Titiz koca sorunsalı

Tabakları çamaşır suyuyla yikayip ,durulayip makineye dizen bir komşum var evine gittiğinde yurudugun yerleri takip ediyordu çok iyi insandı ama evine gidemezdim😂pis olduğumdan değil ama rahat oturamiyordum bile çünkü farkında olmamasa da insanı inceliyor sonra komple evi kaldırıyordu😂😂

Çamaşır suyu ile yıkayıp duruladiktan sonra o bulaşıkları makineye atmanın ne anlamı var ki 🙄🙄, boşuna su israfı yapıyormuş komşun

Eşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..
O sizi sevdiği için, yorulmadınız istemedigi için yardım ediyordur . Sizde çok abartmadan övün, canım kocam sağol bana kiyamiyorsun Allah razı olsun vs de gönlünü hoş et karışma daha çok yapsın . Allah güç kuvvet vermiş adama boş oturmasın. İlginç birisiniz, bu herkesin hayali hayaliii. Susun , tadını çıkarın 🙏🙏🙏

titiz insan hic sevmem, cok temiz evlere gitmem, kendi evime de davet etmek istemem 😅 fazla temizlik beni geriyor. cok fazla titiz insanlar kusurlari görmeye odakli oluyorlar, hosuma gitmiyor. benim yuz sene kalsam asla rahatsiz olmayacagim bir sey onlara batabiliyor.
ablam mesela, her gittigimde telefonumu sildiriyor solisyonla. eger temizlenmemis telefonuma , cantama dokunduysam ellerimi yikamam konusunda uyariyor. metrobuse oturdugun kot pantolonla salon koltuguna oturman bile batiyor. böyle birinin evinde cok keyif alamiyorum (basak burcu)
bjr basak burcu arkadasim daha var kkdan tanismistik. kizi seviyorum, eskiden beraber te sık takılırdık ama "masallah saclarin ne gür" diyor, pesimde islak kagit peceteyle dolasiyor düşen saclarimi almak için. ortak bir erkek arkadasimiz var, bir kere beraber davet etmişti bizi. sonra sey dedi "onu bir daha davet etmeyecegim ya cok terliyor her yer ter oldu"
🤣🤣🤣🤣
asla yuz sene kalayim biri evimde terledi diye rahatsiz olmam.
ha bir de gelen misafirin bir şeylere takilmasi var. mesela sevgilim kompost yapar her meyve sebze kabugnu yumurtayı falan atmayiz hic, birikir bahcede vitaminli toprak olsun diye. muz da cok iyi bir kompost ama büyük oldugu icin parcalamak lazim. sevgilim bize millshake yapmisti..sonra da muz kabuklarını blenderdan gecirdi kompost icin. igrenmisler pis muz kabugunu blendera koydu diye.
ne bileyim, titiz bir kocam olsun istemezdim.
ama sizinki yine iyi. en azindan sadcee soylenmiyor kendi temizliyor
Annem de böyle böyle beni sinir ediyor. Ki bi de ben evimde kedilerim ve çocuğum olduğu için günlük temizlik yapan bir tip olduğum halde 😂 aynı kaynana gibi iyi ki oğlu falan yok. Geçen bana gelmişti, banyodaki el havlusuna sallıyor, havlu pis değil yıkanmış havlu yani daha o gelmeden 5 dakika önce falan koydum oraya, sadece yeni bir havlu değil biraz eskimiş, çok hafif bir renk deformasyonu olmuş ortasında bu yani, aman yarabbi bu evde el yıkanmasını bilmiyor musunuz, böyle havlu olur mu diye konuştu konuştu, anlatamıyorum kadına havlunun sadece eski olduğunu 😂
Şimdi 2 gündür instagramdan el yıkama videoları gönderiyor 😂

Bunun bi değişik versiyonu da bende. Hem yapar hem eleştirir (Belki ben azcık pis olabilirim bilemiyorum çok inanarak eleştiriyor); Gülistan bacı diyorum arada eşime. Yapsın işte ne güzel, eleştirmiyormuş da sizi.
Ağzına kürekle vurasın gelmiyo mu? Benim geliyo çünkü

O sizi sevdiği için, yorulmadınız istemedigi için yardım ediyordur . Sizde çok abartmadan övün, canım kocam sağol bana kiyamiyorsun Allah razı olsun vs de gönlünü hoş et karışma daha çok yapsın . Allah güç kuvvet vermiş adama boş oturmasın. İlginç birisiniz, bu herkesin hayali hayaliii. Susun , tadını çıkarın 🙏🙏🙏
Ayy evet ya Allah razı olsun canım kocam 😀kocam da kocam ahahha ne güzel uyuyor yerim ben onuuu🤪

Benim babamda öyle abimde öyle sürekli anneme yardım ederlerdi. Eşimde bunu göremeyince bunu yadırgadım hala da kabullenemedim. Bu konulardan tartışmamızdan bıktığından eve yardımcı ayarladı haftada bir geliyor😅 kendi yapmamak için para harcamayı seçti . Bana da diyor ki senin baban titiz ailen titiz abinde öyle görmüş yetişmiş ona normal geliyor ama bana kimse iş yatırmadı bana da bu normal geliyor. Kızım olmadan idare ediyordum ama kızım olduktan sonra yardım şarttı. İlerde bu durum işinize çok yarayacak. Sizi eleştirmiyorsa daha da destek verin nasıl da güzel yapıyorsunuz benden iysisin diye diye devam ettirin😅

Benim esimde benden titiz
Benden guzel cam siler banyo temizler utuleri jilet gibi yapar
Hatta esim yapinca cok mutlu olurum
Bunun sorun oldugunu ilk kez duyuyorum 😀

Şimdi etkilemez belki ama çocuktan sonra sıkıntı olabilir.

Çocuk dağıttıkça, döküp saçtıkça gerilirse hepinizi gerer, en çok da çocuğu.

Kadir Ezildi içine kaçmış.
Yani ne yazık ki arkadaşlar gibi ben onaylamıyorum. Öyle biri ile de yapamam. Sıcak da bakamam sonuçta bu bir hastalık. Hele ki yaptığım işin eleştirilmesi, karışılması vs. en sevmediğim şeylerdir.Demek ki çok rahatsız edici ki buraya konu açılmış. Sevimli bir durum degil.

Eşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..
Esim temiz bir insandir fakat daginiktir. Mesela kirli sepetinin yanina kadar gelir ama o kirli camasirlari sepetin icine atmaz yanina birakir. Ortaligi dagitsa bukadar sinir olmam da yani sepetin yanina kadar gelmissin at dimi icine. Ama yok.. en sinir oldugum sey o kirlileri hemen yaninda duran seoetin icine atmak 😂 boyleleri de var oyuzden uzulmeyin. Herkesin derdi baska iste 😂

Ağzına kürekle vurasın gelmiyo mu? Benim geliyo çünkü
Ters günümde olursam, vakitsiz bi temizliğe giriştiyse evet o zaman ekstra batıyor bana, bi yırtıveriyorum ama genelde çok şeapmıyorum, söylene söylene çalışıyor işte tarzı, her yere kırıntı döküyormuşum da nasıl fark etmemişim de, aynayı su lekesi yapmışım da niye silmemişim de. Elemini kederini atıyor ahshs

Başak burcuyum dibine kadar ama esim benden düzenli buda beni sıkar bir erkek bukadar duzenlimi olur derim bana onun yanında guya temiz düzenli kalıyorum

Ters günümde olursam, vakitsiz bi temizliğe giriştiyse evet o zaman ekstra batıyor bana, bi yırtıveriyorum ama genelde çok şeapmıyorum, söylene söylene çalışıyor işte tarzı, her yere kırıntı döküyormuşum da nasıl fark etmemişim de, aynayı su lekesi yapmışım da niye silmemişim de. Elemini kederini atıyor ahshs
İşte o niye silmemişim kısmında benim içime lord of satans kaçıveriyo, eleştiriye tahammülsüzüm mükemmel olduğum için😑

Tam aradığım eş.ben oğlak burcuyum yukselenim başak tam bı düzen delisiyim.hicbir şey benim kontrolüm dışında olmamalı evde bı toz bile benden habersiz ucmamali.mesela bana kalsa herkes bone taksın kıllar dökülmesin.kimse kapılara dolaplara dokunmasın el lekesi olmasın.sizin esinizde böyle mi yoksa daha mı fazla😂

titiz insan hic sevmem, cok temiz evlere gitmem, kendi evime de davet etmek istemem 😅 fazla temizlik beni geriyor. cok fazla titiz insanlar kusurlari görmeye odakli oluyorlar, hosuma gitmiyor. benim yuz sene kalsam asla rahatsiz olmayacagim bir sey onlara batabiliyor.
ablam mesela, her gittigimde telefonumu sildiriyor solisyonla. eger temizlenmemis telefonuma , cantama dokunduysam ellerimi yikamam konusunda uyariyor. metrobuse oturdugun kot pantolonla salon koltuguna oturman bile batiyor. böyle birinin evinde cok keyif alamiyorum (basak burcu)
bjr basak burcu arkadasim daha var kkdan tanismistik. kizi seviyorum, eskiden beraber te sık takılırdık ama "masallah saclarin ne gür" diyor, pesimde islak kagit peceteyle dolasiyor düşen saclarimi almak için. ortak bir erkek arkadasimiz var, bir kere beraber davet etmişti bizi. sonra sey dedi "onu bir daha davet etmeyecegim ya cok terliyor her yer ter oldu"
🤣🤣🤣🤣
asla yuz sene kalayim biri evimde terledi diye rahatsiz olmam.
ha bir de gelen misafirin bir şeylere takilmasi var. mesela sevgilim kompost yapar her meyve sebze kabugnu yumurtayı falan atmayiz hic, birikir bahcede vitaminli toprak olsun diye. muz da cok iyi bir kompost ama büyük oldugu icin parcalamak lazim. sevgilim bize millshake yapmisti..sonra da muz kabuklarını blenderdan gecirdi kompost icin. igrenmisler pis muz kabugunu blendera koydu diye.
ne bileyim, titiz bir kocam olsun istemezdim.
ama sizinki yine iyi. en azindan sadcee soylenmiyor kendi temizliyor
Aynı ben😂mesela dışarıdan biri gelse sanki ev kirlenmiş gibi hissediyorum.esimi ve kızımı hemen banyoya gönderip soyuyorum.misafir evden değil de başka yerden mesela parktan falan gelirse kan beynine sıçrıyor.cocuklu biri gelirse bütün evi kirkliyorum.tabi bunların hiçbirini kimseye anlatamıyorum ve misafirlerime asla hissettirmiyorum.

İşte o niye silmemişim kısmında benim içime lord of satans kaçıveriyo, eleştiriye tahammülsüzüm mükemmel olduğum için😑
Ben tahammüllüyüm, Onun mükemmel olmadığını bildiğim için.
687m47C.jpg

X