• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tİroid ve LH yüksekliği

demetc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
1.675
2.075
133
İstanbul
Kızlar Merhaba! Tiroid ameliyatı oldum iki hafta önce patoloji sonucunu bekliyorum dünde kadın Doğum dr gittin hormon testimde lh 37 çıkmış diğerleri normal dr hormon bozukluğu var dedi Benim çikolata kistimde var 5 cm ameliyat edelim diyor bu lh hormonu çikolata kistinden dolayımı yükselmiş yolda tiroid ameliyatı sonrasında mı olur böyle şeyler of çok sıkıldım çocuğun olsun istiyorum konu hakkında bilgisi olanlar lütfen cvp versin bende polisliktik över var lh hormonum en fazla 10 olurdu şimdi 37 şoktayım

Gecmis olsun. Neden tiroid icin ameliyat oldunuz? Bende de var ama tiroid bezi iltihabı hipotiroidi benim tanım.
Malesef herseyi etkiliyor yanlis bilmiyorsam da pco ile de iliskili tiroid. Cikolata kisti icin bence bir baska doktora daha gidin. Hemen ameliyat diyorlar. Onlar yine ürüyebiliyormus bu ameliyatı cok cok iyi bir hekim yapmalı ve benim bildigim cikolata kistinde ameliyat olayı hemen olmuyor.
Adet doneminde mi bakıldı LH a?

Adete daha birkaç gün var benim tiroid kanseri varmış papiller türü onun için komple aldılar kesin tanı pataloji sonucuyla belli olacak

Anladım. Vucuttan bir hormon çıktı ,hemde en onemli hormonlardann birisi. O etkilemis diye düşünüyorum euturox kullanior musunuz? Yaşınız kac bu arada? Canınızı sıkmayın hic. Pco içinde

Tüylenme Yok adetin üçüncü günü baktıracam birde bu kadar yükselmesi hiç normal değil

Kızlar Merhaba! Tiroid ameliyatı oldum iki hafta önce patoloji sonucunu bekliyorum dünde kadın Doğum dr gittin hormon testimde lh 37 çıkmış diğerleri normal dr hormon bozukluğu var dedi Benim çikolata kistimde var 5 cm ameliyat edelim diyor bu lh hormonu çikolata kistinden dolayımı yükselmiş yolda tiroid ameliyatı sonrasında mı olur böyle şeyler of çok sıkıldım çocuğun olsun istiyorum konu hakkında bilgisi olanlar lütfen cvp versin bende polisliktik över var lh hormonum en fazla 10 olurdu şimdi 37 şoktayım
Lh ı bilemem ama çikolata kisti için kesinlikle işin ehli farklı doktorlardan da fikir alın. Ben yıllarca uğraştım gittiğim doktorların çoğu kesinlikle ameliyat olma dedi, kist çok büyük veya çok sıkıntılı durumda değilse ameliyata sıcak bakmıyorlar çünkü yumurta rezervlerini olumsuz etkiliyor üstelik ameliyat sonrası tekrarlama olasılığı çok yüksek.

Tüylenme Yok adetin üçüncü günü baktıracam birde bu kadar yükselmesi hiç normal değil
Lh a adetin ilk 4-5 günü dışında bakıldıysa ondan da yüksek çıkmış olabilir. En sağlıklı sonuç adetin ilk 3 günü yapılan hormon testi. Fsh, lh, e2, prolaktin baktırın

Bende de tiroid 9 çıktı sonuçlarda.adetin 3.günü yaptırdım testi.istanbulda iyi bir doktor önerebilirmisiniz lütfen

Kesinlikle başka bir doktora da gitmeni öneririm. Çünkü çok gördük ameliyat diyorlar başka doktor ameliyata gerek yok diyor. Ameliyata kesin karar vermeden önce iyice doktor araştırması yap sonra kesin kararını verirsin. Ayrıca stresi üzüntüyü hayatından çıkar.

Back