• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tmden okunacak en guzel bolum

Sinif ogretmenliginin puani ne kadar dusmus ya cok uzuldum. Hep yanlis hukumet politikalari sonucu tum ogretmenlik branslarinin puani dustu cok yazik. Ben kardesinizin yerinde olsam ogretmenlik falan okumam. Kimse kusura bakmasin ama ogretmenler kadar birbirinin kuyusunu kazan dedikoducu baska meslek grubu bilemiyorum var midir. Bu saatten sonra sozlesmeli olarak baslar sonra da diger kadrolular ayrimcilik yapar. Veliler dahi sozlesmeli olunca bir degisik,yani ogretmenlik bence tercih edilebilecek en kotusu. Pdr bitmis durumda kendi mezunlari bin liraya is bulamiyor. Ilahiyat olabilir, hukumet 10 sene daha devam ederse sirtlari yere gelmez. Din kulturu , ilahiyat ve bir de cocuk gelisimi bence kesinlikle.

Çocuk gelişimi olabilir, iyi bir üniversiteyse uluslararası ilişkiler olabilir, sosyal hizmetler bile olabilir tm mi ts mi nedir bilmiyorum ama öğretmenlik olmaz.

Sağlık yönetimi ile ilgilşmoetada gezen söylenti ç şehir hastanelerine yönetimde atama yapacak olmaları yönünde.
Ama gerçek mi değil mi zaman gösterir.

Ben Uluslararası İlişkiler bölümünü beğeniyorum. Devlette önü açık. Arkadaşlarım var uzman olarak çalışıyorlar gayet güzel bir meslek.

Back
X