- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
- Konu Sahibi minerva1988
Kaliteli oyun izlemek hepimizin hakkı:) izlediğimiz oyunlar hakkında birbirimize bilgi verip önerilerde bulunalim :) çıkın çıkın gelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorum yapma konusunda iyi değilim ama :)
B planı isimli tiyatro grubunun istila oyunumu geçen hafta izledim ve hayran kaldım. Kimlik meselesini o kadar güzel anlatmışlar ki . Oyun boyunca 1 saniye dahi sıkılmıyorsun. Konu , oyunculuk çok sağlamdı öneririrm vaktinolan mutlaka gitsin
Sona bilet alıp gidememistim arkadaşım dekora hayran kalmistiOyun izleyip yorum yapmamışım
İki oyun izledim.İlki Reis Bey.İdealist bir hakim üzerinden anlatılıyor oyun.Asla taviz vermeyen,kurallar neyse onu uygulayan,vicdanını yok sayan, sadece somut delillere göre karar veren bir karakter.Bir gün hakim genç bir adam için idam kararı verir ve sonradan bu kararın hatalı olduğunu anlar.Buraya kadar oyun güzeldi ama bence bundan sonrasındaki duygu geçişleri biraz yapay gibiydi.Nasıl desem gerçek hayatta bir anne oğlu için yeterince araştırma yapmayıp sadece delillere göre karar veren birini bu kadar kolay affetmez bence.Yine de genel olarak bakarsak ben beğendim.Selçuk Soğukçay’ın performansı ise tek kelimeyle muhteşemdi.
İkinci izlediğim oyun “Son”.Bu oyun için ne söylesem az.Çok çok çok etkileyici bir girişle başladı ve öyle de devam etti.Girişten sonra beklentim çok yükseldi ve açıkcası kötü devam etmesinden korktum ama kesinlikle beklentimi karşıladı.Oyun, oyunculuk, sahne, dekor, ışık,müzik her şeyini çok beğendim.Kesinlikle izlenmeli.
Seveceğini düşünüyorum.Bence listene al yenidenSona bilet alıp gidememistim arkadaşım dekora hayran kalmisti
Merhaba, hangi sahnede izlediniz? Farkli yerlerde bilet satisi var. Belki, belki Türkiye ziyaretimde araya sokabilirim mekan yakin olursa.Ve tiyatro sezonu başladı:)
Kürklü venusle sezonu ac tim oyun beklediğimden daha güzeldi, kadın oyuncu oldukça cesurdu :) ve çok güzel oynuyordu