• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiryandafila'nn yuvası

canım neden göçmen misin diye sordugumu sırmuşsun:1: nickten dolayı sordum..arnavutçada TRENDAFİL ;GÜL demek de:1: tam senin nickle örtüşmüyo ama okunusu aynı.

canım neden göçmen misin diye sordugumu sırmuşsun:1: nickten dolayı sordum..arnavutçada TRENDAFİL ;GÜL demek de:1: tam senin nickle örtüşmüyo ama okunusu aynı.

bence malatyalı:) yanılmıyorsam malatya-darende'de tiryandafil otel vardı,ismi çok enteresan gelmişti aklımda kalmış:)

bence malatyalı:) yanılmıyorsam malatya-darende'de tiryandafil otel vardı,ismi çok enteresan gelmişti aklımda kalmış:)

valla mııı ? :1: olabilir o zamannnn..konu sahibesi arkadasım aydınlat biziii nerelisinn :34: şaka bi yana evini cidden begendim.hee bide evini temiz bakımlı gördügüm için de göçmen izlenimi oldu bende:1:

valla mııı ? :1: olabilir o zamannnn..konu sahibesi arkadasım aydınlat biziii nerelisinn :34: şaka bi yana evini cidden begendim.hee bide evini temiz bakımlı gördügüm için de göçmen izlenimi oldu bende:1:

evet aydınlatsın,ne zamandır gözüme takılıyordu bu nick, senin sayende bende öğrenmiş olcam:)
bu arada ben göçmenim:)))

Teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için.
Herkes yuvasında huzurla ve sağlıkla otursun inş.
Nereli olduğumu merak eden arkadaşlar ise :)
İsmimin memleketimle pek bir ilgisi yok, anlamının gülle alakalı olduğu doğru.
Sevdiğim bir isimdi sadece.
Nereli olduğuma gelince karışık biraz.
baba adanalı, anne eskişehirli, ben istanbul doğumluyum, eş dolayısıyla çorumluyum, öyle işte :)

Evinizde herşey uyum içinde görünüyor Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok güzel bir yuvanız var :nazar:

Teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için.
Herkes yuvasında huzurla ve sağlıkla otursun inş.
Nereli olduğumu merak eden arkadaşlar ise :)
İsmimin memleketimle pek bir ilgisi yok, anlamının gülle alakalı olduğu doğru.
Sevdiğim bir isimdi sadece.
Nereli olduğuma gelince karışık biraz.
baba adanalı, anne eskişehirli, ben istanbul doğumluyum, eş dolayısıyla çorumluyum, öyle işte :)

AMİNNN canım yuvanızda saglıkla mutlulukla yaşayın hep:16:

Demek gül ile alakası var yinede nickin :) e tabiki illa yasadıgın yerle ilgisi olmayacakta malatyalıdır orda otel vardı deyince,bide arnavutcada gül olunca memlekete gitti hemen aklımız :D olsun baban ereliyse evlat oralı oluyo cnm adanalısın o zamn:34:

Evinde gule gule otur canim kirmizi zebra mutfagini pek modernlestirmis salonun guzel oturma odandaki koltuklari farkli renk alman hos olmus perde hali uyumuda olmus antren sanirim tek bir vazo var oraya bir tablo asabilirsin bir kitaplik yada dresuar koyabilirsin oglunun odasina da bayildim halisi falan pek uyumlu ama ivir zivirini da pek göz onune koyma derim dolabin arkasina falan sakla utu yapacagin zaman cikart sadece bence uyumlu guzel bir ev olmus genel itibariyle

gayet güzel ve huzurlu tertemiz bir ev güle güle oturun fazla ıvır zıvır yok ..yalnız elektrikli süpürgenin yattığımız odada durması sağlıksızmış öyle duymuştum içindeki toz böcekleri dağıldığı için başka bir yere alın bence mutluluklar..

evinizi çokbeğendim ...ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim ....salondaki saat bir harika ayıp olmazsa nerden aldınız acaba.... çok merak ettim....

Evde bebek olmasına rağmen çok temiz ve düzenli bir eviniz var
eşini,bebeğiniz ile aşk ile güle güle bir ömür boyu oturun inşaalhha
sade ve şık bir eviniz var ben beğendim çok:)

evinizi çokbeğendim ...ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim ....salondaki saat bir harika ayıp olmazsa nerden aldınız acaba.... çok merak ettim....

Herkese yorumları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Salonda ki saat ev hediyesiydi , evlendiğimiz de evimize ziyarete gelen
arkadaşlar getirmişti, o yüzden nereden alındığını bilmiyorum malesef.
Ben de merak ediyorum, bir görüştüğümüzde soracağım inş.

Sayın Tiryandafila,
3 yıllık üyemiz olarak sizde bizim kadar iyi biliyorsunuz ki konu içeriğini silmek yasaktır.
Ya sileceğiniz konular açmamalısınız ya da açtığınız konuları silmemelisiniz.

Back
X