-
- Konu Sahibi reisdevrim37
Teşekkür ederim karar verme aşamasındayım açıkçası her olasılığı düşünüyorumBen toxodan dolayı kürtaj oldum. Bebek'te ağır sekeller bırakacak olması çok üzdü beni. Hakkı'nda hayırlısı olsun Can'ım.. Çok zor
Ben kürtajdan sonrada pişman olmuştum.Teşekkür ederim karar verme aşamasındayım açıkçası her olasılığı düşünüyorum
Yaaa bende kürtaja daha yakın hissediyorum kendimi açıkçası bilemiyorumBen kürtajdan sonrada pişman olmuştum.
Son adet tarihine göre 9 ultrasona göre 7Kaç haftalıksın...
Gebelikte kapmışım ve aktifmiş yarın başka doktora gidecemHızı. Ben 8 haftalıkken kürtaj olmuştum.. Tek doktorla kalma içini rahatlat. Gebeliktemi kapmışsın yoksa gebelikten öncede hala aktifmiy miş...
Çok teşekkür ederim ❤Anladım Can'ım. Hakkı'nda hayırlısı...
Aynı sıkıntı bende de mevcut ne yaptınız acaba çok merak ettim bebeginizi aldırdınız miÇok teşekkür ederim ❤
Merhaba aldirmayi hiiic dusunmedim ve dogum yaptim cooook sukur rabbime 13 aylik saglikli bir oglum var :) kalbinizi beyninizi allaha teslim edin yeter ki ustelik degerlerim yuksek ve hamileligimin baslangicinda virus bulasmis gorunuyordu dilerim saglicakla kucaginiza alirsiniz yavrunuzu :)Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası merak ettim doğum yaptınız mı ve sağlığınız nasıl
Inşallah canım.zaten bu ihtimalllaerin hepsi yüzde 15 lik ihtimal ama doktorlar yok şöyle olur yok böyle olur diye insanı strese sokuyor.rabbimiz var bu bildigiMerhaba aldirmayi hiiic dusunmedim ve dogum yaptim cooook sukur rabbime 13 aylik saglikli bir oglum var :) kalbinizi beyninizi allaha teslim edin yeter ki ustelik degerlerim yuksek ve hamileligimin baslangicinda virus bulasmis gorunuyordu dilerim saglicakla kucaginiza alirsiniz yavrunuzu :)
Biliyorum eski bi konu ama bebeğiniz oldu mu nasıl bugğn bende böyle durumla karşılaştım bilgi veririseniz sevinirim2. Bebeğime hamile olduğumu öğrendiğim gün tanıştım toksoplazma ile bebeğimin sevincini bile yaşayamadan karabulut gibi çöktü üzerime hemen netten araştırmaya başladım hiç de iyi şeyler yazmıyordu doktorlar test sonuçları çıkmadan birşey diyemeyiz diyordu test sonuçları bir hafta sonra çıkacaktı çıktı parazit şu an aktifti vücudumda intaniye ve kadın doğum doktoru bebeği almalıyız diyordu hemen üniversite hastanesine orda da aynı şey derken enfeksiyon hastalıklarına sevk edildim şeker gibi bayan bir doktor ''şimdi size herkes bu bebeği aldırın diyordur,ben doktorluğumu bir kenara bırakıp size diyorum ki aldırmayın'' dedi.İlaç tedavisine başların yakın takip ederiz hiç birşey olmaz allahın izni ile dedi ve antibiyotiğe başladık.Şu an 8 haftalığız.
Oldu 15 aylık şu anda çok şükür bir problemimiz yok inşallah siz de sağlikla alırsınız bebeginizi kucağinızaBiliyorum eski bi konu ama bebeğiniz oldu mu nasıl bugğn bende böyle durumla karşılaştım bilgi veririseniz sevinirim
Ayy inşallah dua edin benim içşn bol bolOldu 15 aylık şu anda çok şükür bir problemimiz yok inşallah siz de sağlikla alırsınız bebeginizi kucağinıza