- 19 Kasım 2013
- 18.649
- 33.627
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatlamana sevindim bizim ki başladı at gibi koşmaya:=9 bende hep böyle diyorum , ben oğlumun tiroid fonksiyonlarına ve romatizma değerlerinede baktırdım hazır kan aldırmışken çok şükür iyi hepsiMavicim; bizim iş yeri hekimiyle baya detaylı konuştum. Sağolsun çok güzel açıklıyor adam her şeyi sabırla. Bir çeşit psikolog da oldu artık: )
Dediğin gibi belirtiler daha net ve anlaşılır olurmuş ilk etapta.
Mesela koltuk altı, kasıklarda, boyunda lenfler şişermiş. Kırmızı benekler dökermiş vücut, kanamalar falan..
Artı kandaki ilk belirtisi kansızlık olurmuş. Yani hemoglobin üretemezmiş ilik bir de HCT dedi bu da sanırım oksijen taşıyormuş. İkisine birlikte bakılıyormuş.
4 değere bakarız dedi:
WBC-lokositler-beyaz kan hücreleri
RBC- kırmızı kan hücreleri
Hemoglobin-HCT
Trombositler yani PLT.
Çok şükür normal hepsi. Aralık değerlerine takılma dedi. İçim rahatladı.
Bir de at gibi koştursa evde daha mutlu olacağım: )
Günaydın . gece hiç ateşi çıkmadı iyileşti inşallah, sen nasıl oldun
Çok sevindim. İnşallah kolayca toparlar.Günaydın . gece hiç ateşi çıkmadı iyileşti inşallah, sen nasıl oldun
kaç gün sürdü sizde ateş ve kaç civarı seyretti?Kaç gündür hastaydı?Günaydın . gece hiç ateşi çıkmadı iyileşti inşallah, sen nasıl oldun
Hangi doktora götürüyorsun?Rahatlamana sevindim bizim ki başladı at gibi koşmaya:=9 bende hep böyle diyorum , ben oğlumun tiroid fonksiyonlarına ve romatizma değerlerinede baktırdım hazır kan aldırmışken çok şükür iyi hepsi
Canım bak benim kızımda hastayken yemez içmez kesinlikle,hatta hasta olacağını bile oradan anlarım kaldı ki diş problemide yaşıyormuş kuzun,çok normal. Ben bol bol sıvı tükettiriyorum,ne yemek,içmek isterse onu veriyorum o dönemde,ısrar etmiyorum,iyileşince açığı kapatır zaten.Günaydın.Dün eve gittiğimde son derece iyiydi.
Ama hiç bir şey yemiyor. Dişleri de ağrıyor, sallanıyor, diş etleri şişmiş, dolgusu rahatsız ediyor ya da dolgu olması gereken boşluğa bir şey kaçınca sızlanıyor. Zaten çok nazlı. İyice yemekten kesildi. Bir şey yemedi ben de blendırda bir kaç çilekle sütü çektim resmen bebek gibi kaşıkla içti yarım su bardağı kadar bile olmadı.
Sonra midem bulandı dedi karnım ağrıyo dedi.
10,30 da uyuycam dedi ve kendisi uyudu yatağında. Dişini fırçalamaya zor kaldırdım bayılmış gibiydi. Ateş yoktu gece boyunca, biraz terlemişti ama bizim ev de sıcak.Bu sabah yine dünkü gibiymiş. Kan değerleir normal. 6. gün bugün neden hala iyileşemedi bu çocuk nolur bir şey deyin.
İpek cidden kötü birşey olsa onca doktor sorun yok demezdı. İyileşince tekrar ettir testleri diyeceğim ama inanki sonu yok,bu kez başka birşeyden yine aynı kaygıyı yaşayacaksın. Buna bir çözüm bulman lazım,çok yıpranıyorsun kurmaktan.Kızlar psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Kaç doktorla konuştum kanları normal diyorlar. Ben "ya düşme durumunda yaptırdıysam da değerler düştüyse" polemiği yaşıyorum içimde.
Yoksa neden iyileşemedi bu çocuk diyorum.
Burun akması durdu.
ateş yok
zaman zaman öksürük var.
bazen karnım ağrıyor ve midem bulanıyor diyor.
diş etleri kabarmış. dişçiyle konuşacağım şimdi akşam iş çıkışı bekler mi diye.
Acı bademin aciline götrüdüm Kerim diye bir doktor vardı baya ilgilendi sağolsun . Belirli bir doktoru yok benim oğlumun eskiden S hastanesine götürüyordum sonra ordaki doktordan soğudum arkadaşın arkadaşının çocuğu lösemi olmuş bu hala boğaz enfeksiyonu deyip yolluyırmuş çocuğu 1 ay oyalamış bir kan tahlili yapsa bilecek bunu duyduktan sonra götürmedim birdaha o doktoraHangi doktora götürüyorsun?
3 gün sürdü ama oğlumunda kan değerlerinde düşük ve yüksek olanlar var ama doktor önemli birşey yok dedi gripten dedi seninkide toparlar merak etme belkide o gün dişçiye gittiya hastaneden mikrop kapmıştır herkez hastakaç gün sürdü sizde ateş ve kaç civarı seyretti?Kaç gündür hastaydı?
Ya bizim neden bu kadar uzadı canım çok sıkılıyor.
Banada onkolok hep psikolağa git diyor ama ben hap verirse diye gitmekten korkuyorum karaciğerim zarar görürse diye gitmiyorum çok yaman bir çelişkideyim:=)Kızlar psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Kaç doktorla konuştum kanları normal diyorlar. Ben "ya düşme durumunda yaptırdıysam da değerler düştüyse" polemiği yaşıyorum içimde.
Yoksa neden iyileşemedi bu çocuk diyorum.
Burun akması durdu.
ateş yok
zaman zaman öksürük var.
bazen karnım ağrıyor ve midem bulanıyor diyor.
diş etleri kabarmış. dişçiyle konuşacağım şimdi akşam iş çıkışı bekler mi diye.
alla alla oradaki doktor da baya eski aslında.Acı bademin aciline götrüdüm Kerim diye bir doktor vardı baya ilgilendi sağolsun . Belirli bir doktoru yok benim oğlumun eskiden S hastanesine götürüyordum sonra ordaki doktordan soğudum arkadaşın arkadaşının çocuğu lösemi olmuş bu hala boğaz enfeksiyonu deyip yolluyırmuş çocuğu 1 ay oyalamış bir kan tahlili yapsa bilecek bunu duyduktan sonra götürmedim birdaha o doktora
ay benimki normal sınırlarda ama alt sınıra yakın diye ben kanser oldum sanki 5 günde. Bir de az ya da çok olacak herhalde şimdiye çoktan ölmüştüm.Bana da öyle dedi. CRP değeri 21 çıktı kızımın. Doktor bakar bakmaz nezle olacak dedi. Sabahında burnu aktı zaten.3 gün sürdü ama oğlumunda kan değerlerinde düşük ve yüksek olanlar var ama doktor önemli birşey yok dedi gripten dedi seninkide toparlar merak etme belkide o gün dişçiye gittiya hastaneden mikrop kapmıştır herkez hasta
Sorma benim kızım o kadar hareketliydi ki akşam eşimle ikimiz hakkından gelemezdik. Yatağa sokmak ne mümkün yukardan sok aşağıdan çıkardı. Bırak sabaha kadar otursun, sabah da 6 da zorlanmadan kalkardı. Bu sabah ateşine bakayım diye uyandırdım. Gözünü açamıyor neredeyse, uykusu var yani.Canım bak benim kızımda hastayken yemez içmez kesinlikle,hatta hasta olacağını bile oradan anlarım kaldı ki diş problemide yaşıyormuş kuzun,çok normal. Ben bol bol sıvı tükettiriyorum,ne yemek,içmek isterse onu veriyorum o dönemde,ısrar etmiyorum,iyileşince açığı kapatır zaten.
Halsiz demişsin oda gayet normal,hatta benim kızım çok uyur hastayken,bu iyi birşey,bırak dinlensin,dinlenerek iyileşecek. Lütfen kendini bu kadar yıpratma,toparlar bir iki güne emin ol.
yuhhhhh diyorum kan tahlili yapmamış mı?????Acı bademin aciline götrüdüm Kerim diye bir doktor vardı baya ilgilendi sağolsun . Belirli bir doktoru yok benim oğlumun eskiden S hastanesine götürüyordum sonra ordaki doktordan soğudum arkadaşın arkadaşının çocuğu lösemi olmuş bu hala boğaz enfeksiyonu deyip yolluyırmuş çocuğu 1 ay oyalamış bir kan tahlili yapsa bilecek bunu duyduktan sonra götürmedim birdaha o doktora
İlacı ben de kullanmam da faydası olacağını da hiç sanmıyorum. Özel bile olsa ne kadar zaman ayıracak ki.Diyelim hastalık hastası olan benim teşhisimi koyup tedavi edene kadar beni tanıması lazım bence. Hayat teorilerden ibaret değil. Kaldı ki S hastanesinin psikologlarına bakayım dedim. Benden en az 10 yaş küçük süslü kızları koymuşlar oraya.Banada onkolok hep psikolağa git diyor ama ben hap verirse diye gitmekten korkuyorum karaciğerim zarar görürse diye gitmiyorum çok yaman bir çelişkideyim:=)
Ben buralardayımNeden kimse yok