt ettim siz ilk kullandığınızda öyle birşey oldu mu kusturma falan mı yapıyor acaba asitlere de hiç alışık değil cildim ondan da kaynaklı olabilir diye düşündümSorunlarımızda cilt yapımızda aynıymış benim rutinimi kopyalayabilirsin öyle mucizevi bir etkileri mermer gibi bir cilt olmadı ama sivilce izleri çabuk geçiyor gözenekler bir tık daha sıkı
fotoğraflarda olmayan c vitamini serum var oda lekeler için kullanılıyor
Çok teşekkür ederim bu the purestin serumunun testeri vardı bende bir kez kullandım ve sivilce yaptı hemen ertesi gün, mavi toniği çok merak ediyorum almayı düşünüyorum ama serum sivilce yapınca bi tereddüt ettim siz ilk kullandığınızda öyle birşey oldu mu kusturma falan mı yapıyor acaba asitlere de hiç alışık değil cildim ondan da kaynaklı olabilir diye düşündüm
Anladım teşekkür ederim bir türlü karar veremiyor insan cildine neyin iyi geleceğineEvet maalesef kusturma yaptı hatta yapmaya devam ediyor , haftada en fazla 3 gece kullanılan bir tonik kullandığımda ertesi günü mutlaka sivilce çıkmış oluyor birde bu toniğin ertesi günü güneş kremini kullanmak gerekiyor