• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiryandafila'nn yuvası

Tiryandafila

Çok ŞÜKÜR.
Pro Üye
6 Aralık 2009
6.198
2.836
723
Öncelikle Rabbim herkese evinde sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin.
İşte burasıda bizim yuvamız.
HOŞGELDİNİZ.

Mutfak
dscn1964b.jpg
dscn1938z.jpg

dscn1966b.jpg

Hol
dscn1869s.jpg
dscn1939r.jpg

Yatak Odası
dscn1899c.jpg
dscn1954y.jpg

dscn1950gi.jpg
dscn1900i.jpg

Oturma Odası
dscn1967u.jpg
dscn1968pt.jpg

dscn1969mo.jpg

Banyo
dscn1865h.jpg
dscn1866s.jpg

Salon
dscn1885y.jpg
dscn1942d.jpg

dscn1945a.jpg
dscn1943j.jpg

:nazar:Meleğimin Odası:nazar:
dscn1961m.jpg
dscn1962x.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlı oğlunla ve eşinle ( şehir dışından yatıya az gelenlerle:37:) ; huzurlu ve mutlu olun dilerim sıcacık yuvanızda.

Benim favorim mutfak ve oğlunun odası oldu.

Bu şekilde sade ve ıncık cıncık doldurulmayan evleri seviyorum çok .

Tatlı oğlunla ve eşinle ( şehir dışından yatıya az gelenlerle:37:) ; huzurlu ve mutlu olun dilerim sıcacık yuvanızda.

Benim favorim mutfak ve oğlunun odası oldu.

Bu şekilde sade ve ıncık cıncık doldurulmayan evleri seviyorum çok .

Öyle uzaktan hoşbuldum olmaz, çık gel lütfen, ciddiyim beklerim.
Teşekkür ederim efem.

oh mis gibi insanin ici aciliyor...:16: sevdim evini... sade ama $ik. hicbirseyi abartmamisin, hersey yerli yerince...
begendim evini, güle güle mutlulukla oturun insallah

Ha bu arada teyzesi olarak onun adına senden rica edeceğim ki ; kaldır çocuğun odasından o ütü masasınıııı:52:

Gördüğüm en güzel ve en DOĞAL evlerden birisi burada. Zevkli döşenmiş, huzurla oturun. Evinden neşe, hzuur, bereket, sağlık, aşk eksik olmasın inşallahhh :nazar::nazar::nazar:

Yalnız küçük bir not; elektirik süpürgesini eğer oğlun kendi odasını kullanıyorrsa, o odadan kaldırmanı rica ediyorum. Bir sürü alerjenler vs içinde.. Odadaki bir çiçek bile rahatsız ediyor insanı, o da oğlunu rahatsız eder emin ol..

Sevgiler :16:

eviniz çok şahane sade şık ve gözyormayan bi tarzda..ellerinize sağlık zevkinizi çok güzel ön plana çaıkarmışsınız...gözüme takılan iki tane şey var söylemeden geçemeyecem :)
birincisi salondaki yemek masanız çok arkalarda kalmış ve haliyle offline olmuş orda...yani rahat bi yemek yenmez sanki, yemekten ziyade masayı hazırlarken zoraki geçişler var iki koltuk arasından...
isterseniz yemek masasını giriş tarafa alıp, oturma alanını arka plana atarsanız daha verimli olur..hem kolaylık hem görünüş açısından...çünkü görsellik olarak da arka tarafta büyükçe bir kalabalık varmış gibi görünüyor...bence ön plana masa, arka plana oturma alanı olmalı...

ikinci gözüme çarpan da, :) orta sehpadaki büyük kasenin içindeki renkli boncuklar..:) sanırım boncuk veya renkli taş dimi onlar..
çok basit göstermiş odayı..rengide malum baya dikkat çekici..isterseniz o taşları boşaltın daha asil duracaktır...
onun dşında evinizin renk uyumu muazzam...güle güle oturun..

evine bayıldım sade ve şık gereksiz hiç bir eşyan yok
ALLAH ailenle birlikte huzurla ve sağlıkla oturmayı ve yaşamayı nasip eder inşallah :42:

eviniz çok şahane sade şık ve gözyormayan bi tarzda..ellerinize sağlık zevkinizi çok güzel ön plana çaıkarmışsınız...gözüme takılan iki tane şey var söylemeden geçemeyecem :)
birincisi salondaki yemek masanız çok arkalarda kalmış ve haliyle offline olmuş orda...yani rahat bi yemek yenmez sanki, yemekten ziyade masayı hazırlarken zoraki geçişler var iki koltuk arasından...
isterseniz yemek masasını giriş tarafa alıp, oturma alanını arka plana atarsanız daha verimli olur..hem kolaylık hem görünüş açısından...çünkü görsellik olarak da arka tarafta büyükçe bir kalabalık varmış gibi görünüyor...bence ön plana masa, arka plana oturma alanı olmalı...

ikinci gözüme çarpan da, :) orta sehpadaki büyük kasenin içindeki renkli boncuklar..:) sanırım boncuk veya renkli taş dimi onlar..
çok basit göstermiş odayı..rengide malum baya dikkat çekici..isterseniz o taşları boşaltın daha asil duracaktır...

Genel hatlarıyla modern, şık ve son derece sade...
Evinin her karesine bayıldım, tüm perdelerine ayrı bir bayıldım...
Hepsi bu kadar mı benim zevkim olur...
Biraz da kıskandım galiba yahu:33:

Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin..

oh mis gibi insanin ici aciliyor...:16: sevdim evini... sade ama $ik. hicbirseyi abartmamisin, hersey yerli yerince...
begendim evini, güle güle mutlulukla oturun insallah

Teşekkür ederim, deniz kızı diyesim geldi sana :)

Ha bu arada teyzesi olarak onun adına senden rica edeceğim ki ; kaldır çocuğun odasından o ütü masasınıııı:52:

Ama koyacak yerim yok :) Oğlum henüz odasını kullanmıyor, kullansaymış ne yapayım oda :)

Gördüğüm en güzel ve en DOĞAL evlerden birisi burada. Zevkli döşenmiş, huzurla oturun. Evinden neşe, hzuur, bereket, sağlık, aşk eksik olmasın inşallahhh :nazar::nazar::nazar:

Yalnız küçük bir not; elektirik süpürgesini eğer oğlun kendi odasını kullanıyorrsa, o odadan kaldırmanı rica ediyorum. Bir sürü alerjenler vs içinde.. Odadaki bir çiçek bile rahatsız ediyor insanı, o da oğlunu rahatsız eder emin ol..

Sevgiler :16:
Uyarın için teşekkür ederim.
Oğlum geceleri çok sık uyandığı için malesef bizim odamızda beşiğinde yatıyor hala.
Onun odasına da fazlalıkları koyuyorum böylece.
Tekrar teşekkürler.

Teşekkür ederim.
Eve taşınırken bu konuda annemle bayağı karşı karşıya gelmiştik :)
Oda oturma alanının arkada olmasını söylemişti ve gerçekten zor oluyor aslında.
Evet onlar taş, dikkate alacağım inş.Sağolun.

evine bayıldım sade ve şık gereksiz hiç bir eşyan yok
ALLAH ailenle birlikte huzurla ve sağlıkla oturmayı ve yaşamayı nasip eder inşallah :42:

Çok teşekkür ederim, Hepimize nasip etsin inş.

Son düzenleme:
Genel hatlarıyla modern, şık ve son derece sade...
Evinin her karesine bayıldım, tüm perdelerine ayrı bir bayıldım...
Hepsi bu kadar mı benim zevkim olur...
Biraz da kıskandım galiba yahu:33:

Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin..

Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun inş.

Güle güle oturun zarif ve abartısız bir ev gerçekten sadece kullanılacak eşyalarla döşenmiş temizliğide kolay olur beğendim evinizi.. (:

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.çok hoş sıcak bir eviniz var.yaşayan bir ev soğuk durmuyor.Rabbim dileyen herlese nasip eder inşallah içinde de bana :16:

Evinizi çok beğendim sade ama çok şık gerçekten. Fazlalık göze batan hiçbir şey yok herşey derli toplu, mutlu ve huzurlu yaşamanız dileğiyle...

Canım ne özenerek hazırlamışsın fotoları emeğine sağlık

Evini çok çok beğendim :16:

Yatak odana yatak örtüne bayıldım

Mutfak masana perdesine de bayıldım

Duvarlarına astığın çerçevelere de bayıldım

Ve diğer odaları da çok beğendim

Güle güle oturun :nazar:

harika ,tek kelime ile bayıldım doğrusu ,güzel seçimler ,güzel bir dekorasyon ,iç açıcı ferah ,güle güle oturun ..

Back
X