TİROİD VE HAMİLELİK ACİL BAKABİLİR MİSİNİZ

bade1556

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Merhabalar arkadaşlar benim tiroid çıktı hormon sonucumda sizde kötü mü değerler 1 senedir çocuk istiyoruz olmadı tsh 5.36 çıktı t4 1.8 t3 3.01 çıktı anti tpo 207 çıktı sizce nasıl hamile kalmayı zorlaştırır mı

Benimde tiroid hastalığım var çok düşük ama hamile kaldım tek sorun simdi miniğiminde tiroid hastası olması önce tedavi olun ondan sonra çocuk yapın

Benimde tiroid hastalığım var çok düşük ama hamile kaldım tek sorun simdi miniğiminde tiroid hastası olması önce tedavi olun ondan sonra çocuk yapın
sizin tiroidiniz kaçtı ne kadar sürede hamile kalabildin

sizin tiroidiniz kaçtı ne kadar sürede hamile kalabildin
Hatırlamıyorum ki çok oldu nasıl hamile kaldığımıda bilmiyorum düzenli iliski sanırım ekstra yaptığım bisi yoktu

Merhaba benim de anti tpo değerim 217 çıktı doktor ne önerdi size

Merhabalar ben ilaç kullanmaya başladım bebek düşündüğüm için sizin TSH kaç çıktı ve gebelige engel oldu mu

Benimde uzun yıllar önce triot vardı. O zaman tedavi oldum. Sonra düzenli takip yaptım. Tekrar yükselmedi.
Ancak şuanda 23 haftalık hamileyim tekrar triot çıktı. İlaç kullanıyorum. Ths değerimde 3.82 şimdilerde.

İlaç kullanıp duzeldikten sonra ilacı mi bıraktınız benim bildiğim ilacı ömür boyu kullanıyorsunuz

İlaç kullanıp duzeldikten sonra ilacı mi bıraktınız benim bildiğim ilacı ömür boyu kullanıyorsunuz
İlk olduğu zaman 14-15 yaşındaydım. Düzenli ilaç kullanımı yaptım. Belki erken yaşta olduğu için birmiş olabilir. Devam ettirmemişti doktor. Sonraki zamanlar kan testinde yüksek çıkmadı. O yüzden de tekrar ilaç verilmedi

Kesinlikle gebe kalmayi engelliyor. Ben dahil düzenli ilacını kullanan herkes hamile kaldi.

ben 10 senedir haşimoto hastasıyım anti TPO larım 900 falan. ilacımı düzenli kullanırım. Hamile kalmakta sorun yaşamadım.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ve sizinki kaç çıkıp kaç sözlük ilaci kullandınız
4,8 çıkmıştı. Şuan 75lik levotiron kullanıyorum. 4 aya falan kaldim. Kiyaslamayalim da süreyi sonucta dirençli olabilir doz ayarlamasi hemen yapilamayabilir. 5lerde gezen bir arkadasim 1 senede kaldi

4,8 çıkmıştı. Şuan 75lik levotiron kullanıyorum. 4 aya falan kaldim. Kiyaslamayalim da süreyi sonucta dirençli olabilir doz ayarlamasi hemen yapilamayabilir. 5lerde gezen bir arkadasim 1 senede kaldi
Benim 5.36 çıktı bana 0.25 ilaç verdi doktor sizinki daha yüksek ilaç varmış TSH hemen düzeldi mi sizin

Benim 5.36 çıktı bana 0.25 ilaç verdi doktor sizinki daha yüksek ilaç varmış TSH hemen düzeldi mi sizin
Hayir ben de önce 25le basladim. 3bucuk gibi bisey oldu inmedi daha asagi doktorum 50 yapti. Sonra cok sukur hamile kaldim 3,5 tshda direnç gösterdi zaten hamilelikte gittikçe de artiyor basi bos birakilirsa. Doktorum dahililiye kons atti orasi da 75e cikardi. Bir gun 50 bir gun 75 seklinde kullaniyorum ilacsiz 2,5 ilaçtan bir iki saat sonra 1,5 oluyor suan cok sukur.
Hemen yuksek veremez. Hasta olursunuz bin tane sorun çıkar. Kullanacaksiniz ilacinizi 2 hafta falan artik doktor ne dediyse. Kontrole gideceksiniz düsmediyse dozu artiracak.

Anladım detaylı açıklama için teşekkür ederim
Anladım detaylı açıklama için teşekkür ederim bende hamile kalabilirim inşallah stres yapmak istemiyor ama bilinçsiz insanlar yüzünden korktum bir ara zeka gelisiminde problem olur felan dediler alakası yokmuş ilaç kullandıktan sonra bilen birine sordum 100 olan hastamda bile görmedim korkmayın dedi

hiç stres yapmayın, tek yapmanız gereken düzenli endokrin muayenelerinizi olmak :)

Benim yarın tüp bebek transferim var tsh 3.00 korkuyorum. Bu değere gebelik oluşur mu ki. Düşük ve bebekte zeka geriliği yapabiliyormuş uyuyamıyorum korkudan. Doktorda bir şey demedi

Siz 3.;5 ile gebe kaldınız kaç haftalıksınız ben 3.00 tüp bebek yapılıyor anlamadım

Siz 3.;5 ile gebe kaldınız kaç haftalıksınız ben 3.00 tüp bebek yapılıyor anlamadım
Benim 2,5a inmesi beklenecekti o ara hamile kaldim ilac kullanirken. Suan 15 haftalik hamileyim. Çok yuksek degil 3 aslinda. Ilac kullanmaya basladiysaniz duzenli kullanimda dozu degismese bile dusuyor deger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…