- 11 Ekim 2015
- 352
- 39
- Konu Sahibi Namimyurusun
Markalı markasız eşarp aranıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten hiç kullanmadım ki sen bilirsinSıfırıda 10 tl canım
Merhaba, konunun başlığı dikkatimi çekti diye yazıyorum, kenarları kıvrık derken kenarlarının teyelli (ya da teğerli) olmasını kastediyorsun sanırım, bunu birden anlamayanlar olabilir çünkü çoğu eşarp zaten öyledir. Aramana yardımcı olmak istedim sadece, birde eşarpların markalı olmasından kastın kumaşının ipek olması mı yoksa aker'in polyester eşarpları da var, hangisini kastettiğini daha açık yazarsan daha kolay aradığını bulabilirsin, naçizane.Güncel
Merhaba, konunun başlığı dikkatimi çekti diye yazıyorum, kenarları kıvrık derken kenarlarının teyelli (ya da teğerli) olmasını kastediyorsun sanırım, bunu birden anlamayanlar olabilir çünkü çoğu eşarp zaten öyledir. Aramana yardımcı olmak istedim sadece, birde eşarpların markalı olmasından kastın kumaşının ipek olması mı yoksa aker'in polyester eşarpları da var, hangisini kastettiğini daha açık yazarsan daha kolay aradığını bulabilirsin, naçizane.
Aynen cnm makine dikişli istemiyorum bide aker armine vb. Markaların Tiwil , ipek veya Tiwil ipek karışımı olanları kastediyorumMerhaba, konunun başlığı dikkatimi çekti diye yazıyorum, kenarları kıvrık derken kenarlarının teyelli (ya da teğerli) olmasını kastediyorsun sanırım, bunu birden anlamayanlar olabilir çünkü çoğu eşarp zaten öyledir. Aramana yardımcı olmak istedim sadece, birde eşarpların markalı olmasından kastın kumaşının ipek olması mı yoksa aker'in polyester eşarpları da var, hangisini kastettiğini daha açık yazarsan daha kolay aradığını bulabilirsin, naçizane.
Yok cnm istediğim gibi değilcanım bende bunlar var armine ve vakko ikiside 15 er tl vakkonun boyna gelen kısmnda parfum lekesi var sadece takınca belli olmuyor
Size özel mesaj attımcanım bende bunlar var armine ve vakko ikiside 15 er tl vakkonun boyna gelen kısmnda parfum lekesi var sadece takınca belli olmuyor