TMS ekt biorezonans

Canım sanada gecmis olsun.bende yaptiramadim bu tedaviyi.farkli bı ilaca başladım bakalım nolucak

Nerede yaşıyorsunuz? Ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde psikoterapi merkezleri oluyor; bir araştırsanız?

Canım sanada gecmis olsun.bende yaptiramadim bu tedaviyi.farkli bı ilaca başladım bakalım nolucak
Çok geçmiş olsun . O kadar zor bir süreç ki. İnsan kendi içinde bu dünyadaki cehennemi yaşıyor sanki. İnşallah ilaç tedaviniz işe yarar iyileşirsiniz

Bana bir sene oldu. Seans başına 700 tl ödedim. 10 seans felan almıştım. Ama gerçekten faydasını gördüm.
Merhaba ben bu tedaviyi bı yere sordum.baslangicda sadece teşhis için 12bin istediler.sizde teşhis için böyle yüksek miktar odedinizmi.kacinci seansda etkisini görmeye basladiniz

Çok geçmiş olsun . O kadar zor bir süreç ki. İnsan kendi içinde bu dünyadaki cehennemi yaşıyor sanki. İnşallah ilaç tedaviniz işe yarar iyileşirsiniz
İlac kullandınız mı ne kadar süredir var.iyilesmek için neler denediniz.benim gibi uyanır uyanmaz mi kaygilisiniz.en yoğun sabah oluyor benim akşam bazen azaldığı oluyor.aslinda ilaç kullanmadan önce ikindi yada akşam sakın oluyodum.ilac kullanınca bazen akşam da sakın olamiyorum

Bende uzun süredir yoğun bir kaygı var bazen sebepli çoğu zaman sebepsiz . Ama öyle bir hal aldı ki her an sanki en kötü şey olacakmış gibi bir his mide bulantısı ve sanki göğsümün ortasında ağır bir yük hissi bir de aşiri mutsuzluk. Bir yıl paxera ve rivoclon kullandım ama kilo aldırdığı için kontrollü şekilde bıraktım . Bir kaç kez psikoloğa gittim ama faydasını görmedim. Böyle durumlarda bize iyi gelebilecek terapist bulmak çok zor oluyor . İşimin ehli de olsa bazen uyuşmayabiliyor enerjimiz . Maddi sebeplerden çok tecrübeli bir terapiste gidemedim . Ilaclari bıraktıktan sonra bir süre yoğun atak yaşamadım ama sonrasında daha da korkunc bir hal aldı. Mecbur kalmadıkça evden çıkmıyorum ve sürekli mutsuz ve daha da kötüsü kaygılıyım ve bu hislerle asla mücadele edemiyorum. Ağlama krizleri de oluyor arada . Bende okb depresyon ve anksiyete var hepsi bir arada olunca adım atacak mecalim kalmıyor vücuda da yansıyor çünkü sürekli yorgunluk hali oluyor . Bende durum bu şekilde maalesef . Son çare tms düşünüyorum ama bilemiyorum ne kadar etkili ve ücretler beni korkutuyor sanırım ilaçla devam edeceğim.

Bu kaygı bende özellikle sabahları ve gece başlıyor öğle saatlerinde nispeten daha iyiyim ama sabah çok kaygılı uyanıyorum.

Bende terapiye gittim ama dediginiz gibi sürekliliği çok zor maddi sebeplerden dolayı.bazen grup terapisine mi gitsem diye düşünüyorum.daha uygun oluyor fiyat.hemde kendim gibi insanlarla paylaşım yapmak motive edebilir diye düşündüm.ama bazende daha da dibe çeker diye vazgeçiyorum.sanki iyiymisim gibibenim gittiğim pskologda malesef yaptığım hata için (sağlıkla ilgili deneyim)acıma tuz bastı resmen.nasil böyle bişey yaparsın .diye teselli olması gerekirkendaha çok gerildim.asistani 1seansda bile anksiyetesi atlatanlar var diye överkenahh gerçekten Allah bize şifa olacak iyilerle karşılaştırsın.ist.da 153den randevu aldım psikoterapi ücretsiz oluyor.ona devam edeyim dedim .onlarda beni kabul etmedi.cunku fiziksel belirti olunca bende mide bulantısı falan oluyor demiştim.bunun için 8,seansda fazla görüşme gerekimjs.burda en fazla 8seans yapiliyor yarıda bırakırsak sizin için iyi olmayacağı için devam edemiyoruz dediler.oysaki yine fiziksel belirtiler varken pandemiden önce aynı yer veriyodu .bu sefer böyle yaptilar

Bu kaygı bende özellikle sabahları ve gece başlıyor öğle saatlerinde nispeten daha iyiyim ama sabah çok kaygılı uyanıyorum.
Peki evlimisiniz çocuk varmı kaç yaşındasınız.fisiksel ve ruhsal hemen hemen aynı belirtiler var malesef.bende pek evden çıkmak istemiyorum.ama parka cikiyorum günlük .tabi herzaman basaramiyorum.

İlacı neden bıraktınız.mide bulantısı varken nasıl kilo aldınız.buna da şaşırdımbende iştahsızlık var ve kilo alamıyorum.eski ilacım 20gun bulantı yapmıştı kilo vermiştim.

Amin inşallah Devlete asla güvenmiyorum bu konuda maalesef devlet hastanesi asla bizim durumumuzda olanlara destek sağlamıyor devletteki terapistlerde hem zaman kısıtlı hem de geçiştiriyorlar çoğunlukla . Düzgün terapist bulmak çok önemli ya ama nasıl nerden bulacağız bilemiyorum maalesef. Ben bir de şunu anladım biraz yoğun ve aktif olabilsem belli ölçüde kontrol altına alabilirim . Ama bende durum sıkıntılı çünkü sosyalleşme konusunda aşırı isteksizim ve yorgun hissediyorum her şey için . Bundan dolayı arkadaşım da kalmadı etrafımda kendimi yalnızlastırdım. Siz eğer benim gibi değilseniz sosyalleşme ve meşgul olma çok önemli. Bunu deneyebiliyorsanız deneyin . Sadece bununla bitmiyor tabii ki ama bir yerden başlamak gerekiyor. Ben kendi kabuğuma çekildiğim için çok pişmanım.

Peki evlimisiniz çocuk varmı kaç yaşındasınız.fisiksel ve ruhsal hemen hemen aynı belirtiler var malesef.bende pek evden çıkmak istemiyorum.ama parka cikiyorum günlük .tabi herzaman basaramiyorum.
Bekarım ben ve kardeşimle yaşıyorum kopeğim var çocuğum gibi benim onun için de aşırı kaygılanıyorum. Sanırım bu sebepten asla anne olmak istemiyorum Düzenli bir ilişkim var iyi gidiyor çok ciddi problemlerim yok ama dediğim gibi kaygılar için illa sebep gerekmiyor . Yatkınlık geçmişte yaşanan travmalar vs çok sebebi var . Ben uzun zamandır bu haldeydim ama geçen yıl üst üste ailemden insanları kaybedince daha da kötü oldum.

Canım biliyorum sosyalleşmek çok önemli ama malesef bunun için güç lazım.ben dusunurek enerjim kalmıyor.cok yoruluncada çarpıntı oluyor.yemek sorunu var.gunduz çorba gibi sıvı şeyler yiyorum.anca akşam yemek yiyebiliyorum.biseyler yapabilmek için iştahsızlık sorunumu çözmem gerek

Köpeğin nesine kaygilaniyosuncalisiyormusun okuyomusun

Kaygilanmak için sebep gerekmiyor dediğine katılıyorumhepsi boş şeyler aslında ama bilinçaltımiz çöplük misali

Siz de benim gibi ileri derecede yaşıyorsunuz anksiyeteyi . Çok iyi anlıyorum bu şekilde asla bir şey yapılamıyor ben çoğu zaman odamdan çıkamıyorum. Biraz kendimize gelmeden bir şeylere başlamak çok zor. Siz ilaç kullanıyorsanız devam edin kesinlikle çünkü bırakınca çok daha kötü oluyor. Ama ilacın yanında da terapi şart doktorum bana böyle söyledi. Bizim durumumuzda sadece ilaçla olmuyormuş

İleri derece demiyelimmotive olmak için orta diyelimbanada doktor 1ay ilacı kullan pskioterapi olmaz şimdi dedi

Köpeğin nesine kaygilaniyosuncalisiyormusun okuyomusun
Şu an çalışmıyorum. Köpeğim benim çocuğum gibi ya azıcık kötü hissetse ben kahroluyorum sürekli aklımdan senaryolar kurup kendimi mahvediyorum. Ailem için de aynı şekilde annem babam biraz hasta olsa kaygıdan günlerce düşünüyorum uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…