Yatak Odası Dekorasyonu Todisch'in yatak odası ve yemek odası takımı..

todisch

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
607
9
318
İstanbul
YATAK ODASI TAKIMI
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YEMEK ODASI TAKIMI

vitrini almadım

canım hayırlı olsun...
en güzel günlerinizi yaşayın inş yuvanızda...

mobilya desenlerini çok beğendim...
çok şık duruyor tebrik ederim seçimini...
yemek odası takımında keza öyle.
sadece ben o vitrin ve kaşıklıktan haz etmem.
yani salonda bana göre çok gereksiz yer tutuyorlar.
sende zaten vitrini almamışsın...
tekrra ediyorum canım Rabbim hayırlı günlerd
e kullanmak nasip etsin...

Çok Şık Canım,
Beyaz ağırlıklı olması iyi olmuş,tamamı siyah olunca hergün toz oluyor akannehir
Güle güle kullanın,ben beğendim opuyorumnanaktan

hepsi çok güzelmiş mutlu günlerde kullanın inş. cnm özellikle şifonyeri ve aynasını çok beğendim opuyorumnanaktan

canımm hepsi çok güzel iyi günlerde kullan inşallah, nerden aldın yerin adı ne tatlım?

çok hoşlar özellikle aynanın arkasındaki raf tam benlik
sorması ayıp nerden ne kadara aldınız?

ben de çok beğendim..sen de evinde uyumlu bir şekilde yerleştirip ek süslemeler yaparsan gerçekten çok şık görünürler..hayırlı olsun..

ben de nerden aldığını merak ediyorum.orda bi fiyat gördüm ama

Oyyyy, züper valla:hulya:
teşekkür ederim kuzumm opuyorumnanaktan
karalahanacım evet bende sevmiyorum vitrin,gümüşlük vs. ama bardak takımımı koyabilecek en iyi yer yine o gümüşlük olurdu.. vitrin çok büyük zaten hiç tarafına bakmadım ama görmek isteyenler için çektim yinede..
çokteşekkür ediyorum güzel dileklerin için.. Rabbim daha güzellerini sana nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

Çok Şık Canım,
Beyaz ağırlıklı olması iyi olmuş,tamamı siyah olunca hergün toz oluyor akannehir
Güle güle kullanın,ben beğendim opuyorumnanaktan
evet canım toz olayından ötürü hiç siyah bakmadım bile..
zaten evim çok büyük değil beyaz daha ferah gösterir diye düşündüğüm için beyaz ağırlıklı tercih ettim herşeyi..
teşekkür ederim canımm opuyorumnanaktan

cok guzelmis canim hepside gule gule kullan
hepsi çok güzelmiş mutlu günlerde kullanın inş. cnm özellikle şifonyeri ve aynasını çok beğendim opuyorumnanaktan
canımm hepsi çok güzel iyi günlerde kullan inşallah, nerden aldın yerin adı ne tatlım?
siyah beyaz mobilyayı pek beğenmem fakat bu çooook güzel. güle güle kullan
çok hoşlar özellikle aynanın arkasındaki raf tam benlik
sorması ayıp nerden ne kadara aldınız?
çok güzel canım...
Rabbi mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin...
hepside çok güzel mobilyalarının... güle güle kullan canım...
aamin..teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize sevindim opuyorumnanaktan.
mobilyalarımı maskodan aldım canım..
fiyatını şöyle söyleyeyim.. yatak odasının o gördüğünüz etiketi üzerinde asıl fiyatı 5200,indirimli 4250,benim aldığım fiyat ise 3600...
yatak odasını ben aldım,yemek odası ve koltuk takımını da nişanlım aldı.. yemek odası sanırım 3200 idi 2750 fiyat çektiler..
salon koltuk takımım ve oturma grubumu da fotoğrafladıktan sonra eklerim inşallah..

Son düzenleme:
canım cok hoslar güle güle kullan amasankı yatak odasında siyah daha ağır durmuyomu? özellikle siyah deri baza daha şık olur gıbı geldı

güzel günlerde kullan inşallah mutlulukla,huzurla...
şifonyere bayıldım valla hepsi çok güzel tabiki
huzurla mutlulukla kullan canım
canım cok hoslar güle güle kullan amasankı yatak odasında siyah daha ağır durmuyomu? özellikle siyah deri baza daha şık olur gıbı geldı
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun..
seyyahcım odam biraz ufak olduğu için ferah olsun istedim bu yüzden beyaz ağırlıklı yaptırdım canım..

Ayy bende çok beğendim gerçekten çok güzel ve çok şık duruyo.
Güle güle kullan canım .
Mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…