- 15 Şubat 2015
- 13.338
- 47.050
- 598
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Benimde var hatta bende konu açmıştım bikaç kere norolojiye de gittim ama pek çözüm bulamadım,çaresi de yokmuş aslına bakarsan,kafada bitiyor olay ama işte en fazla bazı ilaçlarla belki bi nebze azalabilirMerhabalar,
Buraya yıllar önce bir kere daha benzer bir konu açmıştım. Ancak yine görüşlerinize ihtiyacım var. Ben 33 yalındayım. Akademisyenim. Şu sıralar araştırma görevliliğinden doktor öğretim üyeliğine terfi etmek üzereyim. Ancak bir problemim var el titremesi. Laboratuvarda deney yaparken elllerim zangır zangır titrer. Bu zamana kadar bir şekilde kendimi idare edebildim. Ancak artık hoca olacağım ve öğrenci yetiştireceğim. Bu durum özgüvenimi çok kötü etkiliyor. Kendimi çok yetersiz hissediyorum. Daha bir pipeti bile tutamıyorsun bu kademeyi hal etmiyorsun diye geçiriyorum içimden. Dün deney esnasında arkadaşım geldi yanıma ellerim zangır zangır. Kendimi nasıl küçük düşmüş hissettim anlatamam. Kendimizi salak ve gerizekalı gibi hissediyorum. 29 Kasım tarihi işin Nörolojiye randevu aldım bu durum için. Umarım çözüm bulunur. Sizin de benzer probleminiz var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim.
Kendimi çok yetersiz hissediyorum. Daha bir pipeti bile tutamıyorsun bu kademeyi hal etmiyorsun diye geçiriyorum içimden. Dün deney esnasında arkadaşım geldi yanıma ellerim zangır zangır. Kendimi nasıl küçük düşmüş hissettim anlatamam. Kendimizi salak ve gerizekalı gibi hissediyorum.
Kesinlikle aynı fikirdeyim çok zor bi imtihan ve geçmiyorda hani 10 yıl dayan sonra sınavı geç de yokEğer kan değerleriniz, mr sonuçlarınız normal çıkarsa sebebi belli olmayan titreme (esansiyel tremor) olabilir. Onda da di... isimli ilaç yazılıyor genelde. Bende de aynı sorun var. Öğretmenim. Bazı durumlarda çok fazla zorlandığım oluyor. Ama sınıfa, çocuklara alıştıkça daha rahat hissediyorum. Bir lehim yaparken zorlanirim sanırım onun dışında sorun yaşamam gibi geliyor. Günlük hayatımda bir çardak çay, kahve alıp içememek en büyük sorunum. Sosyal ortamlarda ozguvenimi düşüren bir durum. Bir çözüm bulamadım maalesef. Tek olduğumda daha rahatım ama başkaları varken titreme artıyor ellerimdeki. İnşallah çözümü olan bir teşhis koyulur da kurtulursunuz bu sorundan. Hayatımızı çok etkilemez gibi geliyor yaşamayan insanlara ama öyle olmuyor. Tek bir sorun o kadar çok yerde engel olarak karşımıza çıkıyor ki bazen diyorum tam nokta atışı bir dünya imtihanı olmuşÇok geçmiş olsun.
Doktora gözüktüm. Kan değerlerim normal, MR için gün verdi. Çok çok büyük bir ihtimalle esansiyel tremor dediEğer kan değerleriniz, mr sonuçlarınız normal çıkarsa sebebi belli olmayan titreme (esansiyel tremor) olabilir. Onda da di... isimli ilaç yazılıyor genelde. Bende de aynı sorun var. Öğretmenim. Bazı durumlarda çok fazla zorlandığım oluyor. Ama sınıfa, çocuklara alıştıkça daha rahat hissediyorum. Bir lehim yaparken zorlanirim sanırım onun dışında sorun yaşamam gibi geliyor. Günlük hayatımda bir çardak çay, kahve alıp içememek en büyük sorunum. Sosyal ortamlarda ozguvenimi düşüren bir durum. Bir çözüm bulamadım maalesef. Tek olduğumda daha rahatım ama başkaları varken titreme artıyor ellerimdeki. İnşallah çözümü olan bir teşhis koyulur da kurtulursunuz bu sorundan. Hayatımızı çok etkilemez gibi geliyor yaşamayan insanlara ama öyle olmuyor. Tek bir sorun o kadar çok yerde engel olarak karşımıza çıkıyor ki bazen diyorum tam nokta atışı bir dünya imtihanı olmuşÇok geçmiş olsun.
Merhaba banada verdi doktor çarpıntı için ne kadar süre kullandınız?Dideral geciriyor el titremesini.Yüksek nabzı uzunca bir dönem kullandım .
2 sene kadar kullandım.çok faydasını gördüm kalp çarpıntısını da engelliyor el titremesine de.Merhaba banada verdi doktor çarpıntı için ne kadar süre kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?