- Konu Sahibi kaderiminoyunu
kızlar biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum dün yaşanılan bir olaydan dolayı eşim bugün kesin karar verdi bu sene ev almaya (malesefki kiraya kesinlikle çıkmıyor )...hemen şuanda alabileceğimiz birtek şans toki var...alsak hemen alabiliyoruz sanırım ..burda açık satış falan şuanda...iyi karar vermek istiyorum yangından kaçarken doluya tutulmak isteniyorum...kira öder gibi ödeniyor ama 6 ayda 1 artıyormuş...bana avantajlarını dezavantajlarını yazarmısınız..öniryormusunuz en önemlisi....ayrı eve çıkarsanız geçinemeyip bize döneceksiniz diye eimin ailesini bu konuda haklı çıkarmak isteniyorum..bi adım atıcaksak hayırlı bir adım olsun..sonuçta onca sene çalışıp didindiği 20 tl lik altınları vericez .kızlar ödeme koşuları şöyle mesela 3.kat 2artı 1 daire 84 milyar..aylık ödemesi 525 tl....
eşim 1100 alıyor 525 gitse onun maaşdan 575 bize kalıyor ..tabi bende çalışıcam en az 600 tl de ben alsam 1075 tl ye geçinirz bence...kendi çapımızda azıcık aşım kaygısız başım .....lütfen toki hakkında bilgi istiyorum..inşallah vardır ya tokide oturan yada yakını oturan yada benim gibi araştıran:18:
eşim 1100 alıyor 525 gitse onun maaşdan 575 bize kalıyor ..tabi bende çalışıcam en az 600 tl de ben alsam 1075 tl ye geçinirz bence...kendi çapımızda azıcık aşım kaygısız başım .....lütfen toki hakkında bilgi istiyorum..inşallah vardır ya tokide oturan yada yakını oturan yada benim gibi araştıran:18:
Son düzenleme: