• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
hımm canım kargo dahil 10 tl mi valla ben sipariş ettim bugün elime ulaşacak kargo dahil 15 tl ye alıcam bakalım inş kurtulcam bu gıdıktan çok fena taktım :)

yok cnm kargo dahil değil kargo nekadar bilmiyorum..10 ytl sadece kremin fiyatıydı..

canım senin sorunun sadece gıdık ise,bunu bazı hareketlerle de çözebilirsin.
yüz yogosu diye birşey vardı orada gıdık eritme hareketi vardı ve bence oldukça etkili bir yöntemdi..
bi araştır istersen..

ben de kilo alınca hemen yüzümden belli oluyor yaa :kedi: yanaklarımla ilgili sorunum yok ama gıdık hemen çıkıveriyor azcık tombikleşince =) suna dumankaya'nın bi hareketi vardı başımızı kaldırıp gıdıyı elimizin tersiyle boyna doğru ittire ittire 5 dakka masaj yapıyorduk. öyle bişey. ben onu yapıyorum toparlanması için iyi de geliyor.

evet canım o hareketlere bakmıştım hatta birkaç defa uyguladım da fakat düzenli yapmak gerekiyor.Bakalım hem kremi hemde hareketleri yapıcam umarım işe yarar.

ürün dün elime ulaştı kızlar bugünden itibaren kullanmaya başlıyorum..umarım faydasını görürüm..gelişmeleri yazıcam..

Ben kremi kullanmaya başladım yaklaşık 1 hafta kadar oldu henüz pek bişey belli değil zaten 6 hafta kullanın diyor, kremi sürünce bir gerginlik hissi veriyor umarım bir işe yararda kurtuluruz :)

canım sen sabah akşammı kullanıyorsun kremi..
ben ilk defa dün kullandım peelingden sonra sürdüm..
çok az sürülmesi yeterli bu arada çünkü oldukça yoğun bir krem gerçekten..

:)) Canım valla bir kaç gün sekteye uğradı ama sabah akşam sürüyorum , evet yağun bir krem dediğim gibi kullanınca gerginlik hissi veriyor ama bir işe yarar mı bilemicem,kremi bitene kadar kullanım bakalım...

benimde yüzümde yanak ve gıdık oluşuyor,yüz kocaman vücut zayıf olunca komik bi görüntü oluşuyor 50 kiloyum ve kilo alamak istiyorum fakat yüz karın göğüs bölgemde toplandığı için yediklerim kilo almaya korkuyorum..:çok üzgünüm:yüzüm zayıflasın diye doğal yollarla yapabileceğim bi şeyler varmı?hangi doktora gitmeliyim?spor hareketiyle yüzümde zayıflama olurmu???amannn bıktım şu istenmeyen kalorilerden

hihoyyytkremden bahsetmişsiniz ne kremi canım???

Son düzenleyen: Moderatör:
hımmm valla canım bende ters bir etki olmadı ama pek birde gelişme göremiyorum buda işe yaramıcak sanırım.

nil22 canım asyaa nın önerdiği bir krem bu yosunlu üzüm çekirdeği kremi sıkılaştırıcı özelliği varmış bizde kullanıyoz bakalım ama etkisini anca gösteriyo demekk ki :)

Kıvılcım canım üzüldüm şimdi sivilceler artmaya devam ederse kremi kullanmayı bırak bence.

valla bana kalsa bu kremle vala uğraşmaz direk doktora gider kurtulurum... kremle olcak gibi değil siniri mi bozdu son çare bende öyle yapcam sanırım.

adet oldum sanırım ondanmış sivileceler
şuan geçtiler çünkü sanırım kremle alakası yoktu
ama ben kremin yüzü ertmede bir etkisini henüz göremedim
ve hiç de umutlu değilim açıkcası =(
başka bir yol bulmalıyız bence kızlar

Aynen kıvılcımcım valla bende hiç umutlu değilim , sadece sürünce gerginlik etkisi veriyor o kadar offff sıktı bu gıdık beni yaaa :(

gıdıgı önleminin bir yolu var yatarken sırt üstü yatın yana dogru yatmayın.zamanla daha düz bir görünüm alır. bide olay ürünü var regenerist serisinin sarkmalar ve gıdık problemleri için. 40 yaş üstü kullanıyor genelde ama cilt yaşıda önemli. bir uzmana danışmak en dogrusu.

biri beni görüp konu mu açmış delikafadulden

Back
X