kızlar yanak estetiği sayfasına yazmıştım .. burayada copy-paste yapıyorum ...çünkü bu sayfa tam yeri ...
"kızlar aynı durum bende de var .. tombul yanaklıyım , ve ince bir yüz istiyorum .. yıllardırda hep istedim :) bide benim yüz seklim hafif köşeli o yüzden daha geniş duruyo gibi geliyo , özellikle resimlerimi begenmiorum başkaları gayet güzel bişey yok diyo gerci de..
şimdi size bazı önerilerim olucak cünkü bende bu işle kafayı bozmuş biriyim .. ama kesinlikle ameliyat düşünmeyin .. bencede yanaklardaki hücreler alınmamalı kesinlikle .. onun yerine daha zararsız belki ameliyat kadar etkili degil ama yinede iş görücek farklı yöntemler var ..
ben bi tane masaj aleti almıştım 1,5 yıl önce falan .. öyle bir kenara attım üşengecimdir çünkü .. neyse bu yaz sonunda kullanmaya basladım ve gercekten işe yarıyor .. özellikle gıdık bölgesinde farkı hissettim ( bu arada benimde vücudum zayıf ).. adı face roller zaten artık internette satısı baslamış .. ben yurt dısından getirtmiştim .. basit bir alet zaten .. öyle yogun bir titresim özelliği yok yani zararsız oldugu kanısındayım .. bide ben 2 yıl önce bir krem kullanmıştım .. oda güzel etki göstermişti ..'Methode Jeanne Piaubert Visagist Soin ' kremin adı ..yüz yağları için özel bir krem .. cilde gayet güzel bakım yapıo ayrıca .. kremi tekrar almayı düşünüyorum bence face roller la beraber kullanırsam maksimum etki elde ederim .. işte böyle sevgiyle kalın.. "