- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siteye bugün üye oldum 9 aylık evli ve 5 haftalık hamileyim bende tokat turhallıyım bursada oturuyorum eşim bitlisli ee biracıkta bitlisli sayılırım..:)
slmmm bende tokat almusluyum bu yaz gittim çok güzeldi mutlaka herkes memelekteini gidip görmeli ;gezmeli insanların yaşam tarzını görmeli =)
selam hemşerilerim.. ben kk yeni üye oldum.. bende tokat almustanım ama 40 yldır tayin dolayısıyla gezdik.. en son tayin yarimiz manisaydı..burada emekli olduk ..buraya yerlaştik..22 yldır manisadayım.. annem babam sağken her yıl gidiyorduk ama şimdi 4-5 yılda bir gidebiliyorum..bu yaz tokat merkezde abimler var, yiğenimin düğünü oldu.. yazın oradaydım.. oraları çok özlemiştim..bana çok iyi geldi.. hepinize selamlar ve iyi bayramlar...
Merhaba Hemşerilerim
Bende Tokat-Almusluyum Tokat'ın genelini gezmişimdir başkadır bizim memleket valla özledim...
hoşgeldin canım. tokat merkezde misin? ben tokatta yeniyim. pek bi yerinin bilmiyorum. öğrenmeye çelışıyorum.