• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Todisch'in yatak odası ve yemek odası takımı..

Ayy bende çok beğendim gerçekten çok güzel ve çok şık duruyo.
Güle güle kullan canım .
Mutluluklar..:nazar:
inşallahh.teşekkür ederimm canım opuyorumnanaktan
farkli bi model,guzel olmus mutlulukla kullanin..
evet şeker bende farklı bi model olduğunu düşünüyorum pek görmedim buna benzer bi takım.. teşekkür ederimm canım opuyorumnanaktan
çok şık ve güzel,çok beğendim
teşekkür ederimm canım opuyorumnanaktan
canım benim herbişey çok güsel güle güle huzur içinde kullanmak nasip etsin Allahımopuyorumnanaktan
ayy canımsın benimm kankamm teşekkür ediyorum amin inşallahh.. opuyorumnanaktan

güle gğle kullanın çok beğendim mobilyalarınızı. Rabbim ağız tadıyla kullanmak nasip etsin. bu arada koltuk takımlarının da resimlerini bekliyoruzz:)

Canım hangi mobilyacıdan aldın. Evgörün sitesindede var. Ama mağazalarında yok. Bende çok beğendim. 2 ay zamanım var. Yardımcı olursan sevinirim. Birde fiyat peşin sanırım değilmi?

Allah mutlu etsin, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

Ama, bu tarz mobilyaların eve sıcaklık değil aksine soğukluk getireceğine ve bir süre sonra negatif enerji yaymaya başlayacağına inanıyorum. Son yıllarda niyeyse çok moda oldu bu tarzlar. Halbuki, ev dediğimiz yer dış dünyadan kendimizi zaman zaman sakladığımız, sakındığımız, bize en özel yer. Böyle otel tarzı mobilyalarla evde bir sıcaklığın yaratılamayacağı nacizane fikrim..

teşekkür ederim yorumlarınız için.. ;)
evgörden almadım canım.. ama sen söyleyince baktım şimdi evgörün sitesine..
VIP bölümünde aynısı var.. şaşırdım.. kim kimden model (ç)almış acaba )))
ben MASKO-ASYA mobilyadan aldım canım peşin ödeyerek..

zevklisin canım...hepsini beğendim..benimde favorim siyah beyaz

oturma grubunuda beğendim..kahve rengini sevmem gerçi ama koyu kahve - krem şık durmuş...

güle güle kullanın....:nazar:

güzel döşemişsiniz güle güle kullanın.

yalnız muhalefetlik gibi olmasın da bişeyi demeden geçemicem:
keşke yatak odasına düz boya yapsaymışsınız duvarları. hem duvar desenli hem mobilyalar, boğmuş birbirini. oysa duvar düz renk olsa mobilyaların deseni daha çok çıkar ortaya. duvar kağıdını ilerde değiştirmek isterseniz aklınızda bir fikir olarak bulunsun :)

keşke yatak odasına düz boya yapsaymışsınız duvarları. hem duvar desenli hem mobilyalar, boğmuş birbirini. oysa duvar düz renk olsa mobilyaların deseni daha çok çıkar ortaya. duvar kağıdını ilerde değiştirmek isterseniz aklınızda bir fikir olarak bulunsun :)

orası dükkan gızzzsempatiksalakcinni

neresi dükkan?? aa yanlış mı gördüm :S

haaa showroom yaaaaaanii.. ay aklıma bile gelmedi, pardon geri alıyorum söylediklerimi :)))))))))))
ay üç gün gülerim kendime artık :roflol::roflol:
teşekkürler bebekkafa. sempatiksalakcinni

Ayyy aslında tekrar dönüp baktımdaa yemek odası takımı çok güzelmiş yaa özellikle masa çok hoşuma gitti.. boshayallersmile
Neresi burası canım ne kadara mal oldu acaba sormamda sakınca yoksa?

teşekkür ederim canlarım hepinize.... opuyorumnanaktan

hihihi :1: bende diyorum benim yatak odamı nereden gördü acaba.. )))
evimin rengi çok güzel rengini söyle desen diyemem ama muhteşem bi rengi var..
istediğim rengi yakalamak için açık leylak + beyaz + siyah (çok çok az) karıştırarak bulduk..
denemelerle istediğim rengi yakaladım ve çok da mutlu oldum )

bu arada duqiiicim tabii ki sakıncası yok.. masko-asya mobilyadan yemek odası takımını 2750ye,salon takımını da 2500e aldı nişanlım.. yatak odası (baza ve yatak dahil) 3600 e aldım bende.. oturma grubu ise 2100 lira canım..

haaa showroom yaaaaaanii.. ay aklıma bile gelmedi, pardon geri alıyorum söylediklerimi :)))))))))))
ay üç gün gülerim kendime artık :roflol::roflol:
teşekkürler bebekkafa. sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:

bende bi an kendimden şüphe ettim dönüp baktım kırk kerekaydirigubbakcemile3

recaa ederim december

Back
X