Tokat///60

günaydın hanımlar bugün nasılsınız
miraç kandiliniz mübarek olsun bütün dualarınız kabuk olsun
yinemi kimse yokkkk

sinemyis meraba bende erbaalıyım :) tencerem var tavam var erbaalıyım havam var :):):):):)

slmmm bende tokat almusluyum bu yaz gittim çok güzeldi mutlaka herkes memelekteini gidip görmeli ;gezmeli insanların yaşam tarzını görmeli =)

slm tokatlılar nasılsınız bakalım ben komşu şehir sivasdan:) ya kızlar konuda açtım ama k imse ilgilenmemiş bi yardımcı olun lütfen kiralık ev arıyoruz en fazla 300 e kaloriferli çok ev kaçırdık bu fiyata 3 kız arkadaşız varsa bildiğiniz özelden bi irtibata geçelim lütfen

günaydın kızlar kimse yokmu burda nasılsınız
papatya58 nerden ev arıyosun yazmamışsın hangi şehirden aradığını

siteye bugün üye oldum 9 aylık evli ve 5 haftalık hamileyim bende tokat turhallıyım bursada oturuyorum eşim bitlisli ee biracıkta bitlisli sayılırım..:)

siteye bugün üye oldum 9 aylık evli ve 5 haftalık hamileyim bende tokat turhallıyım bursada oturuyorum eşim bitlisli ee biracıkta bitlisli sayılırım..:)

canım allah sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğine.
bende tokatlıyım eşim kayserili. ben baya kayserili oldum :)
bende istanbulda oturuyorum. yokmu burda başka istanbulda oturan tokatlı.

merhaba arkadaşlar bende tokatlıyım.iki senelik evliyim.evlendikten sonra turhalda oturuyorum.kanılar kulübüne yeni üye oldum güzel arkadaşlar edineceğime inanıyorum...

anemmm tohatlıyız dedilerr bi gazan batıyedilerrrr.......:) bende varım tokat almusssssssssssssssss

selam hemşerilerim.. ben kk yeni üye oldum.. bende tokat almustanım ama 40 yldır tayin dolayısıyla gezdik.. en son tayin yarimiz manisaydı..burada emekli olduk ..buraya yerlaştik..22 yldır manisadayım.. annem babam sağken her yıl gidiyorduk ama şimdi 4-5 yılda bir gidebiliyorum..bu yaz tokat merkezde abimler var, yiğenimin düğünü oldu.. yazın oradaydım.. oraları çok özlemiştim..bana çok iyi geldi.. hepinize selamlar ve iyi bayramlar...

ahaaaa bi almuslu dahaaaa

merhaba arkadaşlar 48.piyade eğitim tugayı adresi nedir?Yeni mahalle de sanırım ama sokak ismi filan nedir bilen var mı

aşk olsun hanımlar ben baya oldu üye olup buraya masaj yazalı ama aranızda bir kimsede hoşgeldin deyip bana karşılık yazmadı

nişanlım tokata asker gitti.........acemi birlik tokat merkezde ,bende yarı tokatlı sayılırım artık yerimseniben

selam arkadaslar bende resadiyeliyim 7 senedir norvecte yasiyorum iki bucuk yasinda bir kizim var esimle ayni koyluyuz (hasanseyh kasabasi) sanirim kimse yok buradan hepinizi kocaman opuyorum hemserilerim.

X