Tiryandafila'nn yuvası

Gördüğün en güzel, en sade nasıl şık olunabiliri anlatan, en sıcak evlerden biri..
Sanki evine oturmaya geldim ve elimdeki fincan eşliğinde evini gezdim..
Herşey çok hoş çok sade ve çok temiz..
Güle güle oturun..Ağız tadıyla sıhhatle..
sevgiler

bizim daha önce oturdumuz daire ye çok benziyor evin görünce bir garip oldum ..çok şık ve güzel döşemissin ..oraysa çok anılarımız var o evde...yeşilvadi daire 31 dimi

Zevkle döşenmiş abartıdan uzak ve şık bir eviniz var
iyi günlerde oturun

Çok güzel bir eviniz ve zevkiniz var
Özellikle mutfak ve yatak odasını beğendim
Allah bir ömür ağız tadı ile oturmayı nasip etsin

çok çok çokkkk güzel canım şirin bir ev..bi tek yolluklarını sevmedim ben ama ya:26:kızmassın dimi..diger herşey harika..örtü kullanmıyor olman da daha bi hoşuma gitti çok kişide haaala örtüler görüyorum saygı duyuyorum ama ben hiççç sevmiyorum yaaaaiyi günlerde oturun canım mis gibi tertemiz bir ev..kırmızıyıda pek seviyorsun sanırım çok şık durmuş bu arada göçmen misin:26:

canım evim güzel evim başlığını çok takip eden biri olarak şunu söyliyim senin bu evin yeni gelin evin değil di mi ?çünkü daha öncede resimleri vardı evinin .inşallah burası kendi evindir çünkü çok hoş olmuş.yatak odasındaki tuvalet aynasının sandalyesini perdesini yatak örtüsünü ve klasik olmasına rağmen halılarını çok sevdim.mutfak tarzım değil dekorasyonda kırmızı sevmiyorum salon koltuklarını ve yemek odasını çok beğendim oymalı moymalı değil düz hatları olan bir takım ayrıca konsolu da küçük o yüzden tam puan aldı benden.çocuk odası güzel ama perdenin altında güneşlik yok o dikkatimi çekti. ayrıca mutfakta ocak ve buzdolabı hizada durmuyo biraz daha geri itersen daha düzgün duracaktır.oturma odasındaki koltuklara şöyle kaykılarak bir oturasım geldi göründüğü gibi rahatmı kullanışlımı ?biz alacaktık eşimle baya bi tartıştık o istemedide alamamıştık hala içimdedir.ayrıca aynı renk olmamasıda çok güzel .evin bütününe bayıldım.Güle güle iyi ve mutlu günlerde oturun.

Mutfak favorim

Oğluşunun odası da çok hoş

Mutfak masana halına perdene bayıldım çok uyumlular

Rabbim ağız tadıyla oturmanızı sağlasın nşalla

Dipnot: oğluşunun odasındaki ütü masası ve süpürge gözümü tırmaldı ayol

Onun harici gözüme çarpan bişi yok.

Ha duşjellerrimizde aynıymış

Evinize bayıldım,çok güzel.Güle güle oturun inşallah

Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Bazı halılarımı ben de sevmiyorum ve değiştirmek istiyorum bakalım, zamanı var gibi biraz daha ama.
Kırmızı aslında öyle çok sevdiğim bir renk değildi ama içimde saklıymış demek ki, böyle olu verdi :)
Göçmen değilim, ama merak ettim göçmen olduğuma dair nasıl bir izlenim bıraktım acaba?

Teşekkür ederim.
Yeni gelin evim değil evet.
Çocuk odamda güneşlik var, mutfakta ki buzdolabı ve ocak daha fazla geriye gitmiyor malesef, ben de takılırım genelde hiza olayına ama malesef.
Oturma odasında ki koltuklar bana göre gayet rahat, ben de çok beğenerek almıştım, hala da beğenirim, ama biraz daha yaşı büyük insanlar pek sevmiyor, geriye doğru eğimli
oldğu için kalkmakta zorluk çekiyorlar sanırım, bir de model onlara pek hitap etmiyor sanırım. Yalnız üzerinde düğmeler olduğu için o kısımlara pislik çok giriyor, temizlemesi zor oluyor,
düz birşey tercih edilmesi daha doğru olur, onun dışında ben modelinden de rahatlığından da memnunum.

Teşekkür ederim.
Oğluşum odasını kullanmadığı için henüz, yani geceleri odasında yatmıyor henüz malesef,
o yüzden ıvırımı zıvırımı oraya koyuyorum, pembe pembe kalpler olayı bozmuş olabilir doğru,
ama ne güzel işte ben oğluşumu seviyorum :)

Gayet sade ve ferah bir evin var canım... Eşyalarını da beğendim... Huzurla ağız tadıyla otur inşallah....

Çok güzel canım evin bayıldım gerçekten.Bir ömür mutluluklar

herkesin evinde favori bir rengi vardır seninde kırmızı galiba......oturma odasını çok beğendim salonun sade ve şık oğlunun odası çok hoş ama eğer yerin varsa ütü maası ve elektirik süpürgesini kaldır evde en göz yoran şey bunlar bence, çok güzel tertemiz ve düzenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…