- 5 Haziran 2022
- 44
- -9
- 1
- 28
- Konu Sahibi Deniiskisiii
Merhaba kızlar ben 24 yaşındayim 2 yıldır ilişkimiz var ama hep ayrıl barış şeklinde kopamiyorduk. Asıl problem şu temmuz ayında ayrıldık ben bikini giymek istedigim için kabul etmedi ve kedi köpek gibi bitti ayrıldık. Bir ay ayrı kaldık. Bu süre zarfında o arkadasim dediği kızla görüşmüş. Her güne yakın görüşmeler pasta almalar doğum günü için çiçek almalar.. bir ayın sonunda bana nasılsın seni unutamıyorum dedi ve bende çok özlediğim için barıştım. Sadakatsizligini görmedim birlikteyken bu ayrı bişey. Neyse biz ilişkimize son bir aydır barisigiz ama gene kavgalar ediyor derken geçen gün birden ' o kızla denize gittin mi' dedim.. gittim dedi.. yani bu nasıl bir arkadaşlık değil mi? Her gün whatsapta bile gece gündüz konuşuyorlardı. Yersen yani. Kızda sözde dilde arkadaştık demişti. Her neyse denize gittiğini öğrenince bana bir soğuma geldi ben o süreçte onu çok özlem içinde uzgunlukle beklerken o kızı hoş ediyormuş.. çok içim acıdı şok oldum. Ayrıldım. Sizce siz ne yapardınız? Farklı fikirlere ihtiyacım var.
Son düzenleme: