Ben devreye girdiğimde kıyamet kopuyor, kaba, kötü moderatör Mune iftira attı deniliyor.
Nasıl devreye girmem, doğruları söylemek ne zamandır kötü ve iftira sayılmaya başlandı.
Birkaç tane sıfır ürün satsanız hadi derim, almıştır, olmamıştır, beğenmemiştir elinde niye kalsın satsın tabii ama o sıfır ürünler çoğalarak büyüyüp 2. el ürünleri geçince burayı ticarethaneye çevirdiniz, hani bunun vergisi diyorum kabahat oluyor.
Topiğin her sayfasına baktım, 3 tane kullanılmış yanına sıfır ürün eklenip durmuş, üstelik biliyoruz ki kozmetik ürünleriniz çeşitlilik gösterse de oriflame ve avon satışı yaptığınız bir bloğunuz, avon, oriflame ve petra üyelikleriniz düşünülünce kozmetik ürünlerinin neden bu kadar çok olduğu, neden ambalajlı rujlar, sıfır ürünler olduğu ortada.
Eşarplarınıza girmiyorum bile çoğu hiç kullanılmamış, bir kere kullanıldı dedikleriniz bile kullanılmamış, çünkü baş örtüsü kullanan kadınlar bilir ki eşarp ilk kullanımda bile iğne kullanıldığından iğne izi olur, bazı eşarplarınızda özellikle belirtmişsiniz iğne izi olduğunu, işte onlar gerçekten kullandığınız eşarplar.
Lütfen artık bit pazarında satış topiği açmayınız. Sıfır ürün satmanıza müsade edemeyiz, bu kadar süredir satıp durmuşsunuz, kafi gelmiştir.
Kuralları hiçe saymanız, bile bile, gözümüzün içine baka baka sıfır ürün sattığınız içinde banlanacaksınız.