• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TOKİ Sosyal konut başvurusu

Rapunzelinizzz4334

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
207
71
13
21
Merhaba arkadaşlar TOKİ konutlarına başvuru yapmak istiyoruz fakat benim eşim asker olduğu için il sınırları içerisinde bir yıl ikamet sıkıntısı var bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi nasıl başvuru yapabiliriz? Eşim bir yıldan fazladır İstanbul'da fakat ikametgahı Hakkari'de bu yüzden hakkari'den mi ev alabiliriz yoksa istediğimiz ilden başvuru yapabilir miyiz?

Dün bi arkadaşım sadece ikametgah olunan yerden ev alınabiliyor dedi bi de maaşın düşük olması gerekiyor sanırım

Yani ikametgah Hakkari'de şuan eşimin sadece oradan mi alabiliriz
Haberlerde yeni çıkan tokiler için şart öyleymiş. Eşiniz kadrolu askeri personel mi ? Öyle ise maaştan dolayı olamayabilir. Çünkü haberde gerçek ihtiyaç sahipleri öncelikli yazıyor. Araştırın hayırlısı olsun

Haberlerde yeni çıkan tokiler için şart öyleymiş. Eşiniz kadrolu askeri personel mi ? Öyle ise maaştan dolayı olamayabilir. Çünkü haberde gerçek ihtiyaç sahipleri öncelikli yazıyor. Araştırın hayırlısı olsun
Ben maaş olayını araştırdım İstanbul için sınır 18 bin TL bizde şuanda İstanbuldayiz ve maaşımiz 14 bin TL sanırım bu konuda oluyor ama il sınırları olayını çözemedim

Back