- 22 Aralık 2020
- 495
- 378
- 53
- 26
17 haftaligiz 18 de yani haftaya amniyosentez yapılacak ilaç kullanmaya devam ediyorum. Bebegimin gelişimi büyümesi hep haftasıyla uyumlu ultrasonda bir sorun görünmüyor yani en azından doktorlar olumsuz birşey söylemiyor. Test sonuçlarım çıkınca paylaşırım inşallah bebegimin sağlık haberini vereceğim.❤Sonuç ne oldu acaba?
Benimki de öyle olsaydı keşke ama defalarca tekrar edildi avidite yapildi hastalik aktif cikti, ilaç kullanıyorum, haftaya perşembe amniyosentez yapılacak. Inşallah güzel hayırlı mutlu haberler alacağım.Devlet hastanesinde antitoxoplazma testi yapılmış bana. Antikor seviyesine bakılıyormuş. Yanlış test yani. Toxoplazma testim negatif çıktı çok şükür. Rabbim sizlere de hayırlı haberler versin inşallah
O korkuyu yaşadım son 10 gündür endişenizi çok anlıyorum. Rabbim yardımcınız olsun inşallahhBenimki de öyle olsaydı keşke ama defalarca tekrar edildi avidite yapildi hastalik aktif cikti, ilaç kullanıyorum, haftaya perşembe amniyosentez yapılacak. Inşallah güzel hayırlı mutlu haberler alacağım.
Amin amin bu durumda olan bütün annelere Yardim etsin Allah ❤O korkuyu yaşadım son 10 gündür endişenizi çok anlıyorum. Rabbim yardımcınız olsun inşallahh
allah sizden razı olsun bu güzel sonucunuzu bizinle paylaşmısınız sıkıntı olmadan bebeğinizi elinizde almışşsınızMerhaba 2020 senesinde size toksoplazma ilgili bir soru sormustum bende de tokso pozitifti. O zamanlar çok zor zamanlardı oğluma bisey olacak korkusuyla savaştım hep. Aradan 2 yıl geçmiş o zamanlar 16 haftalık hamileydim. Aklıma düştü bunca zaman sonra yazmak istedim belki benim gibi hamile anne adayları bir umut böyle güzel haberler güzel sonuçlar gorerek kendileri için bir umut arıyorlardır tıpkı 2 yıl önceki ben gibi. O surecte amniyo yapildi temiz cikti bütün sonuçları fakat doğuma kadar ilaç kullanmaya devam ettim 13.08.2021 tarihinde oğlum sapasağlam dünyaya geldi şimdi 6 aylık olmak üzere.. O kadar akıllı o kadar sağlıklı bir topu gibi bir çocuk kirabbim bizim yaşadıklarımızı hiç bir anneye yasatmasin korkusu bile berbat. Diyecegim tek sey Allaha emanet edin kendinizi bebeginizi dualari hic birakmayin. Rabbim en iyiyi en dogruyu bilendir şüphesiz ❤
Nasil cikti sonucunuz? Doktorunuz ne onerdi, ne yazikki ben dusuk aviditeliyim ve daha 10. Haftamdayim, cok caresiz hissediyorum. Bana doktorlar hep farkli seyler soyledi bazen ferahladim bazen bunaldim...allah sizden razı olsun bu güzel sonucunuzu bizinle paylaşmısınız sıkıntı olmadan bebeğinizi elinizde almışşsınız
rabbim bana da nasip eder inşalah bende şu an 18 haftalık ikizlere gebeyim avidite sonucunu bekliyorum eğer çıkarsa amniyosentez yapacaklarını söyledier çok korkuyorum yazınız sayesinde ferahladım
Gözunuz aydin, sagolunSıkıntı çıkmadı çok şükür aynı test üniversite hastanesinde yapıldı negatif çıktı yalancı pozitiflik durumu olabiliyormuş.
Rabbime şükür sıkıntısız ilerliyoruz sizde korkmayın pozitif olup bile sağlıkı bebeklerini dünyaya getiren çok anne var
Merhaba bende toxoplazma pozitif çıktı Drlar kafamı çok karıştırıyor amniyosentez temiz çıksa bile sonrada bir sorun olmayacağı anlamına gelmiyor sizin doktorunuz bu durumla ilgili nasıl bir yorum yaptı acaba konunun üzerinden baya zaman geçti ama inşallah görürsünüz çok endişeliyimMerhaba 2020 senesinde size toksoplazma ilgili bir soru sormustum bende de tokso pozitifti. O zamanlar çok zor zamanlardı oğluma bisey olacak korkusuyla savaştım hep. Aradan 2 yıl geçmiş o zamanlar 16 haftalık hamileydim. Aklıma düştü bunca zaman sonra yazmak istedim belki benim gibi hamile anne adayları bir umut böyle güzel haberler güzel sonuçlar gorerek kendileri için bir umut arıyorlardır tıpkı 2 yıl önceki ben gibi. O surecte amniyo yapildi temiz cikti bütün sonuçları fakat doğuma kadar ilaç kullanmaya devam ettim 13.08.2021 tarihinde oğlum sapasağlam dünyaya geldi şimdi 6 aylık olmak üzere.. O kadar akıllı o kadar sağlıklı bir topu gibi bir çocuk kirabbim bizim yaşadıklarımızı hiç bir anneye yasatmasin korkusu bile berbat. Diyecegim tek sey Allaha emanet edin kendinizi bebeginizi dualari hic birakmayin. Rabbim en iyiyi en dogruyu bilendir şüphesiz ❤
Merhaba bende toxoplazma pozitif çıktı Drlar kafamı çok karıştırıyor amniyosentez temiz çıksa bile sonrada bir sorun olmayacağı anlamına gelmiyor sizin doktorunuz bu durumla ilgili nasıl bir yorum yaptı acaba konunun üzerinden baya zaman geçti ama inşallah görürsünüz çok endişeliyim
Merhaba bende toxoplazma pozitif çıktı Drlar kafamı çok karıştırıyor amniyosentez temiz çıksa bile sonrada bir sorun olmayacağı anlamına gelmiyor sizin doktorunuz bu durumla ilgili nasıl bir yorum yaptı acaba konunun üzerinden baya zaman geçti ama inşallah görürsünüz çok endişeliyim
12 haftalığım şuan antibiyotik kullanıyorum usg ler normal ambiyosentez yaptırmakta da kararsızımDurumunuz nasıl şuan
Bana çok acımasız bir şekilde bebeğe bulaşma ihtimali yüksek doğsa bile yaşamaz dendi bu ikinci hamileliğim sevincimiz bile kursağımızda kaldı şuan 8 haftalık hamileyim aldırmam gerektiği söylendi bu konu yüzünden kurul toplanıp karar veriyormuş enfeksiyon doktoru da aynı şekilde konuşuyor böyle iyi düşünüp iyiyi çağırıyorum sürekli bu şekilde 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum Allah ikimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin12 haftalığım şuan antibiyotik kullanıyorum usg ler normal ambiyosentez yaptırmakta da kararsızım
Güzel anne öncelikle sakin ol. Sonralıkla dm kutuna bi bakıver. Yardımcı olmak isterim siz de istersenizBana çok acımasız bir şekilde bebeğe bulaşma ihtimali yüksek doğsa bile yaşamaz dendi bu ikinci hamileliğim sevincimiz bile kursağımızda kaldı şuan 8 haftalık hamileyim aldırmam gerektiği söylendi bu konu yüzünden kurul toplanıp karar veriyormuş enfeksiyon doktoru da aynı şekilde konuşuyor böyle iyi düşünüp iyiyi çağırıyorum sürekli bu şekilde 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum Allah ikimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?