Toksoplazma

Konunun üzerinden epey geçmiş ama lütfen bana da umut olun.. 7haftalık gebeyim toksoplazma laneti igg ve igm olarak mevcut.avidite testide yaptırdım gebeliğin başlarında geçmiş..sadece bir tek çiğ köfte yemiştim etli olduğunu öğrendiğim an aklıma toksoplazma geldi ve de korktuğum başıma da geldi ( şuan antibiyotik kullanıyorum günde 2 tane..İstanbul'da yaşayanlar perinatolog öneriniz var mı?

Konu üzerinden uzun zaman geçmiş ama bende 6 haftaligim ve toksoplazma igm ve igg pozitif çok korkuyorum bebeğim için yarın hastaneye gideceğim ama ağlamaktan bir hal oldum çok üzgünüm bana bilgi verebilir misiniz neler yaşadınız bu dönemde

Arkadaslar merhaba benim iki tane kedim var evde . ve yillardir kedi besliyorum ben hamile kalmayi düşünüyorm bu olaylara girsmeden bu testi nasl yaptirabilirm. cok korktum bunlari okuyunca icime stres grdi zaten yasim 30 bir de cocuk icin ugras dur korkuyorm yani

Merhaba, ben yeni test yaptırdım toxoplazma Igm (-) çıktı fakat Igg (+) çıktı. Aynı şekilde senin gibi CMV ve RUBELLA da Igg (+) , Igm (-) çıkıyor. Gebelikte sorun yaratıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…