• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tlf camı Kırıldı

Şimdi bu piyasada 15-20 TL'ye satılan kırılmaz camların çoğu sahte yani kırılıyor. Marka vermek belki yasaktır ama bir ekran koruyucu markası var, fiyatı da 80-100 lira falandı galiba ama o çok iyi, o gerçekten kırılmıyor. Ayrıca düşme şekline de bağlı. Günümüzdeki telefonların çoğunda darbelere dayanıklı koruyucu cam oluyor yani çoğunun kendi camı aslında sağlam ama darbeyi nasıl aldığına da bağlı. Genellikle yanlamasına falan düşerse camlar zarar görüyor. Sizin yapacağınız şey belli, iPhone 6 plus şu an kaç para, 3000 tl falan, belki daha fazla. 3000 TL'lik telefona bi zarar geldiğinde de masrafının 550 TL olması gayet normal. 3000'i veren 550'yi de verir. AppStrore'dan yaptıracaksınız, başka bir yerden yaptırmayın. 80 liraya yaptırdım, 550 lira veremem bi cam için diyenlere de bakmayın, Ferrari'ye tüp taktırmak gibi bişey yani o. Pahalı telefonun masrafı da pahalı olur yani, benim çevremde de var adamın aldığı telefon maaşının 3 katı olunca telefonun başına bişey geldi mi ucuza nasıl kapatırım diye bakıyor. Sakın gidip bilmediğiniz yerlerde yaptırmayın yani onun kendi servisi var. İstanbul'a yollayacaksınız ama öncesinde teknik servisini telefonla arayın, onlar çünkü randevu sistemiyle çalışıyorlar. Telefon tamir olup geldiğinde de iyi bir kılıf alın, bulabiliyorsanız o benim dediğim gerçekten kırılmayan ekran korucudan alın takın.

Merhaba
Bende de ayni sorun var masadan kaydi dustu koruyucu olmasina ragmen cami catladi.
Bende yetkili servis aradim ama pek bisey bulamadim. Eger siz saglam bir yer bulursaniz buraya yazarmisiniz rica etsem.
Eşim Arkadaşının tlf dükkanına götürdü garantiye gönderirsek 800 tl ama tlf biraz geç gelir ben takarsam 500 tl orjinaline çok yakın apple stordan getiriyorum Demiş bizde arkadaşına yaptırdık 500 tl ye eğer ist deyseniz apple Store yaptırın ama Antalya -Isparta tarafındaysanız size yardımcı olabilirim

Eşim Arkadaşının tlf dükkanına götürdü garantiye gönderirsek 800 tl ama tlf biraz geç gelir ben takarsam 500 tl orjinaline çok yakın apple stordan getiriyorum Demiş bizde arkadaşına yaptırdık 500 tl ye eğer ist deyseniz apple Store yaptırın ama Antalya -Isparta tarafındaysanız size yardımcı olabilirim
Hay Allah ya ben Ankara'dayım sizin adınıza sevindim :) ben istanbul app store dan almıştım oraylada görüştüm telefonda fiyat alamadım ama artık oraya götüreceğim burada ki telefonculara güveniyorum.Hayırlısı artık.

Back