TMS ekt biorezonans

nehirayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
15
1
39
Merhaba arkadaşlar.anksiyete için TMS ekt biorezonans tedavisi olan varmı.yada başka bı tedavi yöntemi ile iyileşen.pozitif bı yol gösterir misiniz.ben önce kendi sürecimden bahsedeyim.7yildir var.ilac olarak paxera redepra esmax kullandım.ataklarda zanax kullandım.bunlari.kullanip iyi gelmeyip ama şunu kullandım duzeldim diyen varmı.ilac yada başka herhangi bi tedavi onerirmisiniz.hocaya gidip onlarida uyguladımenerji çalışmasıda yaptırdım.yapan kisi 1seans kaldı onuda yaptirirsan yüzde 90gecicek dedi ama hala kararsizim.cunku fiyatı çok yüksek.az olsa bunuda deniyeyim dicektim ama hala kararsizim.ilkinde çalışılan konular nazar büyü ve lanetmis.sira tam bu kötü kodlamaya gelmişti ki devam edemedim.akupunktur yaptırıyorum..sanırım 10seans oldu.akupunkturdan önce 5kez psikoterapi ye gittim.2kez hipnoza gittim.evet olumlu sonuç olanlar yazsın lütfen.birbirimize umut olalım lütfen

TMS biorezonans ekt bu tekniklerden faydalanan yada deneyip olmayan tecrübelerinizi paylasirmisinjz

İlaç tedavisi uygulanıyor anksıyete depresyon için onun dışında bırkac kez terapıye gıttım ama bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…