• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toki Hk.

kuraya kadar bu kadar, parayı yatırıp,formu doldurup,bır de kımlık fotokopinizle basvuruyu yapıp beklıyorsunuz, kurada cıkarsanız o zaman(sözleşme sırasında) gelırın 3700un altında oldugunu ıspatlar belge ıstıyorlar. Ve de peşinat 16000-19000 arası bır rakam.Teslimatta da taksıtler baslıyor.
Yıne sozlesme yapıldıgında vergıler vs. yazıyor da cok dıkkatlı okumadım, fazla tutacagını sanmıyorum.

Bugun 12 de basvurumu yaptım, farklı birşey yoktu :KK66:
peşinat umduğumdan yüksekmiş ben 9000 lira gibi şey okumuştum, yanılmışım.
Eşimin üstüne olan araba problem yaratmaz herhalde bi bilgin var mı?
Ayrıca hayırlısı olsun sizin için, umarım kurada isminiz çıkar rabbim ev sahibi olmak isteyen herkesin dualarını çabalarını boşa çıkarmasın inşallah.

peşinat umduğumdan yüksekmiş ben 9000 lira gibi şey okumuştum, yanılmışım.
Eşimin üstüne olan araba problem yaratmaz herhalde bi bilgin var mı?
Ayrıca hayırlısı olsun sizin için, umarım kurada isminiz çıkar rabbim ev sahibi olmak isteyen herkesin dualarını çabalarını boşa çıkarmasın inşallah.

İnş.çıkar cok teşekkür ederim, hayır araba sorun degıl, ev olup olmamasına ya da daha onceden ev sahıbı olunup olunmadıgına bakıyorlar.
Fiyat listesine baktıgımda gordugun en dusuk rakam 16 bın cıvarıydı.
İnş.sizin de olur :) Hayırlısı hakkımızda bakalım :)

İnş.çıkar cok teşekkür ederim, hayır araba sorun degıl, ev olup olmamasına ya da daha onceden ev sahıbı olunup olunmadıgına bakıyorlar.
Fiyat listesine baktıgımda gordugun en dusuk rakam 16 bın cıvarıydı.
İnş.sizin de olur :) Hayırlısı hakkımızda bakalım :)
şimdi bilgi işlemden rica ettim, toki sitesini çıkardı yasaklı listesinden vardiğin linki de araştırdım.
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
Sonucunu yazarsan çok sevinirim.
Allah yardımcın olsun.

şimdi bilgi işlemden rica ettim, toki sitesini çıkardı yasaklı listesinden vardiğin linki de araştırdım.
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
Sonucunu yazarsan çok sevinirim.
Allah yardımcın olsun.

tamam yazarım, teşekkür ederim.
sizde de gelişme olursa haber verin;)

Back
X