Tiroid

yenievlibirbayann

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
90
-2
22
Selam kizlar
Benim tiroid calismiyor ve en son 7 bucuk cikti
Doktor hamile kalirsan cok riskli dedi oyle birsey varmi sizde oldumu hamile kaldiysaniz birsey oldumu bilgi verin lutven

Kötü birşey söyleyip moralini bozmak istemiyorum ama bnmde troid çok yüksekti ve bebeğim 6.5 aylıkken kalbi durdu. Troidini dengeye sokmadan hamilelik düşünme. Bolca dereotu tüket ve hacemat tedavisi öneririm

Selam kizlar
Benim tiroid calismiyor ve en son 7 bucuk cikti
Doktor hamile kalirsan cok riskli dedi oyle birsey varmi sizde oldumu hamile kaldiysaniz birsey oldumu bilgi verin lutven
Evet çok riskli hamilelik için. Ama kısa sürede ilaç tedavisiyle toparlarsınız. Hamile kalırsanız da sakın ilacı bırakmayın, ayda bir dahiliyede kan vererek tiroid değerlerinizi kontrol altında tutun hamilelij boyunca.
Benim tiroidim komple alındı ömür boyu ilaç kullanmak durumundayım, ameliyattan 4 sene sonra kızım dünyaya geldi. Gebelik boyunca sıkı kontroldeydim.

Bende hamıleydım 6 haftalık ve tiroid 7.8 falandı. Hemen ılac verdıler. 1 haftada düzene gırdı sen ılaclarını ıhmal etme hatta ben hamılelık bıttıkten sonra troıd de gectı çok şaşırmıştım bekarken hep vardı

Benimde troidim vardi hamilelikte duzeldi
Hatta 50 lik kullaniyodum
Sonra 25 e dusurdu doktorhamilelik boyunca
Dogum yaptim ve haftada 5 gun kullanip 2 gun kesmemi soyledi dr.
1 hafta sonra kan verip degerlere gorehapi birakicaz

Aizin nasil oldu hapi birakma sureciniz

Ben doğumdan sonra 2 hafta kullandım 100 kullanmıyordum ıkı tane 50 alıyordum hastaneden çıkarken tansıyonum vardı hamılelıkte hepsı kontrol edılırken degerım normal çıkınca bırakalım bır hafta sonra tahlıl ver denılmıstı verdım baktılar normal ılac gerek yok denıldı.

Sonrasında bır kaç kez baktırdım kızım 3 yaşında degerlerım hep normal çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…