TMS ekt biorezonans

Siz daha yeni başladıysanız ilaca evet bir süre kullanıp etkisini görmeniz lazım önce ben sandım ki uzun zamandır kullanıyorsunuz.
İlaç ara ara kullanıp bıraktım.yan etkilerinden dolayı.esmax diye bı ilaca başladım onun yan etkilerine rağmen 3bucuk ay devam ettim.cok nadir sakinleştirdi.ve en sonunda bıraktım.25gun sonra tekrar ağlama anında pskiyatriye gidip farklı bı ilaca başladım 1hafta falan oldu.bu arada ben hergun ağlıyorum

Sağlık takıntısı vardı sadece. esmaxla birlikte farklı takintilarda ortaya cikardi.dedigin gibi su an sağlık sorunlarım iyileşmeye döndü ama gecmise dönmekten çok bunaliyorum.bir çok hasta iyileşiyor hayatına devam ediyor.ama ben sürekli geçmişi düşünüyorum

ağlamak benim için de normalleşti artık sadece saçma zamanlarda başkalarının yanında ağlayınca kötü oluyor Doğru ilaç yazılmışsa zaten faydasını az da olsa görürsünüz ama bir kaç ay devam etmek lazım . Benim çok ilaç deneyimim oldu geçmişte de ama çoğunun faydası olmadı sadece sersemletti faydası olanın da çok ciddi faydası olmadı hafifletti.

Bazılarımızda böyle oluyor işte kişiden kişiye değişiyor tedavi süresi . Ben de mesela iyileştim falan diyenlere çok şaşırıyorum sanki hiç mümkün değilmiş gibi geliyor kendim için inşallah bu durum hayatımızda geçici bir süreç olur ve normal şekilde devam ederiz

Paxerayi 7yil önce bende kullandım.simdi düşününce biraz da olsa sakinlestirmis.cunku 2haftada bj agliyodumama o zamnlar çarpıntı şikayetim çoktu.ona rağmen böyle .şimdi hiç bı sıkıntım yokken yani fiziksel belirti yokken basliyorum bunalmaya .sonrasjnda geliyo fiziksel belirtileryani şimdiki yaptığım şeyler çok mantıksız ama.bende çözemiyorum.bu işi.ama kendimi size anlatınca yüzümde gülümseme oluştu

İlacı neden bıraktınız.mide bulantısı varken nasıl kilo aldınız.buna da şaşırdımbende iştahsızlık var ve kilo alamıyorum.eski ilacım 20gun bulantı yapmıştı kilo vermiştim.
Bende paxera uzun süreli kullanımda 10 kilo aldırdı maalesef . Mide bulantısı arada oluyordu ama aşırı tatlı yeme isteği oldu ilaç kullanırken aşırı tatlı yedim . O yüzden bıraktım sonra başka ilaca geçecektik ama aksattım tedaviyi. Şimdi aldığım kiloları vermeye çalışıyorum hala 5 kilo fazlam var o yüzden korkuyorum artık ilaçlardan ama tekrar başlamam gerek .

Acil kalıcı güzel şifalar versin.tatli tatlı güzel güzel hiç sıkıntı çekmeden olsun amin

Şu durumda hiç mantık aramayın öyle saçma olmayacak şeyler düşünüp kahroldum ki şu an komik geliyor ama o kaygıyı yaşarken böyle düşünemiyoruz maalesef . Ben de sizinle dertleşince biraz rahatladım

ben hiçbirini denemedim. panik ataktım bilişsel terapiyle emdr yapmıştı doktorum öyle atlatmıştım. bence çözümü doğru doktor bilişsel terapi ve emdr. yardımı olursa diye yazıyorum. ne zaman panikatakla ilgili konu görsem yazarım. inşallah sizlerde iyi olursunuz herkes şifasını bulur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…