Tokat///60

Selamlar
biz de Tokat'a bu yıl geldik
Eşimin mesleğinden dolayı
Tayinimiz çıktı da geldik
Tokat merkezdeyiz,görüşmek üzere

hoşgeldin aaslı bende merkezdeyim doğma büyüme tokatlıyım heryeri avcumun içi gibi bilirim...nerdesin tam olarak..

merhaba arkadaşlar ben de tokat turhallıyım

görevim gereği çorumda yaşıyorum

tüm hemşehrilerime selamlar

arkadaşlar zile pekmezi yiyin benim yerime bi kaşık nolur.ben 1989-92 arası babamın görevi nedeniyle turhalda bulundum.unutamadığım yerlerden birisidir.zile pekmezi hele unutamadığım tatlardan.gel de bul burada:KK43:((((aaah ah!!!!!!!

arkadaşım bende turhaldan geldim, zile pekmezini de iyi bilirim,ben burda buluyorum, izmirde de vardır sanırım. Bim marketleri varsa izmir de orda bulunuyora.s.

selam arkadaşlar bende tokat zileliyim. ankarada yaşıyorum. tokata her yıl mümkün olduğunca gitmeye çalışırım. oranın insanları daha candan daha doğal en önemliside yapmacık değiller. haa bu arada kulübe üye olan arkadaştan biri tokatlılara gelin geldi. kendisi çorumlu. çok sık söyler'' ah siz tokatlılar yokmusunuz'' diye...:) o kendini biliyo gelinnnn bak ne kadar çoğunluktayız:) değilmi tokatlı arkadaşlar. çok sesini çıkarmasın:):):)

selam arkadaşlar bende tokat zileliyim. ankarada yaşıyorum. tokata her yıl mümkün olduğunca gitmeye çalışırım. oranın insanları daha candan daha doğal en önemliside yapmacık değiller. haa bu arada kulübe üye olan arkadaştan biri tokatlılara gelin geldi. kendisi çorumlu. çok sık söyler'' ah siz tokatlılar yokmusunuz'' diye...:) o kendini biliyo gelinnnn bak ne kadar çoğunluktayız:) değilmi tokatlı arkadaşlar. çok sesini çıkarmasın:):):)

bak yaa benim hakıkkımda biri bişeymi diyooo kulağım çınladı geldimmmm:roflol:
allahın tokatlısı ne olcak burdada buldunuz beni:roflol:şaka bir yana ee bende tokatlıyım ayol ne olmuş yani:roflol:

bende tokatlıyım ayol ne olmuş yani:

korktu galibaa tabiii bukadar insanı karşına almak cesaret eister demiiisırnaşık şey neyse şaka bi tarafa artık sende tokatlısın aramıza hoş geldin:içelim:

bende tokatlıyım ayol ne olmuş yani:

korktu galibaa tabiii bukadar insanı karşına almak cesaret eister demiiisırnaşık şey neyse şaka bi tarafa artık sende tokatlısın aramıza hoş geldin:içelim:

hoşbuldukk evet bende tokatlı oldum her zaman her yerde söylüroyum valla gururla nişanlım bazen diyo allahın çorumlusu diy ama kızıyorum ne çorumu ben tokatlıyım diye oda çok seviniyo tabii e benim gibi kızı tokallı yapmak kolaymı be:icecream:

slm arkadaşlar burayo yeni buldum bende tokatlı sayılırım herhalde :) eşim tokat turhallı ama ank oturuyoruz her yıl gideriz ailesi orda yaşıyor

Bende Tokatliyim Niksar Ilçesinden çok Seviyorum Niksari Ama Aaaa çorum Da Oturuyorum çok özledim Niksari Tokatlilarda çokmuş Giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

vayyy herkes gelmiş ben daha yeni görüyorum.:sm_confused:bende tokat turhallıyım.istanbul dogumluyum.annem babam tokatlı ama çok seviyorum oraları dedemlerde tokatta oturuyolar .geçen yaz gittim bolbol gezdim.bu arada kardeşimde nişanlanıyo tokatlı bi güzelle önümüzdeki hafta sonu ordayım yine sengözlerimebaksanab bir isteginiz varmı hanımlar tokata gidiyom:teytey::teytey:

selam kizlar benimde esim turhalli cok merak ediyorum burdan tanidik cikarmi diye isim vermeden tabi soyisimden bulunurmu benim soyismim bag istiyen yazsin:uhm:

:dance:heeyyy bende geldim gııııı....tokat zile'liyim.... toprağına kurban olduğum güzel şehir seni çok özledim her sene gitmeye çalışırım.... eşimde reşadiyeli. yabancıya gitmedik yani:teytey:

:dance:heeyyy bende geldim gııııı....tokat zile'liyim.... toprağına kurban olduğum güzel şehir seni çok özledim her sene gitmeye çalışırım.... eşimde reşadiyeli. yabancıya gitmedik yani:teytey:

canım ya bende zileliyim gel hemşerim seni bi öpem Şeniz :sm_cool: bende zilemin taşına toprağına kurban olurum ay kızlar batı bilirmisiniz olsada yesek şimdii

......................................................................................

Son düzenleme:
X