Aviditenon düşük çıkması son 3 ayda geçirdiğim anlamına geliyormuş yani 12 haftanın 6,5 haftasını gebe olarak geçirdim risk bundan dolayi
Yardimci olabilmeyi cok isterdim. Bi bilgiye denk gelirsem yazarim canım.Aviditenon düşük çıkması son 3 ayda geçirdiğim anlamına geliyormuş yani 12 haftanın 6,5 haftasını gebe olarak geçirdim risk bundan dolayi
Durum bende de tam olarak aynı, tanının sonrasında neler yaptın bahsedebilir misin bizim için de yol haritası olması açısından..Arkadaşlar merhaba, 8 haftalık gebeyim yaklaşık 15 gün önce toksoplazma testi yaptırdım igg ve igm pozitif ek olarak avidite test sonucum düşük cıktı, gebeliğin devamı ile alakalı riskin yüksek olduğu söyleniyor doktorlar tarafından bu durum ile karşılaşıp sağlıklı doğum yapanlar görüş bildirebilirmi
Tanı kondugundan itibaren ilaç tedavisine başladım, risk olduğundan dolayı doktorlar aldırma taraftarı oldu fakat ben 20. Haftada amniyosentez yaptırıp olumsuz bir olursa o süreçten sonra kararımı vermek istedim ve çok şükür hicbir sorun çıkmadıDurum bende de tam olarak aynı, tanının sonrasında neler yaptın bahsedebilir misin bizim için de yol haritası olması açısından..
Canım merhaba ıgm ve ıgg sonucun kaç çıkmıştı hatırlıyormusun?Şükürler olsun ki amniyosentez sonucunda çocuğumda toksoplazma negatif cıktı
Igm 4,50 Igg 118 çıktı degerlerimCanım merhaba ıgm ve ıgg sonucun kaç çıkmıştı hatırlıyormusun?
Avidite değerim ise 0,046 idiCanım merhaba ıgm ve ıgg sonucun kaç çıkmıştı hatırlıyormusun?
Benim ıgm 2,66 ıgg 12 çıktı korktum açıkcası.Avidite için de kan verdim ama 4 gün oldu hala sonuç çıkmadı uzun süren bir test mi acaba aviditeAvidite değerim ise 0,046 idi
Senin ve bebeğin adına çok sevindim benimde igg igm pozitif avidite yapıldı sonuçlar bir hafta sonra çıkacak çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından. Son durumun ne umarım cook sağlıklisinizdir..Şükürler olsun ki amniyosentez sonucunda çocuğumda toksoplazma negatif cıktı
Merhaba, umarım hersey senin için güzel olur ve avidite değerin yüksek çıkar. İçini ferah tutSenin ve bebeğin adına çok sevindim benimde igg igm pozitif avidite yapıldı sonuçlar bir hafta sonra çıkacak çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından. Son durumun ne umarım cook sağlıklisinizdir..
Umarım öyle olur. Bebeğini sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt. inşallah Rabbim bana da o günleri göstersin. Sağlıkla kalınMerhaba, umarım hersey senin için güzel olur ve avidite değerin yüksek çıkar. İçini ferah tutAllah ın izni ile hiçbirşey olmayacak. Şuanlık hersey yolunda 38.haftamıza girdik bakalım, artık sağlıkla doğmasını bekliyoruz
Amin inşallah, dediğim gibi içini ferah tut çünkü haklı olarak ne kadar üzüldüğünün farkındayım. Ama güzel olacak inanUmarım öyle olur. Bebeğini sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt. inşallah Rabbim bana da o günleri göstersin. Sağlıkla kalın
Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım diyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Ama öncesinde avidite yada gerekirse inşallah gerekmez amniyosentez testinin olumlu sonuçlandığını söyleyeceğim günü de sabır ve büyük bir umutla bekliyorum. Güzel dileklerin için teşekkürlerAmin inşallah, dediğim gibi içini ferah tut çünkü haklı olarak ne kadar üzüldüğünün farkındayım. Ama güzel olacak inanSeninde minik yavrun ile sağlıkLı günleriniz olsun İnşallah kucağına aldığında yazarsın tekrar
Sonuç ne oldu acaba?Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım diyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Ama öncesinde avidite yada gerekirse inşallah gerekmez amniyosentez testinin olumlu sonuçlandığını söyleyeceğim günü de sabır ve büyük bir umutla bekliyorum. Güzel dileklerin için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?