TİROİD VE HAMİLELİK ACİL BAKABİLİR MİSİNİZ

Benim yarın tüp bebek transferim var tsh 3.00 korkuyorum. Bu değere gebelik oluşur mu ki. Düşük ve bebekte zeka geriliği yapabiliyormuş uyuyamıyorum korkudan. Doktorda bir şey demedi
Zeka geriliği vs için çok yüksek olması gerekiyor doktoruma sorduğumda bir sürü hastam var TSH yuksek olupta doğum yapan hiç böyle birşey görmedim boşuna strese sokarak kendinizi olmayacagi olacak hale getiriyorsunuz sizden ricam stres yapmayın ilaçlarınızı düzenli alın gerisi Allah ne derse o olur

Benim 2,5a inmesi beklenecekti o ara hamile kaldim ilac kullanirken. Suan 15 haftalik hamileyim. Çok yuksek degil 3 aslinda. Ilac kullanmaya basladiysaniz duzenli kullanimda dozu degismese bile dusuyor deger.
Yaaa maşallah çok sevindim adınıza umut oldu içim transfer olucam öğlen kalbim yerinden çıkacak gibi şu an seviyeniz kaç meseala

İnşallah canım teşekkür ederim cevap için iki gündür kendimi yedim parçaladım. Çok korktum şimdi hastaneye geçiyoruz transfer için Allahım sen büyüksün

Benim yarın tüp bebek transferim var tsh 3.00 korkuyorum. Bu değere gebelik oluşur mu ki. Düşük ve bebekte zeka geriliği yapabiliyormuş uyuyamıyorum korkudan. Doktorda bir şey demedi
Canım dediğinle ilgili bana bişey denmedi. Şuanda 25 haftalık. Ve benim değerim seninkinden daha yüksek. Allahın izniyle bişey olmaz. Kalbini ferah tut

Yaaa maşallah çok sevindim adınıza umut oldu içim transfer olucam öğlen kalbim yerinden çıkacak gibi şu an seviyeniz kaç meseala
Suan ac ilacsiz 2,5 ilacla 1,5. Hic korkmayin Allah size bağışlasin insallah

Merhaba benim de 4lerdeydi 25 mg içiyorum haziran ayında daha yeni 2.10 a düştü ama haziranda hamile kalamadım şimdi ay sonunda yine yumurtlamam var bakalım olcak mı. Sizin oldu mı gebelik?

Ben 5,90 la gebe olduğumu öğrendim sonrssinda ilaca başladım şuan da 2,10 da yani düştü ilaçla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…