• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiryakilere kötü haber! Bugünden itibaren zamlandı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belki içen arkadaşlar alınacak ama,hayatımda bir kere bile sigara içmedim,fakat pek duyarlı(!) yakın çevrem sağolsun senelerdir içen bir tiryakiyle aynı ciğerlere sahibimdir.Görüntüsü,kokusu her şeyiyle midem bulanıyor artık.Bu kadar nefret ettiğim başka bir şey daha yok.Afedersiniz ama zerre kadar üzülmüyorum şu zama.Bence daha da artsın.En azından günde 7748585 paket içen insanlar belki azıcık vicdana gelirler de biraz rahat ederiz içenlerin dumanına maruz kalanlar olarak.Dozunda içen arkadaşlar veya bu konuda gerçekten duyarlı davranan arkadaşlar alınmasın,onlara değil bu sitem.

Hamile doğru yapmış güneş ışınları bebeği kanserden koruyacak , kendiside d vitaminden nasiplenecek çoğu çocuk güneşe çıkmadığından kansere yakalanıyor d vitamini önemli yaşlılarda dahada önemli kalça kırıklıklarından koruyor yaşlılıkta
İyi de gelip sigara içenler için ayrılan alana oturup sağa sola "sigaraları söndürün ben geldim" demesi doğru mu peki?

İyi de gelip sigara içenler için ayrılan alana oturup sağa sola "sigaraları söndürün ben geldim" demesi doğru mu peki?

Ay shot sen de bi alemsin. Sigara içmeyen insan her zaman haklıdır. Ne kadar absürd bir hareket yapmış olsa da haklıdır.

Ay shot sen de bi alemsin. Sigara içmeyen insan her zaman haklıdır. Ne kadar absürd bir hareket yapmış olsa da haklıdır.
Ben sigara içmiyorum ama bu zam nargileye de yansıyacak diye içim gitti :(

Ama mesela gittiğim yerde nargile varsa içerim, yan masadaki rahatsız olabilir, bu nargileyi geri göndereceğim anlamına gelmez. Yani çok sıkışık oturuyorsak ve yan masayı rahatsız ediyorsa, bizim masada müsait yer varsa oraya geçerim, yoksa oturduğum yerde içmeye devam ederim. Sonuçta o mekanda nargile olduğunu bilerek geliyor o kişi. Senin sigara olayın da öyle olmuş.

Kafede vs içilmesine lafım yok sigara için ayrılmış alanlar sonuçta.

Ama nolursunuz lütfen ama lütfen yürürken sigara içmeyin. Arkada yürüyen insanın tıkanmasına sebep oluyorsunuz. Hele sabahları metrobüse çıkan merdivenleri kullanırken :KK43:

Çiller döneminde 5 Nisan kararları diye hatırlanan dönemde sigaraya zam gelmişti. Ben o dönemde dershanedeydim. Bir tek sigarayı 4 kişi içtiğimi bilirim (şuan hayatta yapmayacağım şey). Hatta eğlenceye dönmüştü bu paylaşım... Zam o yaşımızda da engel olmamıştı. Zammış, yasakmış, tiryakiliği azaltacakmış falan hiç inanmam.

Bu arada hala sigara içiyorum. Keşke hiç başlamasaydım dediğim çok olur.

Ben sigara içmiyorum ama bu zam nargileye de yansıyacak diye içim gitti :KK43:

Ama mesela gittiğim yerde nargile varsa içerim, yan masadaki rahatsız olabilir, bu nargileyi geri göndereceğim anlamına gelmez. Yani çok sıkışık oturuyorsak ve yan masayı rahatsız ediyorsa, bizim masada müsait yer varsa oraya geçerim, yoksa oturduğum yerde içmeye devam ederim. Sonuçta o mekanda nargile olduğunu bilerek geliyor o kişi. Senin sigara olayın da öyle olmuş.
offf elmalısından olsada içsek :KK14:

Benzin de sigara da çok pahalı olsun. İçki de çok pahalı olsun. :KK12:

Benzinle derdin ne be kadın. Diğerlerinin yolunu buluyoruz bir de kaçak benzin mi arayalım, yurt dışından gelirken free shoptan bir varil benzin mi alalım?
Senin benzine paran vardır. :KK53: İşine servisi olup veya 1000 lira maaş almasına rağmen gösteriş yapacağım diye trafiği işgal edenlerle derdim. :KK12: Trafiğe yakalanmayalım diye 3-4 te evden çıkıyoruz yine trafik. Öğlen çıkıyoruz yine trafik. Ben anlamıyorum bu trafiğin saatini.

Senin benzine paran vardır. :KK53: İşine servisi olup veya 1000 lira maaş almasına rağmen gösteriş yapacağım diye trafiği işgal edenlerle derdim. :KK12: Trafiğe yakalanmayalım diye 3-4 te evden çıkıyoruz yine trafik. Öğlen çıkıyoruz yine trafik. Ben anlamıyorum bu trafiğin saatini.
Sabaha karşı 4 buçuk 5 civarı gayet boş :KK53:
Karlı havanın sevdiğim tek özelliği sıfır trafikli günler valla ohh

Sabaha karşı 4 buçuk 5 civarı gayet boş :KK53:
Karlı havanın sevdiğim tek özelliği sıfır trafikli günler valla ohh
Evet, akşamları da boş, sabaha karşıyı beklemeye gerek yok. :P karda iyi diyorsun ama sen kaymasan başkası gelir kayar ya ben korkuyorum. :KK17: Gerçi Ankara'da hala kar yok. :63:

Evet, akşamları da boş, sabaha karşıyı beklemeye gerek yok. :p karda iyi diyorsun ama sen kaymasan başkası gelir kayar ya ben korkuyorum. :KK17: Gerçi Ankara'da hala kar yok. :63:
Karlar erimeye başladı Istanbulda. Bu günler için konuşuyorum. Yoksa ilk gün biz de kar lastiği olmayan araçta kaya kaya yol gittik :KK43:

Karlar erimeye başladı Istanbulda. Bu günler için konuşuyorum. Yoksa ilk gün biz de kar lastiği olmayan araçta kaya kaya yol gittik :KK43:
İyi başınıza bir şey gelmemiş. o_O Yağsın ve erisin ya bence çok durmasına gerek yok. :D her şeyi olumsuz etkiliyor. Şöyle donsun iki gün kayalım sonra erisin gitsin. :KK17:

Trafiğin saati olmaz. Her an birden sıkışabilir. Hele ki istanbuldaysan durum vahim.

Back