- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahh.teşekkür ederimm canım opuyorumnanaktanAyy bende çok beğendim gerçekten çok güzel ve çok şık duruyo.
Güle güle kullan canım .
Mutluluklar..![]()
evet şeker bende farklı bi model olduğunu düşünüyorum pek görmedim buna benzer bi takım.. teşekkür ederimm canım opuyorumnanaktanfarkli bi model,guzel olmus mutlulukla kullanin..
teşekkür ederimm canım opuyorumnanaktançok şık ve güzel,çok beğendim
ayy canımsın benimm kankamm teşekkür ediyorum amin inşallahh.. opuyorumnanaktancanım benim herbişey çok güsel güle güle huzur içinde kullanmak nasip etsin Allahımopuyorumnanaktan
güzel döşemişsiniz güle güle kullanın.
yalnız muhalefetlik gibi olmasın da bişeyi demeden geçemicem:
keşke yatak odasına düz boya yapsaymışsınız duvarları. hem duvar desenli hem mobilyalar, boğmuş birbirini. oysa duvar düz renk olsa mobilyaların deseni daha çok çıkar ortaya. duvar kağıdını ilerde değiştirmek isterseniz aklınızda bir fikir olarak bulunsun :)
güzel döşemişsiniz güle güle kullanın.
yalnız muhalefetlik gibi olmasın da bişeyi demeden geçemicem:
keşke yatak odasına düz boya yapsaymışsınız duvarları. hem duvar desenli hem mobilyalar, boğmuş birbirini. oysa duvar düz renk olsa mobilyaların deseni daha çok çıkar ortaya. duvar kağıdını ilerde değiştirmek isterseniz aklınızda bir fikir olarak bulunsun :)
haaa showroom yaaaaaanii.. ay aklıma bile gelmedi, pardon geri alıyorum söylediklerimi :)))))))))))
ay üç gün gülerim kendime artık :roflol::roflol:
teşekkürler bebekkafa. sempatiksalakcinni