• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tlf camı Kırıldı

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
ı phone 6 plus ekranı Kırıldı daha 1 aylık tlf ya borcunu ödemeden ekran gitti başına böyle bişey gelen varmı apple Store yok oturduğum şehirde herhangi telefoncudan değişsem orijinal takarlar mı acaba eşim sormuş 550 tl istemişler napayım değişmesem bi daha düşse daha kötü olur diye düşünüyorum

Sakın sakın normal telefoncular da değiştirme garantiye gönder. Eşimin bir senelik telefonu çöp oldu garantiye gönderseydik diye çok pişman olduk.
ı phone 6 plus ekranı Kırıldı daha 1 aylık tlf ya borcunu ödemeden ekran gitti başına böyle bişey gelen varmı apple Store yok oturduğum şehirde herhangi telefoncudan değişsem orijinal takarlar mı acaba eşim sormuş 550 tl istemişler napayım değişmesem bi daha düşse daha kötü olur diye düşünüyorum

Kötü düşürmüşsün demekki , hemen kırıldığına göre, Zira benim her ay en az birkez düşürmüşlüğüm vardır. .garanti ile servise gönder ama ücretini ayrıca ödersin ...

Evet aslında cam kaplama vardı ama yine de Kırıldı en iyisi garanti inşallah aldığım yer gönderir eşim konuşmuş biz 550 tl değişiyoruz ,orijinal Demiş ama bana inandırıcı gelmedi
Kötü düşürmüşsün demekki , hemen kırıldığına göre, Zira benim her ay en az birkez düşürmüşlüğüm vardır. .garanti ile servise gönder ama ücretini ayrıca ödersin ...

Ama

garanti kapsamına girmiyor yine de gönderebilir miyiz
Evet gönderebilirsiniz ücretini ödersiniz. En azından orijinal cam takılır telefonun içinden parça çalınmadığından emin olursunuz. Aldığınız yere gidin garantiye göndersinler.

Valla ben 80 liraya yaptırdım camini orjinal değil ama bir sikintisi görmedim memnunum. 500 lira da yanıma kâr kaldı . Bi cama yarım milyar verilmez sacmalik

keşke alır almaz cam ekran koruyucu taksaydınız..orjinal olmazsa dokunmatiği netliği bozuk oluyor..
orjinaline yatpırın ve de cam koruyucu da mutlaka takın.
ayrıca kılıf da kullnaıoyurm ben spigen harika bu konuda..

Üstüne takılan kırılmaz cam diye bişey var hiç duydunuzmu duyduysanız neden takmadınız

Bencede cam koruyucu veya bir kilif takin bidahakine olmadi corap takin valla ciddiyim :KK53:

keşke alır almaz cam ekran koruyucu taksaydınız..orjinal olmazsa dokunmatiği netliği bozuk oluyor..
orjinaline yatpırın ve de cam koruyucu da mutlaka takın.
ayrıca kılıf da kullnaıoyurm ben spigen harika bu konuda..
Kırılmaz cam koruyucu vardı ona rağmen Kırıldı bende şaşırdım arabadan inerken yere düştü

garantiye ekranı şu anda girmiyor ama hala telefonunuz garantili ;) sadece ekranını parayla yaptıracaksınız kötü olmuş :(

Kırılmaz cam koruyucu vardı ona rağmen Kırıldı bende şaşırdım arabadan inerken yere düştü
cam değildir o zaman o koruyucu. sadece çizilmeye karşıdır..onun da kaliteleri var.marka reklamı gibi oldum ama onu da spigen aldım..hatta arkadaşımınki düştü ,koruyucu paramparça oldu ekranda hiç bişey yok..
bence orjinal yaptırın,diğer türlü dokunmatik sorunu yüzünden,tekrar göndermek zorunda kalabilrsiniz.iphone 5 vardı önceden onda çok uğrştım,astarı yüzünden pahalıya geldi,2 kere değiştirdim..oan rağmen olmadı.

ayrıca sakın gidip dandik cam taktırmayı düşünmeyim çok para ama içinden bişey çalarlar falan neme lazım ;) garantisi geçmiş olsa neyse

Merhaba
Bende de ayni sorun var masadan kaydi dustu koruyucu olmasina ragmen cami catladi.
Bende yetkili servis aradim ama pek bisey bulamadim. Eger siz saglam bir yer bulursaniz buraya yazarmisiniz rica etsem.

Back