• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
canım çok etkili yanı tıtreşımleri.buyuk ıhtımal işe yarar bende selilut olmadığı için denemedim. ama jelli kullanım içinde ayrı başlığı var. SİNBO MODEL : SMR 4207
MODELİ buymuş. sarkık kolaltı için bıle başlığı var

resim_goster.php

küllümango ya guzel hos kullanıyorsunda ıyıde edıyosun bukadar ovuyosunda ama bırturlu bu cıhazın hangı ıhaz oldugunu resmını veya lınkını koymuyosun sınbo dıyosun sadece bukadar bırton sımbo var senden rıcamız cıhazın ısmını goggglden arat tam olarak lınkını bızde verde bızde alalım ozman sende acıklama yapmaktan rahatla bızde rahatlıyalım ok.... dıger arkadasıma gelıncede lipoliz yatırmaya gıttım formda anlatmıstım LİPOLİZİ YÜZ hariç heryere yapıolar gıdıga kadar yalnız yüze yapmıyorlar nedenıe felç kalabılırsın ordakı kaslardan bırıne denk gelırse anladın ok aydınlattıysam sevındım hepınıze ıyı gunler.

küllümango ya guzel hos kullanıyorsunda ıyıde edıyosun bukadar ovuyosunda ama bırturlu bu cıhazın hangı ıhaz oldugunu resmını veya lınkını koymuyosun sınbo dıyosun sadece bukadar bırton sımbo var senden rıcamız cıhazın ısmını goggglden arat tam olarak lınkını bızde verde bızde alalım ozman sende acıklama yapmaktan rahatla bızde rahatlıyalım ok.... dıger arkadasıma gelıncede lipoliz yatırmaya gıttım formda anlatmıstım LİPOLİZİ YÜZ hariç heryere yapıolar gıdıga kadar yalnız yüze yapmıyorlar nedenıe felç kalabılırsın ordakı kaslardan bırıne denk gelırse anladın ok aydınlattıysam sevındım hepınıze ıyı gunler.

canım benımde bugun aklıma geldi ustune bakıpta modelinı yazmak. sinbo model smr 4207 resmini koymaya çalışcam. ben 50 ytl ye almıştım ınternette 27 ytl. buyuk bır kazık yemışım:)
26052615104919044.jpg

küllümango tesekurederım bu urun kafama yattı fakat bısey sorcam ben masaj aletlerıne baktım burdakı gozuktugu gıbı dııl hesı kocaman ve cok agır bu ufakmı ufauk olsa yuz ıcındır bırde yüz ıcın baslıgı varmı yuze derıye zarar vermez dımı bırde sen faydasını gordunmu tesekkurler

küllümango tesekurederım bu urun kafama yattı fakat bısey sorcam ben masaj aletlerıne baktım burdakı gozuktugu gıbı dııl hesı kocaman ve cok agır bu ufakmı ufauk olsa yuz ıcındır bırde yüz ıcın baslıgı varmı yuze derıye zarar vermez dımı bırde sen faydasını gordunmu tesekkurler

canım buda buyuk nasıl desem duş başlığından bıraz hallice:)
ayrıca ben yuzum için kızılotesı ısıtmalı başlığını kullanıyorum. hem ısıtırak tıtreşim verdiği için daha etkili olduğunu duşunuyorum. 7 tane başlığı var.
bende mıgren olduğu için boynuma yaparım dıye almıştım. almışkende baktım değişebilir başlıklı olanı var bunu alayım barı dedim. gerçektende kuvvetli. yanı daha once bır arkadaşımın vardı kuçuktu.onu kullandıktan sonra bunu kullanmaya başlayınca bu kullandığım sınbonun çok daha kuvvetlı olduğunu anladım.daha öncede dediğim gibi gıdığıma tuttuğumda gözlerim bıle tıtrıyor tvye bakarken:)
derıme hiçbir zarar gelmedi. kızıl otesı ısıtmalı başlığı puruzsuz bır yuzeyı var zaten. diğerleri de vucut için. yapabılsem heryerıme yaparım ama zor geliyor.
işe yarıyor mu demişşin. beni gören herkes konturumun daha duzgun olduğunu soyluyor ki ben duzenli sekilde ancak 2 hafta kadar kullanmıştım. bende eskiden dırek gıdığımı görurdum ve konturumden hiç memnun değildim. şimdi daha duzgun olduğunu göruyorum. 3 gun once yıne başladım . aklıma geldikçe yapıyorum. sinbonun urunlerı çok saglam ve çok daha ucuz canım.tavsıye edıyorum. ben supurge makınesını blendarını tartısını saç kurutma makınesını kullanıyorum yıllardır bır sorun yaşamadım

offf yaa cıhazsız yuz hareketlerıyle yapılamaz mı yaa offfffffffffff

küllümango tesekkurler sen bu urunu gıdık bolgesınde kullanmıssın yuzde kullanılırmı acaba neyse ben bunu asrtıracam ama sorunumuzu coezen aletı buldum galıba http://www.yeniyeni.com/pinfo.asp?pid=23 bhu urunu guzelelık salaonlarında kullanıyorlarmıs ayrıca cok fonksıyonlu bır yapıskanlı ıkıtane ped var zaıyflatmak ıstedıgın bolegeye yapıstırabılıomussun ve o bolgeyı zaıflatıryormus bu yazdıgım lınkı bastan sona kadar okuyabılırmısın sence bu nasıl fiyatıda 50 ytl bence mantıklı o yaspıakan petler sayesınde yuzumuze yapısır ve o bolgeyı zayıflatır dıye dusunuorum

küllümango tesekkurler sen bu urunu gıdık bolgesınde kullanmıssın yuzde kullanılırmı acaba neyse ben bunu asrtıracam ama sorunumuzu coezen aletı buldum galıba http://www.yeniyeni.com/pinfo.asp?pid=23 bhu urunu guzelelık salaonlarında kullanıyorlarmıs ayrıca cok fonksıyonlu bır yapıskanlı ıkıtane ped var zaıyflatmak ıstedıgın bolegeye yapıstırabılıomussun ve o bolgeyı zaıflatıryormus bu yazdıgım lınkı bastan sona kadar okuyabılırmısın sence bu nasıl fiyatıda 50 ytl bence mantıklı o yaspıakan petler sayesınde yuzumuze yapısır ve o bolgeyı zayıflatır dıye dusunuorum

canım evet gıdığım ve yanaklarıma kullanıyorum. dedim ya konturumu toparladı dıye. senin soyledığın urune de baktım canım ama sonuna kadar okumadım. o pedleri bır sure kullanamayabılrsın belki canım. yapışkanlıymış ya.zamanla deforme olabılrı belki. senin hangisi aklına yattıysa onu al canım.sonra ılerde pişman olmanı ıstemem.bırde cabuk bozulcakmış ve kullanımı zor bırşeye benzettım ben çok fazla aparatı olduğu için ama önyargılıda yaklaşmak ıstemem tabı urune. kullanmadığım için bılemem

aa canım bırde şimdi baktım elektrikle sinirlerin uyarılması falan yazıyor. dikkat et bence canım.ne olur ne olmaz

valla ıyıce kafam karıstı sence sınbonun yanı senın urun yuze uygulanırmı yuz ıcın sungerı varmı acaba erityomu yagları sen gudıkta kullanmıssın sadece ve orayı toparlama yapmıs valla bılmıom napcam yuze uygulanırmı acaba yuzle guıdık bır degıl cunku ya napsak bılmemkı

kızlar bir kaç gündür gıdım için yüz yogası yapıyorum . bugün aynaya baltım sanki azalmış gibi. zaten gıdı bölgem acıyo hani aerobik yaptıkten sonra acır ya kaslarınız aynen ölea.s.:1hug:

valla ıyıce kafam karıstı sence sınbonun yanı senın urun yuze uygulanırmı yuz ıcın sungerı varmı acaba erityomu yagları sen gudıkta kullanmıssın sadece ve orayı toparlama yapmıs valla bılmıom napcam yuze uygulanırmı acaba yuzle guıdık bır degıl cunku ya napsak bılmemkı

canım kaçtır soyluyorum hem gıdığıma hemde yuzume uyguluyorum bu yuzden de konturum duzeldi eskisine göre dıyorum yaa. yuzume de uyguluyorum evet. ayrıca sungerli başlığıda var jel ile kullanım için yuz bölgesine. ama ben yınede ısıtmalı başlığını kullanıyorum yuz ve gıdığım için.
seni etkilemek istemem ama ben oldukça memnunum.

arkadaslar hastaneyı beklıyemedım ve özel bır doktora gıttım ACTH KORTIZON kan tahllı yapıtrmak gerekıyomus ve bunlardan bırınde cıkarsa cushınh hastasıymısım ve bu hastalıkta tedavı edılmese ölümcülmüş ben bu testı yatırmak ıcın gun aldım
bakın sızde ıhmal etmeyın cogu hasatnın haberı yokmus ve belırtılerıde buymus
Cushing sendromunun belirtileri nelerdir?
Hastalar özellikle yüzden kilo alır. Aydede yüz dediğimiz durumda yanak bölgesinde belirgin şişmeler meydana gelir. Ensede çok tipik yağ toplanması olur. Buna da buffalo sırtı deriz. Özellikle karın derisi ve göbek civarında, kırmızı-mor renkte görülen vücut çatlakları oluşur. Enfeksiyon eğilimi artar. Mide-bağırsak sisteminde ülserler, gastritler, mide kanamalarında çoğalmalar olur. Kas güçsüzlüğü ortaya çıkabilir ve hasta kaslarını kullanamaz hale gelebilir. İleride Cushing'e bağlı kalp-damar değişiklikleri, hipertansiyon ortaya çıkar. Ani tansiyon düşmelerine bağlı denge kayıpları ve ayakta durma güçlükleri de meydana gelir.

sızde ınternetten cushın hastalığı yazın arattırın ya benım moraslım cok bozulduyaaaa hadı bızdede varsa off offf

arkadaslar hastaneyı beklıyemedım ve özel bır doktora gıttım ACTH KORTIZON kan tahllı yapıtrmak gerekıyomus ve bunlardan bırınde cıkarsa cushınh hastasıymısım ve bu hastalıkta tedavı edılmese ölümcülmüş ben bu testı yatırmak ıcın gun aldım
bakın sızde ıhmal etmeyın cogu hasatnın haberı yokmus ve belırtılerıde buymus
Cushing sendromunun belirtileri nelerdir?
Hastalar özellikle yüzden kilo alır. Aydede yüz dediğimiz durumda yanak bölgesinde belirgin şişmeler meydana gelir. Ensede çok tipik yağ toplanması olur. Buna da buffalo sırtı deriz. Özellikle karın derisi ve göbek civarında, kırmızı-mor renkte görülen vücut çatlakları oluşur. Enfeksiyon eğilimi artar. Mide-bağırsak sisteminde ülserler, gastritler, mide kanamalarında çoğalmalar olur. Kas güçsüzlüğü ortaya çıkabilir ve hasta kaslarını kullanamaz hale gelebilir. İleride Cushing'e bağlı kalp-damar değişiklikleri, hipertansiyon ortaya çıkar. Ani tansiyon düşmelerine bağlı denge kayıpları ve ayakta durma güçlükleri de meydana gelir.

sızde ınternetten cushın hastalığı yazın arattırın ya benım moraslım cok bozulduyaaaa hadı bızdede varsa off offf
ayy canım inşalllah kötü bişey yoktur . çok geçmiş olsuna.s.

canım evet gıdığım ve yanaklarıma kullanıyorum. dedim ya konturumu toparladı dıye. senin soyledığın urune de baktım canım ama sonuna kadar okumadım. o pedleri bır sure kullanamayabılrsın belki canım. yapışkanlıymış ya.zamanla deforme olabılrı belki. senin hangisi aklına yattıysa onu al canım.sonra ılerde pişman olmanı ıstemem.bırde cabuk bozulcakmış ve kullanımı zor bırşeye benzettım ben çok fazla aparatı olduğu için ama önyargılıda yaklaşmak ıstemem tabı urune. kullanmadığım için bılemem

Merhaba arkadaşlar bende bu başlığı yeni gördüm hemen atladım bişey sormak istiyorum nerden aldınız sinboyu birde modelinimi söylediniz adı ne diye geçiyor?

küllümango sınbonun yetkılı bayısını aradım onlarda ıstanbul depolarını aradı urunun kod numarasını verdım o urun artık uretılmıyormus yanı yok bulursan dedı nette tek tuk ellerınde kalmıstır onlardan al dedı senın urun uretılmıyormus bulunmuyoer yanı napacaz

küllümango sınbonun yetkılı bayısını aradım onlarda ıstanbul depolarını aradı urunun kod numarasını verdım o urun artık uretılmıyormus yanı yok bulursan dedı nette tek tuk ellerınde kalmıstır onlardan al dedı senın urun uretılmıyormus bulunmuyoer yanı napacaz

aa neden uretılmıyor mu ki ? sasırmadım aslında ben neye elimi atsam kuruyor:) aylarca bışeyı aradığımı ve bulamayıp başka seyı aldığımı çok hatırlıyorum. canım eğer yoksa ki mutlaka bı yerlerde vardır ama senin bulman çok zor olur. eğer yoksa sende sinbonun ona en yakın modelini alabılrsın canım yıne kızıl otesı ısıtmalı başlıklı ve sungerli başlığı olan. işlevi aynıdır sonuçta.
istanbulda ben görsem ben alır yollardım sana ama bende anneme almak için aramıştım bulamamıştım bır ıkıncısını(kırışıklıkları için)

Merhaba arkadaşlar bende bu başlığı yeni gördüm hemen atladım bişey sormak istiyorum nerden aldınız sinboyu birde modelinimi söylediniz adı ne diye geçiyor?

canım ben hanı heryerde açılan bı mılyoncular var ya şimdi envayı çeşit urun satıyolar hanı ordan almıştım. zaten bır masaj aletı arıyordum mıgrenım olduğu için boynuma yaparım duşuncesıyle. bu bahsettığımı görup aldım. yoksa oyle modelini soyleyıpte almadım

aaa 3500 ytl mii,şaşırdım.pardon arkadaşlar.zaten bu kadar paranız olsa çareyi çoktan bulurdunuz..

Back
X