Büyük Beden Kıyafet, Eşarp, Takı&Saat, Kozmetik, Çanta ve Ayakkabılar 12. sayfadan i

Satılan eşarpların içinde bana uygun olanlar varmış ama kaçırmışım..:25::25:Genelde koyu renkleri tercih ederim..En üsteki satılan vakko eşarbı çok beğendim..

Koyu renkliler var satılmayan isterseniz en altta ki kareli siyahlı grili, lacivert var.:)

40-42 bedene uygun kolsuz penye - hiç kullanılmadı - 7 tl

2u7c1vk.png

Simli kolsuz penye - 42-44 bedene uygun - 5 TL

jhu5ub.png

Pagi 42 beden penye - az kullanıldı - 10 TL

2wec66t.png

Almanya'dan hediye gelmişti ama dar geldiği için giyemedim - 40 bedene uygun - 20 TL

11si45i.png

LCW thsirt - XL - 1 kez kullanıldı - 5 TL

ddgy0x.png

Esprit M beden penye bluz - hiç kullanılmadı - 10 TL

1yst9l.png

LCW X-Side thsirt - XL - 1 kez kullanıldı - 5 TL

34hdfyr.png

42 bedene uygun penye - az kullanıldı - 10 TL

2d4bcp.png

Amerika'dan alınmıştı 1 kez kullandım 42 beden kolu dirsekte bitiyor - 15 TL

2ynf4t3.png

Almanya'dan alınmıştı çok az giyildi 42-44 bedene uygun - 15 TL

rhv7es.png

Perlina'dan almıştım 40-42 bedene uygun ince truvakar kollu bluz - 2 kez kullanıldı - 20 TL

2958lqx.png

C&A'dan almıştım 40 beden penye malesef dar geldiği için 1 kez giydim sonra giyemedim 10 tl

2j0xi0m.png

ON triko penye 40 beden - 2-3 kez giyildi - 10 tl

27ymplx.png

Truvakar kollu Bursa Yeşim mağazasından almıştım - XL - hiç giyilmedi - 10 TL

2dkir9l.png

42 beden üzerinde taşları bulunan penye bluz - hiç kullanılmadı - 10 TL

2mzxe13.png

42 bedene uygun penye bluz - 15 TL

rknea1.png

M veya L giyenlere uygun capri pijama malesef dar geldiği için giyemiyorum - 15 TL

ibfh9f.png

dgns4m.jpg

dm2lx3.jpg

BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu. 10 TL

2415njl.jpg

Yes to Carrots Dudak Balmı - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Yves Rocher Vanilyalı Dudak Balmı - Hiç Kullanılmadı - 7 TL / İkisi birlikte 8 TL

Duranlar ve yeniler... devamı da gelecek...

156sfub.jpg

Avon Cosmic Göz Farı - Midnight Sky - 1 kez kullanıldı - 3 TL, Clinique Dörtlü Far Paleti - Sadece renklerine bakıldı - 30 TL, Alterra üçlü far paleti 1 kez kullanıldı - 7 tl

2r5g2ti.jpg

NYX Allık - 3-4 kez kullanıldı - 10 tl, Avon Luxe Aydınlatıcı&Allık - 2 kez kullanıldı - 12 TL, Avon Magix aydınlık görünüm veren kapatıcı - light - 1 kez kullanıldı - 8 tl

16bngch.jpg

Avon İnfinitize Mascara siyah renk - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Physicians Formula Conceal RX Concealer - Natural Light - 1 kez kullanıldı - 8 TL

2rnwlea.jpg

L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 915 - 2 kez kullanıldı - 8 TL, L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 912 - 2 kez kullanıldı - 8 TL

9rlt1c.jpg

Revlon Colorburst Ruj - Lilac - 3-4 kez kullanıldı - 10 tl, NYX Ruj - 1 kez kullanıldı - 10 tl, Essence Ruj - 1 kez kullanıldı - 6 tl

fto847.jpg

Nuxe Şeffaf Gloss- hiç kullanılmadı - 20 tl

velr45.jpg

Avon ojeler - hiç kullanılmadı tanesi 6 tl, Clinique Oje yarım boy 4 ml - Hiç Kullanılmadı - 5 TL, Deborah Oje - hiç kullanılmadı - 4 tl

j8ec68.jpg

Avon göz kalemi - 2 kez kullanıldı - 5 tl, Avon Glimmersticks Chromes Göz Kalemi - Burgundy Shock - 1 kez kullanıldı - 5 TL

2rh8tmv.jpg

Avon Rujlar: Lovey Dovey Pink, Peach Peck, Red 2000 - hiç kullanılmadı - Tanesi 10 tl

1zgbx1.jpg

Oriflame Ayak Peelingi - Hiç Kullanılmadı - 5 TL

Son düzenleme:
40 numara beyaz renk terlik - sadece 1 kez kullanıldı - 5 TL

r02yp2.jpg

wv641w.jpg

40 numara mor renk terlik - 1-2 kez kullanıldı - 10 TL

n4i9v8.jpg

2nixnxv.jpg

40 numara Desa d-line terlik - 2-3 kez kullanıldı - 10 TL

16gd30g.jpg

1ghdds.jpg

40 numara lacivert babet - 1 kez kullanıldı - 10 TL

15fqfs9.jpg

10 liralıklardan herhangi iki tanesi alındığında ikisi birlikte 15 tl üç tanesi 20 tl

sayfanı yeni gördüm beğendiğim eşarplardan bir kaçı gitmiş ama olsun kalan sağlar inşallah benimdir :) 12. sayfada topladığın kalan eşarpları üstten sıralayacak olursam 10.armine (nin desenleri kırmızıysa eğer)15. vakko laci_mavili, 17.vakko siyah beyazlı, 18.vakko morlu,20.vakko turunculu, 21.vakko sarılı, 22.vakko kareli, bide morlu pembeli terlilkler toplamda ne olur noluuurr iyi bir indirim yap kaçırmak istemem :18:

sayfanı yeni gördüm beğendiğim eşarplardan bir kaçı gitmiş ama olsun kalan sağlar inşallah benimdir :) 12. sayfada topladığın kalan eşarpları üstten sıralayacak olursam 10.armine (nin desenleri kırmızıysa eğer)15. vakko laci_mavili, 17.vakko siyah beyazlı, 18.vakko morlu,20.vakko turunculu, 21.vakko sarılı, 22.vakko kareli, bide morlu pembeli terlilkler toplamda ne olur noluuurr iyi bir indirim yap kaçırmak istemem :18:

Armine'nin deseni kırmızı ama nasıl diyeyim bordoya bakan bir kırmızı yani öyle cart bir kırmızı değil.
Canım senin dediğin eşarplar bunlar mı yani sıralamaya göre baktım bunları anladımda.:)
Hepsi toplamda terlikle beraber 160 tl ediyor ama 140 tl olsun ve Armine eşarpta sana hediyem olsun ne dersin.

Armine Eşarp - hiç kullanılmadı - 5 tl

eq3vr9.jpg

Vakko Eşarp - az kullanıldı - 20 TL

33dv5gk.png

4tuhk2.png

35hmx6u.jpg

Vakko İpek Twill Eşarp - az kullanıldı - 25 TL

28swmy0.jpg

Vakko %100 İpek eşarp - çok az kullanıldı - 30 TL

2akqc3.jpg

Vakko İpek Twill eşarp - çok az kullanıldı 30 TL

a3nrtl.jpg

Son düzenleme:
Rimmel London likit far - 1 kez kullanıldı - 6 tl, Oriflame toz eyeliner - 1 kez kullanıldı - 7 tl

awcqjd.jpg

Alterra üçlü far - 1 kez kullanıldı - 6 tl, MUA Üçlü far - 1 kez kullanıldı - 10 tl

2jbabm1.jpg

Yves Rocher fondöten - beige 100 rengi - 1 kez kullanıldı - 25 tl

izry2d.jpg

Avon ve NYX allığı birkaç mesaj önce eklemiştim Oriflame'in allığını unutmuşum diğer ikisi yazmıyorum direkt Oriflame incontro allığı yazıyorum 1 kez kullanıldı - 15 tl

25h6x.jpg

Rujlar soldan sağa: Avon Blush Nude - 1 kez kullanıldı - 8 tl, Avon ruj 2-3 kez kullanıldı 5 tl, Avon minerals ruj - hiç kullanılmadı - 7 tl, Essence - 1 kez kullanıldı - 6 tl, Revlon - Lilac - 3-4 kez kullanıldı - 10 tl, NYX - 1 kez kullanıldı - 10 tl

307lyeh.jpg

Oriflame Perfect Body Üst Kol Bölgesi Sarkmaları için Jel - Hiç Kullanılmadı - 10 tl

fu2z4k.jpg

fotolar öyle büyük boyut ki
o rujlara ulasana kadar canım cıktı :27: ılk sayfadan da baslamadım yanı :D aslında katre kalan rujların hepsını bana alıntılasa ne şahane olur :D
kalanları yani :D

Son düzenleme:
Back