Toksoplazma

Hızı. Ben 8 haftalıkken kürtaj olmuştum.. Tek doktorla kalma içini rahatlat. Gebeliktemi kapmışsın yoksa gebelikten öncede hala aktifmiy miş...

Merhaba hayır aldırmadım doktorum bulaşma ihtimalinin %15 olduğunu ve bir sorun varsa ayrıntılı ultrasonda azda olsa belli olacağını söyledi 20. Haftayı bekliyorum ama aldırmayı düşünmüyorum umarım sizde sizin içİn en doğru kararı verirsiniz zor bir süreç

QUOTE="Yayburcuu, post: 47800450, member: 769485"]Merhaba hayır aldırmadım doktorum bulaşma ihtimalinin %15 olduğunu ve bir sorun varsa ayrıntılı ultrasonda azda olsa belli olacağını söyledi 20. Haftayı bekliyorum ama aldırmayı düşünmüyorum umarım sizde sizin içİn en doğru kararı verirsiniz zor bir süreç[/QUOTE]
Ewet rabbim hakkımızda hayirlisini versin.birşey daha sormak istiyorum. Değerlerinize tekrar baktiriyormusunuz bana 2 hafta sonrasina randevu verdi yeniden.düştü mu degeriniz

Irtibatta kalalım bu virusu çoğu kişi duymamış bile .ki ben de duymamıştım.bende çıkıncaya kadar.üzgün ve saskinim rabbim görelim neyler

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası merak ettim doğum yaptınız mı ve sağlığınız nasıl
Merhaba aldirmayi hiiic dusunmedim ve dogum yaptim cooook sukur rabbime 13 aylik saglikli bir oglum var :) kalbinizi beyninizi allaha teslim edin yeter ki ustelik degerlerim yuksek ve hamileligimin baslangicinda virus bulasmis gorunuyordu dilerim saglicakla kucaginiza alirsiniz yavrunuzu :)

Merhaba aldirmayi hiiic dusunmedim ve dogum yaptim cooook sukur rabbime 13 aylik saglikli bir oglum var :) kalbinizi beyninizi allaha teslim edin yeter ki ustelik degerlerim yuksek ve hamileligimin baslangicinda virus bulasmis gorunuyordu dilerim saglicakla kucaginiza alirsiniz yavrunuzu :)
Inşallah canım.zaten bu ihtimalllaerin hepsi yüzde 15 lik ihtimal ama doktorlar yok şöyle olur yok böyle olur diye insanı strese sokuyor.rabbimiz var bu bildigi

2. Bebeğime hamile olduğumu öğrendiğim gün tanıştım toksoplazma ile bebeğimin sevincini bile yaşayamadan karabulut gibi çöktü üzerime hemen netten araştırmaya başladım hiç de iyi şeyler yazmıyordu doktorlar test sonuçları çıkmadan birşey diyemeyiz diyordu test sonuçları bir hafta sonra çıkacaktı çıktı parazit şu an aktifti vücudumda intaniye ve kadın doğum doktoru bebeği almalıyız diyordu hemen üniversite hastanesine orda da aynı şey derken enfeksiyon hastalıklarına sevk edildim şeker gibi bayan bir doktor ''şimdi size herkes bu bebeği aldırın diyordur,ben doktorluğumu bir kenara bırakıp size diyorum ki aldırmayın'' dedi.İlaç tedavisine başların yakın takip ederiz hiç birşey olmaz allahın izni ile dedi ve antibiyotiğe başladık.Şu an 8 haftalığız.
Biliyorum eski bi konu ama bebeğiniz oldu mu nasıl bugğn bende böyle durumla karşılaştım bilgi veririseniz sevinirim

X