Toksik ilişki ve sonrası...

Şunu da çok merak ettim; dış görünüşünü hiç beğenmediğiniz biriyle nasıl 4 defası yüz yüze olmak üzere görüşmeye devam ettiniz? Tamam bizim de eşimiz/sevgilimiz bradley cooper değil ama beğeniyoruz. Siz hiç beğenmediğiniz biriyle neden birlikteliği sürdürmek istediniz? Sadece anlamaya çalışıyorum

Bunu çözersem zaten sorunum kalmayacak:) Terapiye bu sebeple başladım.

Şu adam için bu kadar yazmak bile boş.33 yaşındasın 3.5 sene vermişsin yazık ya nette adammı bitti yani buna takıldın artık sanal çok bozuk sanalı bırakın

Sanal defterini terapiye başladığım an itibari ile kapattım. Geriye dönüp baktığım zmaan sanaldan karşıma tek düzgün bir kişi bile çıkmamış, terapi sürecinde bunu da sorguladım.

Bu kişiyle 3 sene sürmedi 3 sene önce 4 ay sürdü ayrıl barış. 2 sene sonra gelince yine ayrıl barışlı toplam 3 ay kadar aralarda yine iletişimi oluyordu kendini hatırlatma gibi.
anladım, ayrı olduğunuz dönemde başkası oldu mu hayatınızda?
Çok sığ bi düşünce gibi gelebilir ama hayatınıza başka erkekleri dahil etseniz? Sevgili olmasanız bile tanışın, beğenirseniz flört edin.

Oldu tabi zaten kendisine aşık olduğumu düşünmüyorum, bağımlılık, alışkanlık gibi bir şeydi. İstemediğim oldu ya da yine farklı sorunları çıkan oldu vs. Sorun şu ki, sorunlu insanla en başında devam ettikçe hep aynı döngünün içerisinde buluyorum kendimi. Kendime yapacağım en büyük iyilik, en başında olumsuz bir durum olduğunda devam etmemek.

Terapiye başladınız mı? Çok mutlu oldum Nasıl gidiyor?

Başladım evet 2 seans bitti bile.:) iyi gidiyor aslında sorunun temeline indik 2 seansta da yaşadığım olumsuzlukları, neyi neden yaptığımı sorgulamaya başladım fakat ben sanırım biraz aceleci davranıp sonuç odaklı davranıp terapiden hemen olumlu etki almak istiyorum. Buraya da konu açtım terapi nasıl fayda sağlayacak diye sorgulamalarım mevcuttu ama sağolsun arkadaşlar aydınlattı beni :) Acele etmeden, yavaş adımlarla da olsa süreçten keyif olarak sonuca odaklanmadan geçirirsem terapi sürecini daha sağlıklı olacak sanırım.

Gayet iyi canım. Şu an çok mutluyum. Kendimi özgür ve rahatlamış hissediyorum. Senin de güzel sonuçlar almana çok sevindim. Nasıl ki bizim karakterimizi bu günlere getiren şartlar ve davranışlarımız, kişiliğimiz hemen oluşmuyorsa bazı şeylerin de hemen değişmesini bekleyemeyiz. O yüzden daha süreç odaklı ve sabırlı olmanı tavsiye ederim. Çok mutlu oldum, güzel bir başlangıç yapmışsın

Bikere adamda asagilik kompleksi var sana o yuzden soyle boyle diye atip tutmus ayrica kendinde farkindasin asik falan olmadifinin bu kadar az tutuldugun birisi icin amac nedir kendini uzesin

Aşırı yakışıklı ve babyface birisinin aylarca saçma sapan bir yazışmaya bel bağlayacağina inandınız mı gerçekten ?

Takıntılısın.
Bu konuda terapi alman gerek.
Aylarca yıllarca yüz yüze bile gelmediğin adamla konuşuyorsun sıkılmıyor musun?
Sonra yüz yüze geliyorsun adam seni asagılıyor.
Bu adam herhalde kızları asagılayın size asık olurlar modunda takılan bir ergen.
Böyle tipler var.
Bir tane yıllar önce ayı gibi bir adamdan hoşlanmıştım nasıl olduysa böyle bir takdik geliştirmişti ergendim tabi .
Sen kendini çok güzel sanıyorsun ama bak şuran şöyle falan diyordu .
Bir tane yine 45 kilo adam vardı hayatımda problemli fiziğimi beğenmiyordu 55 kiloydum zayıfla diyordu falan.
Valla bu tipler kompleksli maalesef.
Kompleksli tiplerden uzak durun lütfen

Benim eski sevgilimde cinsel problemler vardı. Bi gün yan yanayız bana döndü benim yetersiz oldugumla ilgili bişey söyledi. Ben de güldüm dedim ki “ben senin erken bosalmanla ilgili konusmuyorum diye kendini johnny sins sanma.
Bunu niye söylüyorum; erkekler kendilerinde eksik gördükleri şeyi kompleks yaptıklarında kendilerini yetersiz ve değersiz hisseder; bunu da karsısındaki kadını yetersiz ve değersiz hissettirerek kapatmaya calısır. Sende de öyle olmuş. Demek ki çok büyük bi duygusal bosluktaymıssın ki bu adamla sürekli gel gitli bi ilişki yaşamıssın. Benzer benzeri çeker. Duygusal bosluktayken aslında bişey hissetmediğimiz insana bile bağlanırız. Sizde de öyle olmus.

Ayrıca 33 yaş hiçbir şey. 30 yasında insanlar düzen kurmaya başladı artık. 1950’lerin köyünde yaşamıyoruz neticede 30 yasındayız diye saçma sapan insanlara kendinizi sabitleyip taviz vermeyin bu kafadan çıkın artık lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…