• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
gamsecim bende halen yeni bir alet araşırıyorum aslında şimdilik evdekinle idare ediyorum ve sanırım gerçekten faydasını görmeye başladım..mesela biliyorsun biz çok yediğimiz zaman hemen yüzden anında kilo alabiliyoruz fakat şunu farkttim özelliklede dün gece okadar çok yedim ki yatarken ve normalde sabah kalktığımda yanaklarımı azda olsa şişmanlamış bulurdum ama artık öyle olmuyor..artık çok yiyorum kilo almak için ve hemen arkasından da o aletle yüzümre masaj yapıyorum..daha çok yeniyim ama faydasını gördüm..şimdi daha iyi bir alet arıyorum canım bulursam haber veririm..birtane var 260 ytl gittigidiyor.com da ama çok pahalı.daha ucuzunuda bulamıyorum maalesef :(

ya evet canım ben artık vücuduma almak istemiyorum herkes almışsın diyo zaten ama mesela canımın çektiğini de yiyesim geliyo.. valla ben de o aleti görmüştüm aylardır bakıp bakıp duruyorum çok pahalı gerçekten şöyle 80 lira falan olsaydı tırmıkkedinin aldığı gibi ne güzel olurdu..

benim vücuttan almam lazımm canım..boyum 1.70 ve ben 48 kiloyum..zayufum anlayacağın.ama yüzüm tümm kiloları aldığından vücuduma kalmıyor:( artık bür çözüm yolu bulma zamanı çoktan gelmişti..tek umudum bu aletler..eğer daha iisini bulabilirsem nekadar olursa olsun alıcam..yeterki işe yarasın..şimdilik elimdekinle idare ediyorum..ve okadar çok yiyorum ki artık kilo alayım diye çünkü bu alete güveniorum..yüzümün kilo alamsını bununla engelliyorum..şimdi tek isteğim yan etkisi olmaması..ah şöyle bi 55 kilo filan olsam ya ne güzel olur ama yüzüm zayıf kalsa :)

ya kzılar aleti kullanmaya başlayalı bugün 6 gün oldu ama etkisini atm olarak istediğim gibi göremedim..acaba henüz yeni diyemi..ilk kullanmaya başladığımda pek fazla iştahım yoktu çok yemiyordum acaba ondan mı bana zayıflatttı gibime geldi..dünden beri farkediyorum da yüzüm yine tombişleşmiş gibi..birde çenem acayip ağrıyor..bu aslında masaj aleti yani zayıflatma aleti filan değil..sizce devam edyeim mi kullanmaya..bulabilsem daha iisini alıcam ama dün akşamdan beri moralim bozuk..yüzüm yine kilo aldı sanki ya :(

Bence hafiften tombul yanak yakisiyor cok..
Millet silikon taktiriyor yanagina...Resimdeki sensen gayette güzel gözüküyo yanaklarin bence.

BENCE DE yani belirgin elmacık kemıkleri yuz hatlarını femınen kılar we tabıkı gülümseyınce olusan dogal gamzeler de cabasıyerimseniben

benneyaptımki
ya kzılar aleti kullanmaya başlayalı bugün 6 gün oldu ama etkisini atm olarak istediğim gibi göremedim..acaba henüz yeni diyemi..ilk kullanmaya başladığımda pek fazla iştahım yoktu çok yemiyordum acaba ondan mı bana zayıflatttı gibime geldi..dünden beri farkediyorum da yüzüm yine tombişleşmiş gibi..birde çenem acayip ağrıyor..bu aslında masaj aleti yani zayıflatma aleti filan değil..sizce devam edyeim mi kullanmaya..bulabilsem daha iisini alıcam ama dün akşamdan beri moralim bozuk..yüzüm yine kilo aldı sanki ya :(

canım çok acelecisin.daha 6 gün olmuş,sen dur daha.bak 3 hnafta sonra eğer çalışma mantıkları aynıysa yüzünün zayıfladığını farkedeceksin.benim cihaz 3 haftada eritti yüzümü.ilk 6 gün 10 güde hiç etkisi yoktu.

ay canım ya geldin sonunda demek..seni bekliyordum dört gözle ..nerde kaldın :( sana foto atıcam canım istemiştin ya en son..ya ben kullanmıyorumm artık o cihazı çünkü bi o masaj aleti olduğu için korkuyorum cvn kullanmaya ya..senin cihazının aynısını bir bulabilsem hemen alıcam...ama bazen tekrar kullanmaya başlasammı diyorum bu elimdeki cihazı..3 haftada etkisini gösteriyor demek..ya evet ben çok aceleci davrandım sanırım.. canım birde nasıl kullanacağımda tam olarak bilmiyorum..sen sadece yanak bölgene mi kullandın..yani nasıl kulandın da incelltti yüzünü..

ay canım ya geldin sonunda demek..seni bekliyordum dört gözle ..nerde kaldın :( sana foto atıcam canım istemiştin ya en son..ya ben kullanmıyorumm artık o cihazı çünkü bi o masaj aleti olduğu için korkuyorum cvn kullanmaya ya..senin cihazının aynısını bir bulabilsem hemen alıcam...ama bazen tekrar kullanmaya başlasammı diyorum bu elimdeki cihazı..3 haftada etkisini gösteriyor demek..ya evet ben çok aceleci davrandım sanırım.. canım birde nasıl kullanacağımda tam olarak bilmiyorum..sen sadece yanak bölgene mi kullandın..yani nasıl kulandın da incelltti yüzünü..

canım ben yüzümdeki her bölgeye 3 er dakika tuttum .bu da toplamda günde 40-45 daika yapıyor.akşamları tv izlerken kullanıyordum her gün.e biraz zahmetli görünüyor biliyorum ama benim yüzümde normalde çok dolgun.biraz yemeği kaçırayım şişiveriyordu hemen.ben de dolgun yüzlüler familyasındanım yani.inan ki 6 ay oldu kilo da aldım.normalde hemen yüzden alırdım.yok yanaklarım geri gelmdei.biliyorsun ben yanaklarım geri gelsin istiyorum.zayıf yüz yakışmadı bana.acaba bu cihazlar yanakları geri gelmeksizin mi ertiyor.ne yapacağımı bilmiyorum.her gün elim yüzümde acaba bi dolgunlaşma var mı diye.ama gıdı bölgem elle tutulmuyordu elle tutulmaya başladı.demek ki yavaş da olsa geri gelecek.canım benim cihazı ebaydan arattır.oraya üye olup satın alabilirsin cihazı.orda kesin vardır.inan ki benim cihaz oyuncak gibi görünüyordu.şaşıyorum hala etkisine.ama bak gittigidiyordaki cihaz da aynı mantıkla çalışıyor ve yüzü ertiyormuş.tabi pahalı ama.çare yok.:1no2:
evet ben sadece yüze kullandım.zaten sadece yüz içindi.iletken jeli sürüyordun önce yüzüne,9 kademeliydi cihaz ben en yükseğini kullanıyordum.yüzümün her yerine kullanıyordum ben.her noktasına kullandım.resimlerini bekliyorum canım bu arada.a.s.

canım ben yüzümdeki her bölgeye 3 er dakika tuttum .bu da toplamda günde 40-45 daika yapıyor.akşamları tv izlerken kullanıyordum her gün.e biraz zahmetli görünüyor biliyorum ama benim yüzümde normalde çok dolgun.biraz yemeği kaçırayım şişiveriyordu hemen.ben de dolgun yüzlüler familyasındanım yani.inan ki 6 ay oldu kilo da aldım.normalde hemen yüzden alırdım.yok yanaklarım geri gelmdei.biliyorsun ben yanaklarım geri gelsin istiyorum.zayıf yüz yakışmadı bana.acaba bu cihazlar yanakları geri gelmeksizin mi ertiyor.ne yapacağımı bilmiyorum.her gün elim yüzümde acaba bi dolgunlaşma var mı diye.ama gıdı bölgem elle tutulmuyordu elle tutulmaya başladı.demek ki yavaş da olsa geri gelecek.canım benim cihazı ebaydan arattır.oraya üye olup satın alabilirsin cihazı.orda kesin vardır.inan ki benim cihaz oyuncak gibi görünüyordu.şaşıyorum hala etkisine.ama bak gittigidiyordaki cihaz da aynı mantıkla çalışıyor ve yüzü ertiyormuş.tabi pahalı ama.çare yok.:1no2:
evet ben sadece yüze kullandım.zaten sadece yüz içindi.iletken jeli sürüyordun önce yüzüne,9 kademeliydi cihaz ben en yükseğini kullanıyordum.yüzümün her yerine kullanıyordum ben.her noktasına kullandım.resimlerini bekliyorum canım bu arada.a.s.

ebayda var demişsin cnm kullandıgın cihazın adı neydi peki?

eğer uygunsa yazacağın şeyler burdan da yazabilirsin cnm? yurt dışında mı staılıyor bu ürün*

gerçekten çok dürüstsünüz.erkek olduğunuzu söylemenişze şaşırdım :) son bi sorum daha olucak, yurt dışından siparişinzide herhangi bir sorun oldu mu? ödemeyle ilgili yada kredi kartıyla ilgili herhengi bir sorun ve güvenebileceğimiz bir sitemi? bend ehemen sipariş etmeyi düşünüyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
bir tane buldum sizin bulduğunuz cihaz da yazan da bu mu acaba ?

Face Neoteric -Stimulate blood circulation, Smooth and improve skin
fiyatı 39.99 $

gerçekten çok dürüstsünüz.erkek olduğunuzu söylemenişze şaşırdım :) son bi sorum daha olucak, yurt dışından siparişinzide herhangi bir sorun oldu mu? ödemeyle ilgili yada kredi kartıyla ilgili herhengi bir sorun ve güvenebileceğimiz bir sitemi? bend ehemen sipariş etmeyi düşünüyorum..

canım ben mi yanlış hatırlıyorum erkek üye ban almıyo muydu süresiz atılmıyor muydu yoksa erkek üye alınıyor mu:enbuyukkk:

evet canım erkek üye atılıyor ve de atılmış sanırım........bukadar dürüst olması şaşırtıcı :)) .. yanlız kendisinin bulduğu üründe tam aradığım üründü .. hay allah neyse :((

evet canım erkek üye atılıyor ve de atılmış sanırım........bukadar dürüst olması şaşırtıcı :)) .. yanlız kendisinin bulduğu üründe tam aradığım üründü .. hay allah neyse :((

ama bence kendini belli etmeyen bi sürü üye vardır öle:enbuyukkk: ve belki de o arkadaş bi daha üye olur kim bilebilir ki dimi Aaah aah bu erkekler her şeye burunlarını sokmasalar olmaz zaten:mymeka:

Back
X