• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titiz koca sorunsalı

Yapıyor zaten sorun da orda 🥺 zaten işten yorgun geliyor bide bazen sagı solu siliyo 🤪ilk başlards takmıyordum da artık takılıyorum😀
Neden takılıyorsunuz ki? İstemese silmez, demek silmek istiyor, silsin. Zaten böyle titiz adamlar evde de iş yapar, yani karısından bekleyene kızarım ben. "neden buraları iyi temizlemedin" vs diye size sövmüyorsa bırakın istediğini yapsın.

Neden takılıyorsunuz ki? İstemese silmez, demek silmek istiyor, silsin. Zaten böyle titiz adamlar evde de iş yapar, yani karısından bekleyene kızarım ben. "neden buraları iyi temizlemedin" vs diye size sövmüyorsa bırakın istediğini yapsın.
Bundan sonra hiç dert etmicem ohh yapsın tabi ev ikimizin ahahhah🤪

Eşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..
Kirli donunu çorabını evin ortasına atsa daha mı iyi?😒 ne güzel temizlik gibisi var mı?

Eşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..
Çok temizlik yapan erkekler çok da konuşur bıt bıt,yaptığı işlerle ilgili.Konuşmuyorsa bırak yapsın.

Titizse kendi yapsın.
Benim eşimde titiz ve temizdir ama terör estirmez.
Alır eline kendi yapar.
Sizin eşiniz kendine hizmetli arıyor sanırım.
Kendi yapıyormuş zaten
Büyük ihtimal kadının yaptığını beğenmeyip üzerine iş yapıyordur
Bende de temizlik takıntısı var çünkü
Kim nasıl yaparsa yapsın kendim üstünden elimle geçmedikçe içim rahat etmez orası pis gelir
Bu hastalık boyutundaysa eğer tedavi olunmalı her şeyin aşırısı zarar

Kız gibi yetiştirmiş ne biçim laf

Daha ne istiyorsun😂 Çoraplarını oraya buraya fırlatan eş daha mı iyi sence.Kötünün iyisidir deyip geç

Back